Προς το περιεχόμενο

Επαναπρογραμματισμος Bios Chip

Paul 64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει στην ελλάδα κάποιος που να επαναπρογραμματίζει bios?

έχει πρόβλημα το bios της μητρικής μου και χρειάζεται επαναπρογραμματισμό, site στο εξωτερικό ξέρω αλλά θέλω να ξέρω αν μπορεί να το κάνει κάποιος εδώ στην ελλάδα αυτό

Δημοσ.

Βρίσκεις κάποιον άλλο με ίδια μητρική, bootαρεις κανονικά με floppy για flashαρισμα, αφαιρείς το δικο της chip και βάζεις της δικιά σου, flasαρεις και είσαι ΟΚ. Δεν είναι σίγουρο πως θα πετύχει όμως και μπορεί να γίνει και ζημιά

Δημοσ.

επειδή δεν έχω άλλη τέτοια ίδια μητρική γι'αυτό θέλω να μάθω αν κάποιος μπορει να μου προγραμματίσει το τσιπάκι με οποιοδήποτε τρόπο

Δημοσ.

Δύσκολο να βρεις. Στείλε το chip εξωτερικό καλύτερα. Κάνα 20ευρω νομίζω είναι με μεταφορικά. Και να βρεις εδώ οι τιμές κάπου εκεί θα παίζουν. Ρώτα μήπως κανείς από τα παιδιά στο forum είναι κοντά στην περιοχή σου με την ίδια μητρική και μπορεί να σε βοηθήσει

Δημοσ.

η μητρική μου είναι η msi k7n2 delta-ilsr, ένας φίλος μου έχει την asus a7n8x-e deluxe

μπορώ δηλαδή όταν δουλεύει η asus να βγάλω το τσιπάκι της, να βάλω της msi και να το φλασάρω κατευθείαν? πόσο επικίνδυνο είναι να χαλάσω και τη μητρική του φίλου μου?

επίσης ξέρει κανείς αν θα μου βγάλει τιποτα μυνήματα πριν το φλασάρισμα ότι δεν είναι συμβατό κτλ? να γράψω σκέτο awflash ή με κάποιες εντολές μαζί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...