Paul 64 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει στην ελλάδα κάποιος που να επαναπρογραμματίζει bios? έχει πρόβλημα το bios της μητρικής μου και χρειάζεται επαναπρογραμματισμό, site στο εξωτερικό ξέρω αλλά θέλω να ξέρω αν μπορεί να το κάνει κάποιος εδώ στην ελλάδα αυτό
thanocaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 hot swap δεν μπορείς να κάνεις; δες αν έχει πάνω του ένα τσιπάκι σε καφέ πλαστικό.
Paul 64 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ναι έχει και το τσιπάκι είναι αφαιρούμενο, τι μπορώ να κάνω?
chiderboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Βρίσκεις κάποιον άλλο με ίδια μητρική, bootαρεις κανονικά με floppy για flashαρισμα, αφαιρείς το δικο της chip και βάζεις της δικιά σου, flasαρεις και είσαι ΟΚ. Δεν είναι σίγουρο πως θα πετύχει όμως και μπορεί να γίνει και ζημιά
Paul 64 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 επειδή δεν έχω άλλη τέτοια ίδια μητρική γι'αυτό θέλω να μάθω αν κάποιος μπορει να μου προγραμματίσει το τσιπάκι με οποιοδήποτε τρόπο
chiderboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δύσκολο να βρεις. Στείλε το chip εξωτερικό καλύτερα. Κάνα 20ευρω νομίζω είναι με μεταφορικά. Και να βρεις εδώ οι τιμές κάπου εκεί θα παίζουν. Ρώτα μήπως κανείς από τα παιδιά στο forum είναι κοντά στην περιοχή σου με την ίδια μητρική και μπορεί να σε βοηθήσει
thanocaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ποια μητρική έχεις; Δες αν μπορεί να ξεκινήσει με το dvd της μητρικής μέσα στο drive.
billpeppas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι απαραίτητο και η άλλη μητρική να είναι η ίδια για να κάνεις hot-flash. Απλά να έχουν τον ίδιο τύπο "BIOS Chip"
palawiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εγώ θα κοιτούσα και στο ebay ή σε e-καταστήματα αν πουλάνε το τσιπάκι και την πένσα για να το αλλάξεις μόνος σου
Paul 64 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 η μητρική μου είναι η msi k7n2 delta-ilsr, ένας φίλος μου έχει την asus a7n8x-e deluxe μπορώ δηλαδή όταν δουλεύει η asus να βγάλω το τσιπάκι της, να βάλω της msi και να το φλασάρω κατευθείαν? πόσο επικίνδυνο είναι να χαλάσω και τη μητρική του φίλου μου? επίσης ξέρει κανείς αν θα μου βγάλει τιποτα μυνήματα πριν το φλασάρισμα ότι δεν είναι συμβατό κτλ? να γράψω σκέτο awflash ή με κάποιες εντολές μαζί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.