flik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 όπως λέει και ο τίτλος, έχω σύνδεση με την forthnet και microcom router. Το πρόβλημα είναι ότι συνδέεται κανονικά και παίρνει WAN IP Address όμως μετα απο 2-5 λεπτά αποσυνδέεται και ή θα ξανασυνδεθεί σε 10 δευτερόλεπτα ή θα κάνει κανα 5λεπτο. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Όταν αποσυνδέεται λέει τα εξής: ATM Disconnected ADSL disconnected DNS: Remove IP address 193.92.150.3 (Auto discovered) DNS: Remove IP address 194.219.227.2 (Auto discovered) PPP1 Session is down. NAT/NAPT Session Stop: interface ppp1 Firewall received interface change notice.
asmilon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εχεις κανει αναβαθμιση του firmware του router σου? Συνηθως ετσι λυνονται παρομοια προβληματα...
kattistt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Και αν δεν βοηθησει ηα αναβαθμιση (οπως και αναφερει ο φιλος asmilion) σκεψου το ενδεχομενο αλλαγης του router!
christos1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εάν έχεις το Microcom AD2636 ρίξε μια ματιά αν δεν το έχεις κάνει στο παρακάτω Link, και κοιτά να δεις αν έχεις κάνει σωστά τα βήματα που σου αναφέρει. Microcom AD2636
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 pera apo ola auta pigene stin kartela adsl kai des ti margin kai attenuation exeis.isos den fteei o router kai isos ta noumera sou kai i poiotita tis grammi sou einai xalia. margin 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης an ise se megala noumera px attenuation pano apo 50 kai margin kato apo 9 diloneis vlavi gia thorivo grammis kai kaki poiotita.an den allaxei kati meta exeis kapoies isos megaliteres pithanotites ite na se baloun se mikrotero paketo gia na beltiothei o thorivos i na pareis kana speedtouch pou genikos antexei arketo thorivo kai ine ena oraio routeraki gia ta ellinika mpaxalodedomena.
flik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Όσον αφορά στην καρτέλα DSL έχω margin 39.7 downstream και attenuation 29.3. Όσον αφορά στην αναβάθμιση όταν πατάω network update μου βγάζει σφάλμα Cannot retrieve connection with the server. Απο που αλλού μπορώ να βρω άλλη έκδοση firmware?
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 apo to site tis microcom.ine ligo paraxeno to update.ginetai xirokinita lene kapoioi.ego den to exo dokimasei apla exei anixei ena paidi ena topic edomesa.ta noumera sou einai poli kala.40 margin einai para poli kalo.mpas kai einai anapoda.30 margin kai 40 attenuation.tespa.opos kai na ine einai para poli kala. episis elpizo na to exeis me ethernet kalodio oxi usb
flik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Επανέρχομαι μετά απο επικοινωνία με πολλούς τεχνικούς της Forthnet και ΟΤΕ και τελικά φταίει το router. Μου είπαν απο τον ΟΤΕ να πάρω Speedtouch 536i, αλλά δεν το έχει στο πλαίσιο. Απο που μπορώ να το προμηθευτώ?
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 isos exei thoribo i grammi sou opote me speedtouch tha pexei kalitera.na min iperveneis 50 to attenuation kai oxi kato apo 9 to margin.psaxe sto http://www.skroutz.gr kai sigoura tha to breis to 536i.kai o ote to poulaei.
flik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Συνεχίζω απο εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα. Έψαξα για Speedtouch 536i σε πλαίσιο, e-shop, skroutz και πολλά άλλα, και δεν το είχανε και να πάω στον ΟΤΕ. Εκεί μου είπαν να πάρω κάτι άλλο σε ασύρματο γιατί αυτά θεωρούνται ξεπερασμένα. Έτσι σκέφτομαι να πάρω το Zyxel 660HB ή το 660ΗW που είναι ασύρματο. Το ασύρματο είναι πιο αξιόπιστο απο το άλλο, ή θα έχω προβλήματα. η αλήθεια είναι οτι δεν έχω και πάρα πολλά καλώδια έξω.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 mia xara einai to 660hw.to 536 den ine xeperasmeno alla ok.olo kai kati tha iparxei se speedtouch alla gia mena pare wireless.ego pezo 2 pc wireless kai ena me ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.