mamouxalos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Θέλω να εγκαταστήσω τα Vista σε δεύτερο σκληρό δίσκο ,για να αποφύγω κατατμήσεις και μπερδέματα και να μείνουν τα XP στην ησυχία τους. Ερώτηση μπορεί να μπουτάρει ο υπολογιστής από το λειτουργικό που εγώ θα θέλω όπως π.χ. με τα Linux που σου δίνουν αυτήν την δυνατότητα ή θα γίνει χαμός; Θα μπορώ δηλαδη να διαλέξω αν θέλω να τρέξω Vista ή XP.
shodan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αν και δεν τα έχω εγκαταστήσει ακόμη, λογικά θα τροποποιήσουν τον boot manager και θα σου δίνεται η επιλογή για εκκίνηση Vista ή ΧΡ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Χτες το βραδυ τα εγκατεστησα σε δευτερο σκληρο.Ολα εγιναν αυτοματα,κανενα προβλημα,διαλεγεις ποιο λειτουργικο θελεις να φορτωσεις με την εκκινηση του υπολογιστη.
player74 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 psakse kai vres sedo sto forum ki alles syzitiseis kathos yparxoyn polloi poy eixan problhmata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.