Προς το περιεχόμενο

ADSL kai LAN mazi gia net...Ginetai????

gorgio1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω επιμένω να μην καταλαβαίνω γιατι οσοι δεν γνωρίζουν κάτι απλα θέλουν να το παίζουν ξερόλες και να λενε παντα την ιστορία τους...anyway...

Λοιπόν ένας π.χ απλός "περίπου" τρόπος που σκέφτομαι για να το κάνεις είναι ο εξής : θα βάλεις στον explorer τον proxy του provider της DSL 512 γραμμής. θα κάνεις ένα route add για το συγκεκριμένο δίκτυο να βγαίνεις απο την ip του router της 512. Ενω στο pc στην κάρτα δικτύου θα βάλεις σαν gateway την ip του router της 8 Mbit γραμμής.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι σίγουρα και να ξέρεις ένα πράγμα... τα πάντα γίνονται ;)

Δημοσ.
θα βάλεις στον explorer τον proxy του provider της DSL 512 γραμμής. θα κάνεις ένα route add για το συγκεκριμένο δίκτυο να βγαίνεις απο την ip του router της 512.

Όταν λες θα βάλει ένα route add για το συγκεκριμένο δίκτυο, τι εννοείς ακριβώς; Ποια κίνηση πακέτων θα δρομολογείται δηλαδή και πως θα διαχωριστεί η κίνηση αυτή; Δηλαδή πως θα διαχωριστεί η ip ενός web server από την ip ενός peer σε ένα πρόγραμμα p2p; Ή γίνεται με βάση κάτι άλλο ο διαχωρισμός της κίνησης; Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός;

Δημοσ.
εγω επιμένω να μην καταλαβαίνω γιατι οσοι δεν γνωρίζουν κάτι απλα θέλουν να το παίζουν ξερόλες και να λενε παντα την ιστορία τους...anyway...

poious ennoeis?

Ή γίνεται με βάση κάτι άλλο ο διαχωρισμός της κίνησης;

Giafto eipa prin Lotto :D ....... to dc++ p.x tou vazeis ip p.x 192.168.0.1 kai exeis kai mia 192.168.0.2 i opoia einai gia ola ta alla.....

pantws oti pezoun kai oi duo DSL tautoxrona se ena pc einai 100% sigouro kai dokimasmeno

Δημοσ.

ειπα θα βαλει Proxy server του provider για το web στις ρυθμίσεις του I.E , firefox ή ότι άλλο χρησιμοποιεί και θα δρομολογήσει την κίνηση που ειναι για την ip του Proxy μέσω της μικρής γραμμής. Παμε σε command prompt στα windows και γράφουμε :

route add ip_proxy subnet_proxy gateway_dsl_small.

τα υπολοιπα ολα θα παιζουν με το gateway της κάρτας δικτύου που θα ειναι η μεγάλη dsl.

οσο για το ποιους εννοώ προφανώς θα το καταλάβουν μόνοι τους απο το αν αυτά που λένε γίνονται ή οχι.

Οσο για το lotto αφήστε το για όποιον δεν καταλαβαίνει πως γίνεται.

Δημοσ.

Λοιπόν ένας π.χ απλός "περίπου" τρόπος που σκέφτομαι για να το κάνεις είναι ο εξής : θα βάλεις στον explorer τον proxy του provider της DSL 512 γραμμής. θα κάνεις ένα route add για το συγκεκριμένο δίκτυο να βγαίνεις απο την ip του router της 512. Ενω στο pc στην κάρτα δικτύου θα βάλεις σαν gateway την ip του router της 8 Mbit γραμμής.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι σίγουρα και να ξέρεις ένα πράγμα... τα πάντα γίνονται ;)

File Kitso

Se perisptosi pou o provider einai o idios kai stis 2 sundeseis tote o proxy tha einai idios profanos

Alla akoma kai se periptosi pou einai diafoetikos kai thelei paradeigma na katevasei apo explorer h firefox klp tote diladi tha prepei kathe fora na pigenei stis rythimiseis na tis allazei?

An mporeis epakrivos na mas peis pos tha diaxorizei to pc apo pia grami tha kanei download that itan kalo pantos.

Δημοσ.

μασημένη τροφή νομίζω θέλουμε ...

βαριέμαι να εξηγώ παραπάνω :-)

2ον δεν χρειάζεται να κάνετε παράθεση τα μηνύματα μου ξέρω τι γράφω.

Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι χρειάζεται να εχει ίδιο provider.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...