tip8y Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δε ξέρω αν βλέπει κανείς χαρδαβέλα αλτερ αυτή τη στιγμή περι videogames, internet και νεολαίας...ίσως μια απο τις πιο πουριτανικές και υποκριτικές εκπομπές που έχω δει στα 23 χρόνια ζωής μου :S Επιστρέφω στην TV να δω πού θα πάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ε, που να το πηγαίνει... η κοινωνία καταστρέφεται, στην Κίνα ένα παιδάκι επειδή έπαιζε παιχνίδια σκότωσε ένα μυρμήγκι και άλλα τέτοια. Τον κόσμο να τρομάζουμε και την κάνουμε τη δουλειά μας. Αντί να έβλεπες στην ΕΤ1 μια ωραία εκπομπή για τις τέχνες, έχασες το χρόνο σου να βλέπει τι λέει ο Χαρδατρέλας.
tip8y Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Είχε σκηνές απο το san andreas και σαν πρεζάκι που λέει κι ο βδέλας, κόλλησα
Vagos_46 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ειχε σκηνες απο το san andreas? λετε να δειξουν κανενα trailer απο halo 3? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
haunter_2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Τα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και αυτό που μας φταίει για τη βια είναι τα videogames.Αυτα που δειχνει η TV,το προσπερναμε.
Skia11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μας έχουν φλομώσει στη μ@λακία σε αυτή τη χώρα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!
tip8y Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Για σκότωμα ο τρελός ρε. Κοιτάνε όλοι μετα το βιασμό της κοπέλας να φάνε ό,τι μπορούνε.
Skia11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον τεντυμποισμό πάλι μου φαίνεται, ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ και παρουσία καμερών να γίνει το ρεζιλίκι δημοσίως.
dimi7RiS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 απο τον πρωτο μου υπολογιστη επαιζα duke nukem,doom και μεταγενετερα GTA και ειμαι μια χαρα....γ@μw την π0υ7ανα μου!! αντε μην σας καθαρισω ολους!
tip8y Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Κι εγω μισώ την πίτσα με μανιτάρια, παρ'όλο που έπαιζα super mario μικρός. Πώς το εξηγεί αυτό ο κος.Χαρδαβέλας; Όσο τρελός και να'ναι ο τύπος, μου τη δίνει να βλέπω εκπομπές που υποννοούν οτι η λύση για κάτι είναι η μείωση των ελευθεριών μας. φακ...
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Το έβλεπα σε κάποια φάση που έβγαλε στον αέρα ένα στραβάδι 16άχρονο που άνοιξε ένα spam mail και έλεγε μέσα φοβερά πράγματα χεχεχε Που μπορει να οδηγήσει κάποιον η ασχετοσύνη ε; Από τον Χαρδαβέλλα δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Το κακό internet. Για να προκαλέσει εντύπωση έπαιζε και στο background κάτι ταινίες του Ταραντίνο (με αίματα φυσικά, δεν υπάρχουν άλλες ), λέγοντας οτι οι κακές εφημερίδες τις δίνουν δωρεάν.... Ε μην αφήνεις το παιδί σου να τις δει ρε φίλε! Κάθε φορά μας σκοτίζεις με κακούς δράκους και μάγισσες! !!!ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!! Ignorance is bliss, ή μάλλον κάτι αντίθετο στην προκειμένη περίπτωση...
adi32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 προκειται για το μεγαλυτερο γκιοζη που εχει βγαλει η τηλεοραση αφου απετυχε σε ολα τα αλλα μας εγινε αποκρυφιστης και ghostbuster
2arkoudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ενταξει εκανε λαθος ρεπορταζ παντως σε γενικες γραμμες ειναι σοβαρος ο Χαρδαβελας.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ε όχι και σοβαρός. Εξωγήινοι, πνεύματα και τώρα Internet και Video Games. Looser είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.