Προς το περιεχόμενο

Χαρδαβέλαζ tonight!

tip8y

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω αν βλέπει κανείς χαρδαβέλα αλτερ αυτή τη στιγμή περι videogames, internet και νεολαίας...ίσως μια απο τις πιο πουριτανικές και υποκριτικές εκπομπές που έχω δει στα 23 χρόνια ζωής μου :S

Επιστρέφω στην TV να δω πού θα πάει.

Δημοσ.

Ε, που να το πηγαίνει... η κοινωνία καταστρέφεται, στην Κίνα ένα παιδάκι επειδή έπαιζε παιχνίδια σκότωσε ένα μυρμήγκι και άλλα τέτοια. Τον κόσμο να τρομάζουμε και την κάνουμε τη δουλειά μας.

Αντί να έβλεπες στην ΕΤ1 μια ωραία εκπομπή για τις τέχνες, έχασες το χρόνο σου να βλέπει τι λέει ο Χαρδατρέλας.

Δημοσ.

Τα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και αυτό που μας φταίει για τη βια είναι τα videogames.Αυτα που δειχνει η TV,το προσπερναμε.

Δημοσ.

Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον τεντυμποισμό πάλι μου φαίνεται, ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ και παρουσία καμερών να γίνει το ρεζιλίκι δημοσίως.

Δημοσ.

απο τον πρωτο μου υπολογιστη επαιζα duke nukem,doom και μεταγενετερα GTA και ειμαι μια χαρα....γ@μw την π0υ7ανα μου!! αντε μην σας καθαρισω ολους! :P

Δημοσ.

Κι εγω μισώ την πίτσα με μανιτάρια, παρ'όλο που έπαιζα super mario μικρός. Πώς το εξηγεί αυτό ο κος.Χαρδαβέλας;

Όσο τρελός και να'ναι ο τύπος, μου τη δίνει να βλέπω εκπομπές που υποννοούν οτι η λύση για κάτι είναι η μείωση των ελευθεριών μας. φακ...

Δημοσ.

Το έβλεπα σε κάποια φάση που έβγαλε στον αέρα ένα στραβάδι 16άχρονο που άνοιξε ένα spam mail και έλεγε μέσα φοβερά πράγματα :) χεχεχε

Που μπορει να οδηγήσει κάποιον η ασχετοσύνη ε;

Από τον Χαρδαβέλλα δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Το κακό internet. Για να προκαλέσει εντύπωση έπαιζε και στο background κάτι ταινίες του Ταραντίνο (με αίματα φυσικά, δεν υπάρχουν άλλες :) ), λέγοντας οτι οι κακές εφημερίδες τις δίνουν δωρεάν.... Ε μην αφήνεις το παιδί σου να τις δει ρε φίλε! Κάθε φορά μας σκοτίζεις με κακούς δράκους και μάγισσες!

!!!ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!

Ignorance is bliss, ή μάλλον κάτι αντίθετο στην προκειμένη περίπτωση...

Δημοσ.

προκειται για το μεγαλυτερο γκιοζη που εχει βγαλει η τηλεοραση

αφου απετυχε σε ολα τα αλλα μας εγινε αποκρυφιστης και ghostbuster

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...