iceman79 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Για τον συγκεκριμένο δέκτη ξέρω μόνο οτι έχω διαβάσει στα forums. Επειδή αισθάνομαι οτι μου μπαίνει το μικρόβιο και λέω να χτυπήσω έναν παρακαλώ όποιος ξέρει σχετικά, οδηγούς για εγκατάσταση λογισμικού και υικού, sites, και όλα τα λοιπά καλούδια να ελεήσει τον πτωχό
palawiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 www.satleo.gr http://klona.4t.com/v3.1/guide_gr/dbox-howto.htm#34 Πρόσεξε εδώ να μπεις με γερό popup blocker.κατά καιρούς δουλεύει εντάξει κατά καιρούς μπορεί να κολλήσεις τίποτα ζουζούνια.Πρόσεξέ το. http://www.hellasat.net θέλει εγγραφή. Και τελευταίο,γιατί το ονειροκούτι,ενώ υπάρχουν πιο φτηνές συσκευές που κάνουν καλύτερη δουλειά;Εννοώ */* κτλ.Για τέτοιο δεν προορίζεται;http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1357625&postcount=2
FELIX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 http://satgrekco.gr bebaia kai ayto opws kai ta link parapanw foroums einai... anyway an exeis dreambox to mono poy xreazesai einai ena hdd h usb key 128> h mia cf karta antistoixou mege8oys.katevase to flashwizard pro(freeware)kai osa unoficial immages 8eleis kai kane ta install sto apo8hkeytiko meso pou exeis epilexei.ayto einai gia arxh.an exeis orexh gia psaximo 8a ton ma8eis poly grhgora. palawiaris 8eleis na peis oti yparxoun kai aloi pou kanoun douleia,oxi kalytera kai pio eykola omws...
iceman79 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Προφανος απο το ονομα ο vissionnet 8000s εχει δικτυο, σωστά? Ξέρεις σελίδα κατασκευαστή, μαγαζιά που τον έχουν, τιμή?
iceman79 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Παντος αν καταλαβα καλα το dreambox είναι το "απολυτο μηχανακι" σε σχεση με τα υπολοιπα του ειδος του
palawiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ναι έχει δίκτυο.Tiμή ο Vissionnet 8000s γύρω στα 160-185 και ο 8000cis στα 200.Από όσο γνωρίζω το ονειροκούτι σε θέματα Hardware είναι κατά πολύ ανώτερος του vissionnet.Δεν μιλάμε για το 500άρι αλλά για τα τελευταία 2 μοντέλα.Αλλά ο vissionnet έχει εβδομαδιαία αναβάθμιση με όλα τα καλούδια,υποστηρίζει το c/s*,και από όσο γνωρίζω-ίσως κάνω λάθος-ο μοναδικός που μαμάει την άντε να μην πω το όνομά της και φυσικά τζάμπα,αρκεί να έχεις ADSL.Και το σημαντικότερο;Είναι απλότατο στην χρήση σε αντίθεση με τα ανειροκούτια που θέλουν γνώσεις λίνουξ για να καταφέρεις κάτι.Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις για να διαλέξεις και τι θα πάρεις. Στον vissionnet όμως υπάρχει και ένα αλλά.Αν είσαι φίλος του τζαμπα όλα εξαρτώνται από τον σερβιτόρο και πολλές φορές ο σερβιτόρος δεν έχει να σου προσφέρει κάτι να φας.\ Αν πάλι θέλεις να συμβάλεις και εσύ λίγο τότε ο σερβιτόρος σου δίνει πολύ πράμα Συγνώμη αν γράφω μεταφορικά αλλά δεν με παίρνει....
louben Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 http://www.satfreaks.net/ Οι καλυτεροι και οι πιο εξυπηρετικοι. Παντως ο dream ειναι παιδεμα αλλα απο υποστηριξη σκιζει(εννοω φορουμ κτλ).Δινεις κατι παραπανω αλλα αξιζει τα λεφτα του πιστεψε με.
iceman79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Η αλήθεια είναι οτι απο linux δέν ξέρω τιποτα αλλα αυτό δέν είναι εμπόδιο. έχω φιλαράκια λινουξάδες και θα βγάλω άκρη. Για τον visionnet, και μαλλον γενικα και για τους υπολοιπους προφανως, πρεπει να βαζω εγω τους σερβιτορους η τους εχουν περασμενους μεσα? υπαρχει καποια λιστα η κατι σχετικο?
Captain_Morgan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 den xreiazetai na 3ereis linux gia na doulepseis ton dreambox sxedon ola mporeis na ta kaneis apo ftp. an exeis sindromi avon perneis dreambox kai kaneis cs. an den exeis sindromi pare visionet na blepeis anov free.
polidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Για τον συγκεκριμένο δέκτη ξέρω μόνο οτι έχω διαβάσει στα forums.Επειδή αισθάνομαι οτι μου μπαίνει το μικρόβιο και λέω να χτυπήσω έναν παρακαλώ όποιος ξέρει σχετικά, οδηγούς για εγκατάσταση λογισμικού και υικού, sites, και όλα τα λοιπά καλούδια να ελεήσει τον πτωχό Ti thes na kaneis singekrimena me afton ton dekti.Eksigisou gia na se voithisoume analogos. To DB(Dreambox) exei para poles dinatotites pou isos den tis gnorizei polis kosmos. Tha sinfoniso en meri me ton @Palawiari se afta pou ipe kai singrine to Vissionnet me to DB mono pou exoune mia terastia diafora. Eno sto DB exartase apo ton idio sou ton eafto to pos tha to doulepseis etc..etc.. (Den mporo na anafero perisotera) Eno sto Vissionnet exartase apo alous.An kapia mera aftoi oi aloi se kanoun pera(Yparxei afto to endexomeno) esy meneis xekremastos. Akoma prepi na sou po oti den xriazete na xeris Linux.Afta pou tha kaneis sto DB tha ta vriskeis ola etima kai me analitikes plirofories pos na douleveis me to FTP etc...etc.... A!!! kai kati akoma poli simandiko. H sindromitiki mas an gnorizeis dianemi kenouries kartoules gia na pataxei leei tin piratia pou ginete dia mesou cs aftes oi kartes(Oi kainouries version 5) arki na sou po oti doulevoune mia xara sto DB se ola tous. Perisotera dennnnnn. O noon Noito!!!!
iceman79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 apla epeidh exo dei se merika site tis teleftaies 2 meres oti to mhxanaki ginatetai apo DVD player mexri oti fantastis mou kentrise to endiaferon. pistevo oti aksizei na "paidefto"
palawiaris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εγώ θα συμφωνήσω εν μέρει με όλους σας .Καταρχήν Polidis c/s με τον vissionnet γίνεται χωρίς προβλήματα και στην έκδοση 5.Το πόσο ακόμα κανείς δεν το ξέρει μιας και το κακό παραέγινε και η ακατανόμαστη έχασε πολλά. Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας και μου φτάνει το τζαμπέ.Λίγο ειδήσεις και καμιά σειρά να δω.Για όσους θέλουν να κοιτάνε πολύ tv το τζαμπέ δεν λέει. Captain_Morgan Και στις 2 περιπτώσεις ο vissionn κάνει παιχνίδι ακόμα.Ο dreambox όσο ξέρω όχι.ίσως όμως κάνω και λάθος μιας και δεν ασχολούμαι με αυτόν. iceman79 Σερβιτόρους έχουν και οι αναβαθμίσεις και μπορείς να βάλεις και εσύ,εδώ και ένα χρόνο βλέπω τους αβονφραγκοφονιάδες τζάμπα.Αλλά όχι όλλα.Τα 6 βασικά.Όχι πάντα το τονίζω.Επίσης πατατάδες-γουρουνάδες όχι όλα,τα πιο πολλά ναι,γαλλοπούλες,τεκίλες από σπάνια,μακαρονάδες σχεδόν όλα,και πολλά πολλά άλλα.Τέλος άμα θέλεις c s* πρέπει να βρεις και άτομα να κάνετε παιχνίδι.Μόνος σου δεν γίνεται τίποτα
iceman79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 @palawiaris Ωραίο post. Thanks Είδα preview απο τον 8000. Καλα μιλάμε άαααααααααααααπαιχτος !!! http://www.satfreaks.net/forum/showthread.php?t=641
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.