Προς το περιεχόμενο

Το ψέμα που έχω φάει Volume 2!!!

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ψέμα που έχω φάει Volume 2!!!

Είπα να κάνω post εδώ για την συνέχεια του τρελού ψέματος που έχω φάει διότι εδώ έκανα post το Volume 1 που είχε θέμα όσον αφορά το internet ελπίζω να μην σας πειράζει που θα ξεφύγουμε λίγο από το θέμα ζητώ τη κατανόηση σας!!! Και να σεβαστούμε την επιθυμία κάποιον φίλων που ήθελαν να μάθουν την συνέχεια!!!

Τρίτη 14/11/06

Πάω στην σχολή κάνω μάθημα κ στο δεύτερο διάλλειμα έρχεται ο φίλος μου ο Hacker(που έχει ξετινάξει το υπουργείο οικονομικών, για όσους δεν θυμούνται) κ αρχίζει να μου λέει για το τι έχει κατεβάσει !!!Τον ρώτησα για την ταχύτητα του κ μου είπε ότι έχει 14Mbps δορυφορική κ πληρώνει 120 ευρώ το μηνά!!!

THE BEST!!!!!!

Μετέφερε ο αδερφός του λέει το Pc κ του έπεσε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κάψει την μητρική, σκληρό, επεξεργαστή, ραμ !!!!!!!με το πέσιμο όλα αυτά!!!

Και ότι έκατσε κ κώλυσε τα ολοκληρωμένα τζιπάκια της μητρικής με το κολιτιρι για να την φτιάξει(πια τα ολοκληρωμένα που τοποθετούνται μονό με ρομπότ των εταιριών που βασίζονται πάνω σε αυτοματισμούς )!!!!

Το μόνο που έφτιαξε ήταν η μητρική τελικά έτσι μου είπε τα αλλά δεν μπορούσε !!!

Το καλύτερο είναι τώρα: μου είπε ότι κώλυσε με ηλεκτροκόλληση την μητρική στο case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επειδή χάλασαν οι βάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από αυτό αν μου πει κάποιος ότι μου στέλνει mail από το Άρη(πλανήτη) θα τον πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι όλος αυτιά να ακούσω την γνώμη σας!!!!!!!!

Δημοσ.

mhn dineis shmasia kai akouge oti mparoufes sou leei isa isa gia na gelas!tetoioi typoi einai syxnoi sta panepisthmia!prospathoun na kanoun tous eftzhdes mhpos ginoun gnostoi kai mporesoun kai broune kai kamia gkomena!

Δημοσ.

Είναι γνωστή πάθηση η μυθομανία. Με ευκαιρία θα σου αντιγράψω απο το βιβλίο της ψυχιατρικής το προφίλ αυτών των ατόμων και θα "διαβάσεις¨ τον κολλητό σου.

Λάβε υπ'όψη σου πως τα άτομα αυτά γνωρίζουν ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι λένε ψέματα, αλλά δεν τους ενδιαφέρει... Η ανάγκη να πούνε ψέματα είναι μεγαλύτερη απο την αυτοεκτίμησή τους.

Όσο θα τον "προκαλείς" να σου αποδείξει την αλήθεια όσων λέει, τόσο θα του δίνεις την ευκαιρία / δυνατότητα να συνεχίσει να λέει ψέματα ακόμα πιο χοντρά, πράγμα που το έχει ανάγκη.

Αν έχετε καλή σχέση, μπορείς να τον προσεγγίσεις και να του συστήσεις να δεί ψυχίατρο.

Πάντως έχουν φοβερή πλάκα αυτοί οι τύποι και ποτέ δεν μπορείς να χωνέψεις τί διάολο κατεβάζει το κεφάλι τους!!!

Δικός μου γνωστός, για να αποδείξει ότι έχει μηχανή είχε νοικιάσει μία επι έναν μήνα. Στο τέλος σκαρφίστηκε μια απίστευτη ιστορία κλοπής για να φύγει η μηχανή απο την μέση...

Δημοσ.
Είμαι όλος αυτιά να ακούσω την γνώμη σας!!!!!!!!

Τόλμη και γοητεία κατάντησε το ζήτημα. Λυπάμαι αλλά δεν έχω καμία διάθεση να σεβαστώ όλους εκείνους "που ήθελαν να μάθουν την συνέχεια". Ας την έγραφες στο άλλο post, για να μη χρειαστεί να πιστέψω πως θα έχουμε και sequel no. 3 την επομένη που θα σου αραδιάσει καμιά μπαρούφα. Ενοχλητικοί κάτι τέτοιοι τύποι, καθόλου συμπαθείς (σε μένα τουλάχιστον) κι εκείνοι που δεν έχουν κοινή λογική, να καταλάβουν πότε δε χρειάζεται να ανοίξουμε νέο thread.

Να με συμπαθάς, αλλά ζήτησες γνώμες.

Δημοσ.

Eγω την εχω εκφρασει την γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα,και θεωρω πως μια τετοια συζητηση θα αρμοζε καλητερα στο topic του ''Μπλα Μπλα''..και πιο συγκεκριμενα στο topic με τα Ανεκδοτα...!

Δημοσ.

Να με συμπαθάς, αλλά ζήτησες γνώμες.

κοματακι δυσκολο να σε συμπαθησει ανθρωπος εσενα..αν μαζεψω ολα τα παραπονα αλλων χρηστων εναντιων σου θα ψαξεις τρυπα να χωθεις. (ασχετα αν επρεπε να το ειχες κανει ηδη ραβινε του tel aviv) :P

Δημοσ.

Μου άρεσε η απάντηση του thes1os, που είπε 2-3 πράγματα μεστά και χρήσιμα.

Και νομίζω έχουν δίκιο τα παιδιά ότι αν έπρεπε κάπου να ανοιχτεί, είναι το Μπλα-Μπλα. Τουλάχιστον θα ήταν ενδιαφέρον να ακουστούν (αν δεν έχουν γίνει ήδη στο Volume 1 που δεν παρακολούθησα), παρεμφερείς ιστορίες. Θυμάμαι μία κι εγώ.

Δημοσ.

+1 στο μπλα-μπλα ......δεν είναι τόπικ αυτό για το internet section .....

αν κ κατα την γνωμη μου είναι πολύ άκυρο το θέμα γενικά αλλά......"ελευθεροτυπια" έχουμε!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...