spirosta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εγώ στο ΕΜΠ κολάω στο 1MB/s αφού το δίκτυο είναι 10άρι... Αλλά και πάλι για torrent δεν γίνεται αφού το κολο firewall των win είναι ανοιχτό και φυσικά δεν έχουμε δικαιώματα admin. Tetix νομίζω αντιγράφεις την ιδέα μου για την υπογραφή μου.. Θα ζητήσω αποζημίωση.. Αλλά εμένα δεν είναι clickable. χιχι...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 10 mbit /8 = 1,2 mbyte per second.opote pou to paraxeno gia to 1 mbyte?
CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Πανεπιστήμιο Μακεδονίας : 8Μb/sec Μπαίνει με 1 Gbs Internet! Αυτό είναι...
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με αρκετή χαλαρότητα, από http://www.adobe.com. Από microsoft έχω δει και πολύ καλύτερα. (Το screenshot το πήρα όταν η ταχύτητα είχε ψιλοπέσει γιατί δεν πρόλαβα νωρίτερα)
Zderg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι τέτοιες ταχύτητες όντως υπάρχουν. Στο τμήμα πληροφορικής του αριστοτελείου κατεβάζεις κάποιες φορές με 2+Mb/s σταθερά (torrents). Έτυχε να πιάσει μέχρι και 14Mb/s αλλά για λίγο.....
frostman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Παιδια στο Γεωπονικο Αθηνας μπηκα σε ενα pc που βρηκα σε ενα ασχετο εργαστηριο και επειδη ο τυπος εκει στο εργαστηριο τον ειχε καβατζωσει για να κατεβαζει εκατσα λιγο και εκανα speedtest απο forthnet εβγαζε σταθερα 1,7Μb/s και ελεγε οτι και καλα ειναι συνδεδεμενο με T4. "Ευτυχως" σε εμας η αιθουσα με τους υπολογιστες ειναι χυμα και ετσι μπορουμε να κατεβαζουμε αβερτα. (και ολο το μηχανημα να παρεις σπιτι σου δεν σου λεει κανεις τιποτα) Βεβαια το μονο που αξιζει ειναι η ταχυτητα γιατι απο μηχανηματα ειμαστε λιγο πισω... Αυτα απο το Γ.Π.Α
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 to test tis forthnet metraei se megabit.t4???mipos t3??
kostas111 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 file Physics_Rulez se poia sxolh eisai? Giati egw mpainw apo Plhroforikh kai den pianei katholoy tetoies taxythtes. To megisto poy katebasa einai 1.3mb/s kai xarika agria mporw na pw.. Oi taxythtes akoma kai twra meta thn anabathmisi psilosernontai... sinithws diladi pianw katw twn 100kb/s apo server vevaia..
iceman79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 re paidia, edo sthn iaponia mporeis na pareis syndesh 100mb gia to spiti. ti leme tora. 8a tous ftasoume pote? amfivalo. opoios diafonei as mou to pei. ego pantos ais8anomai logo ""ΟΥΓΚΧ"
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 @kostas111 To screenshot είναι από pc της κεντρικής βιβλιοθήκης στο εργαστήριο του οικονομικού (free 4 all) στον 2ο όροφο. Στην πληροφορική σέρνονται (τα έχω δοκιμάσει)
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ...Στην πληροφορική σέρνονται (τα έχω δοκιμάσει) No, we're not. Ρώτα τους "καημένους" τους μεταπτυχιακούς μας πόσο σέρνονται...
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ναι ρε παιδιά, δε θα μαλώσουμε κι όλας. Απλά εγώ δεν είχα δεί πουθενά αλλού 7 και 8 και 9 MB/sec εκεί θα κολλήσουμε τώρα;
kostas111 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 parsifal, metaptixiakos eimai... ki omws... sernontai...
sotirakis.net Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόόόόόόόν, σχετικά με την Πληροφορική Ιωαννίνων, το εργαστήριο των XP έχει χαμηλότερες ταχύτητες λόγω του NAT (βρίσκονται σε Private δίκτυο) Οι μεταπτυχιακοί μας κατεβάζουν γαμιόντας... Ρωτήστε τα παιδιά στο Medlab... Κατά τ'άλλα, τα υπόλοιπα PC (όπως καλή ώρα αυτό που είναι στο support) έχει δει ένδοξες ημέρες με ταχύτητες μέχρι και 2 ΜΒ/sec. (Ε ρε τσόντες που είχα κατεβάσει....) Αν κάποιος θέλει να κατεβάζει, ας πάρει μια DSL σπίτι του για να κάνει δουλειά του. Πόσο έχει πλέον ρε παιδιά ; 15 ευρώ τον μήνα βγαίνει το φοιτητικό. Ήτοι 2 ποτάκια σε ένα μπαράκι, ήτοι 5 φραπεδιές... Ήμαρτον δηλαδή ! Υπομονή και θα φτάσουμε να έχουμε και εμείς τις τρελλές συνδέσεις του εξωτερικού. Απλά θα αργήσουμε...λίγο....
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 tha ftasoume tis treles sindeseis tou exoterikou?nai isos na ftasoume ta 7-8 mbit oxi omos ta 24 .gia auto isos mexri tote na min asxoloumaste me adsl alla na bgazoume ta eggonia bolta sto parko agkalia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.