Προς το περιεχόμενο

Telio gia skonakia :-D

ichigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to kalitero apo ola einai na stampareis poioi epitirites einai zoa kai na petixaineis stis epitiriseis tou. oso gia to UV grafeis ta themata apo prin se mathimata theorias opou arketa themata ligo poli paizoun. kai episis auto me to handsfree entopizetai. to kalitero einai mikrofono mesa sto donti kai i metafora tou ixou meso tis doniseis ftanoun sto auti. san auto sti galliki tainia double zero opoios thimatai :D

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Na sas pei kai o palios pos ekane ta skonakia tou en etei 1997-2002. Skanara to vivlio i tis simeioseis pou ipirxan kai xrisimopoiousa ena pocket pc afou me ocr programma ta eixa perasei ola sto word. Itan ena palio pocket pc tis compaq aspromavro (oraies epoxes). Me to pou erxotan o epitiritis konta ekana tin othoni tou na emfanizei to calculator me to pou pernage to girnaga se word... Bebaia tote itan ligoteroi ipopsiasmenoi oi epitirites sto ti allo mporouse na kanei to compaq ekeino. Tora ligo - poli oloi diathetoun ena...

O defteros tropos einai to klassiko arxaio elliniko kamaki. Nai, kala akousate kamaki! Pianeis epafi me epitiritria eite ligo prin grapseis eite kata tin diarkeia legontas tis kati xaritomeno.. Mou exei simbei mexri kai kolla me alla themata na mou allaksei...

Afta....

Δημοσ.

χμμμμμμμμ έτσι έ? Λές να τη πέσουμε σε καμιά επιτηρήτρια. Στην τελική πάμε σε ένα ξενοδοχείο για να μας πεί τις λύσεις :-)))

Δημοσ.
το κόλπο με το στυλό-σκάνερ είναι άχρηστο γιατί το πρόβλημα δεν είναι να στείλεις τα θέματα, αλλά να λάβεις τις απαντήσεις. Εγώ με το κινητό μπορώ να στείλω μέχρι κ 10 ερωτήσεις. Άντε όμως να γράψεις τις απαντήσεις....

Ένα καλό κ φθηνό κόλπο που έχω σκεφτεί είναι να ράψεις στο μπουφάν στο πάνω πάνω σημείο του ένα handsfree ακουστικό κ ηχεία. Έτσι θα πλησιάζεις το αυτί, για να λές τα θέματα κ θα έχεις την ένταση τόσο ώστε να ακούς. Έτσι κ στη χειρότερη να σε καταλάβει κάποιος δε μπορεί να σε ενοχοποιήσει.

Συμφωνω με το δευτερο μερος. Αυτο με το handsfree θα το επιχειρησω στην επομενη εξεταστικη. Μαλιστα εχω σκεφτει να το βαλω στο σημειο που λες, αλλα παιζει και να το ραψω λιγο πιο κατω απο τον καρπο σε μαλλινη ζακετα για να περναει και πιο ευκολα ο ηχος. Εχω σκεφτει να κανω και προβα τζενεραλε με φιλους ετσι ωστε να ρυθμισω τον ηχο σε επιπεδα που θα τον ακουω μονο εγω σε κατασταση ησυχιας.

Δημοσ.

Ωρες ωρες σκεφτομαι αν τοσο χρονο που σπαταλουσαμε για σκονακια και πατεντες αν καθομασταν και διαβαζαμε δε θα ηταν καλυτερα? Ισως και να μας εμενε και κατι για μετα την εξεταστικη...;-)

Δημοσ.

Eγώ παλιά έκανα με έναν μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο έκανα ένα κουτάκι πάνω στο θρανίο και μετά με ένα μολύβι έγγραφα πάνω στο μαύρο κομμάτι του θρανίου το σκονάκι.Αυτό δεν φαίνεται από μακριά αλλα εσύ που είσαι κοντά έναν το κοιτάξεις προσεκτικά θα μπορείς να διαβάσεις τι έγραψες.

Φυσικά δεν ξέρω αυτό εάν γίνετε στις εξεταστικές

Δημοσ.

Παιδια το κορυφαιο ειναι να γραφετε τα θεματα πανω στον πινακα της αιθουσας!

Σχεδον ποτε δε το παρατηρει ο επιτηρητης και αν τυχει και το δει ή του λετε δε ξερετε ποιος το εκανε ή του λετε οτι συζητουσατε κατι και τα γραφετε πανω στο πινακα!! :-D

Δημοσ.
Παιδια το κορυφαιο ειναι να γραφετε τα θεματα πανω στον πινακα της αιθουσας!

Σχεδον ποτε δε το παρατηρει ο επιτηρητης και αν τυχει και το δει ή του λετε δε ξερετε ποιος το εκανε ή του λετε οτι συζητουσατε κατι και τα γραφετε πανω στο πινακα!! :-D

Ναι έχει συμβεί και σε μένα αυτό αλλα μετά μας έπιασαν τα γέλια και το κατάλαβε ο καθηγητής μας

Δημοσ.
Ωρες ωρες σκεφτομαι αν τοσο χρονο που σπαταλουσαμε για σκονακια και πατεντες αν καθομασταν και διαβαζαμε δε θα ηταν καλυτερα? Ισως και να μας εμενε και κατι για μετα την εξεταστικη...;-)

Σωστα μιλησες asmilon! Ομως.....στην δικη μου περιπτωση δεν αντεχω αλλο!60 μαθηματα συνολικα και 47 περασμενα. Μολις μπηκα 5ο ετος και λεω να τελειωσω γρηγορα γρηγορα, αλλωστε πιστευω πως οτι ειχα να παρω σαν γνωσεις απο το πανεπιστημιο το εχω παρει.

Δημοσ.
Συμφωνω με το δευτερο μερος. Αυτο με το handsfree θα το επιχειρησω στην επομενη εξεταστικη. Μαλιστα εχω σκεφτει να το βαλω στο σημειο που λες, αλλα παιζει και να το ραψω λιγο πιο κατω απο τον καρπο σε μαλλινη ζακετα για να περναει και πιο ευκολα ο ηχος. Εχω σκεφτει να κανω και προβα τζενεραλε με φιλους ετσι ωστε να ρυθμισω τον ηχο σε επιπεδα που θα τον ακουω μονο εγω σε κατασταση ησυχιας.

φίλε έχω σκεφτεί πολλές λύσεις, αλλά αυτή είναι η καλύτερη όσο έχουμε χειμώνα. Το μεγαφωνάκι θα είναι λίγο πιο κάτω από το αυτί. Πιστεύω πώς θα ακούγεται καλά. Το ίδιο κ το μικρόφωνο.

Μή το βάλεις στο καρπό γιατί θα αναγκάζεσαι να πλησιάζεις το αυτί κ μπορεί να σε υποψιαστούν. Άσε που μπορεί να βρεί το τεκμήριο του εγκλήματος πιο εύκολα.

Δημοσ.
φίλε έχω σκεφτεί πολλές λύσεις, αλλά αυτή είναι η καλύτερη όσο έχουμε χειμώνα. Το μεγαφωνάκι θα είναι λίγο πιο κάτω από το αυτί. Πιστεύω πώς θα ακούγεται καλά. Το ίδιο κ το μικρόφωνο.

Μή το βάλεις στο καρπό γιατί θα αναγκάζεσαι να πλησιάζεις το αυτί κ μπορεί να σε υποψιαστούν. Άσε που μπορεί να βρεί το τεκμήριο του εγκλήματος πιο εύκολα.

Tωρα που το λες εχεις ενα δικιο. Βασικα σκεφτομαι να δοκιμασω και την δικη σου προταση και να δω σε ποια περιπτωση ακουω καλυτερα σε συνδυασμο παντα με το μικροτερο ευρος κινησεων. Παντως το μικροφωνο οπου και να το βαλεις στην περιοχη του θωρακα, πιστευω πως θα σε ακουει ο ''βοηθος'' σου. Χρειαζεται εμπεριστατωμενη επιστημονικη αναλυση και ολα θα πανε καλα.....

Δημοσ.

στο θώρακε είναι κάπως μακριά. Πάντως δεν πρέπει να είναι κοντά μιρκόφωνο κ μεγάφωνο γιατί θα μικροφωνίζει στο βοηθό.

Αν γράφαμε σε ένα mp3 player τα κομμάτια λέτε να παίξει κ χωρίς βοηθό? Βασικά χώρισα κ η κοπέλα μου, ήταν ο "βοηθός". Μέχρι να βρώ βοηθό πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο

Δημοσ.

Χλωμο το βλεπω να τα εχουμε ηχογραφημενα τα θεματα. Δυσκολο να τα ψαχνουμε εκεινη την στιγμη. Βρες καποιο εμπιστο ατομο και σχετικο με το αντικειμενο της σχολης για να μπορει γρηγορα να εντοπισει τα θεματα στα βιβλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...