Προς το περιεχόμενο

Telio gia skonakia :-D

ichigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το θέμα είναι που θα γράψεις το σκονάκι για να το διαβάσεις. Αναγκαστικά θα έχεις χαρτιά τριγύρω άγραφα μέν αλλά θα δίνεις στόχο.

Δημοσ.

Nai more edaxei den eine kai gia na grapsis olokliro keimeno tha se paroun xabari alla plaka tha exei pistevo mu thimizi ta magic marker pou eixa otan eimun pitsirikas ,Pados ama to thes gia exams tu panepistimiou sigura den kanei gia xavale eine perisotero

Δημοσ.

Επισης πολυ καλος συνδιασμος ειναι ενα κινητο που διαβαζει txt και ενα OCR προγραμμα(ουτε καν να γραφεις τα σκονακια,σκαναρεις και τα περνας στο κινητο με τη μια) + φυσικα το απαραιτητο θρασος για να βγαζεις το κινητο και να μην τρεμεις :P . Ετσι εχω καθαρισει αρκετα μαθηματα.

Δημοσ.
το θέμα είναι που θα γράψεις το σκονάκι για να το διαβάσεις. Αναγκαστικά θα έχεις χαρτιά τριγύρω άγραφα μέν αλλά θα δίνεις στόχο.

nai alla to poli poli na sou paroun ta xartia. de prokeitai na se katigorisoun gia skonaki kai na midenisteis. ego me to kinito ekana kala ti douleia mou. alla an o epitiritis einai tsakali tha se dei kai tha sto paro. giauto to logo ego anti na to kratao sto xeri to eixa anamesa sta podia kai epeza mono to mati. otan erxotan o epitiritis ekleina ta podia kai de fainotan. to meionektima einai oti mera apo 2 ores niotheis ta @@ psimena kapos. :P. fisika to kinito prepei na einai mikro gia kati tetoio kai xoris kapaki. emena itan ena siemens S55

Δημοσ.

κ εγώ το κινητό το έχωνα στα @@. Να μη σου πώ κόντευε να μου μπεί κάπου αλλού. Αλλά είχα περάσει ένα μάθημα, ΜΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ... Θα ήθελα 10 ζωές για να το περάσω.

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο αόρατο.....:???::???::???:

Άμα γράψεις έντονα φαίνεται ένα φωσφοριζέ μελάνι, που δύσκολα όμως καταλαβαίνεις ότι είναι κείμενο....Πρέπει να είσαι υποψιασμένος για να το διακρίνεις...

Πήρα 19 στην Ιστορία με αυτό το στυλό:twisted: Και ήμουν και πρώτο θρανίο:mrgreen:

Δημοσ.

Και που να έχεις και windows mobile και να του χώσεις μέσα ένα acrobat reader να διαβάζει τα pdf που είναι κατεβασμένα από το site του καθηγητή :P

Δημοσ.

κ είναι εύκολο μετά να τα διαβάσεις τα pdf? Πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να σε παρει κάποιος τηλέφωνο κ να σου πεί τα θέματα. Αν είσαι γυναίκα μπορείς άνετα να βάλεις ένα handsfree και να το καλυψεις με τα μαλλιά. Εμείς όμως?

Δημοσ.
κ είναι εύκολο μετά να τα διαβάσεις τα pdf? Πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να σε παρει κάποιος τηλέφωνο κ να σου πεί τα θέματα. Αν είσαι γυναίκα μπορείς άνετα να βάλεις ένα handsfree και να το καλυψεις με τα μαλλιά. Εμείς όμως?

Μέχρι την επόμενη εξεταστική έχεις χρόνο να αφήσεις μακρύ μαλλί :mrgreen:

Δημοσ.

όντως το συγκεκριμένο εξάρτημα δίνει ρέστα είχα ένα παρόμοιο όταν ήμου 12-13 και exa γράψει όλο το σπίτι με βλακείες και φαινόταν μονο με το στυλο στο τέλος η μάνα μου πήρε μια λάμπα Black Light για να τα καθαρίσει όλα και την θυμάμαι να κάνει γύρους στο σπίτι με την λάμπα τρελό σκηνικό

Δημοσ.

fantazese na exeis anoixto to UV kai na arxiseis na grafeis me to la8os stilo kai sto telos na dwseis kolla pou 8a (fenete) adeia kai na pareis ton poulo?? ax00ax0xa0axx0ax0xa0ax0xa0axxa0xa KALH FASHHH!!! :D

kai gamw milame...pianei kai stis panellinies e?? :D :D

TO AGORAZW TWRA!! :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...