anarmostos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Hello!! Έχω λαπτοπ με Windows XP Pro SP2 και μπαίνω ιντερνετ μέσω ethernet card. Τις τελευταίες 10 ημέρες και χωρίς να έχω εγκαταστήσει κανένα νέο πρόγραμμα ή χωρίς να έχω κολλήσει κανένα ιό, αρκετές φορές το ιντερνετ κολλάει, η taskbar εναλλάσσεται σε άσπρο και στο κλασσικό μπλε χρώμα και μετά ενώ με δείχνει συνδεδεμένο: Δεν μπορώ να δω την καρτέλα της σύνδεσης (όταν κάνω κλικ πάνω της αναβοσβήνει και δεν μπορώ να την κρατήσω στην οθόνη) Δεν μπορώ να κάνω disconnect, αφού και να το επιλέξω δεν γίνεται. (ο μόνος τρόπος να ξαναμπώ είναι το restart) Είπα να βάλω και τον ΙΕ 7 μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Καμία ιδέα τι φταίει? Ευχαριστώ πολύ και εκ των προτέρων
andreas4067 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 File opws mas ta les,dyskoli i periptosi sou!an deis oti den vgainei kati,krata bacup k rikse ena format kai ola tha ginoun OK!
anarmostos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αμ, αυτό είναι το πρόβλημα ότι οι συνθήκες προς το παρόν είναι απαγορευτικές για οποιοδήποτε είδος φορμάτ.........
Xvipes Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 αυτό το είχα πάθει κ εγώ παλιότερα.αν θυμάμαι καλά είχα βάλει ένα patch των windows για κάποιο bug,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό :s btw firewall έχεις?
anarmostos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αυτό το έπαθα μη έχοντας βάλει firewall αλλά λειτουργούσε κανονικά για 1 μήνα. Τώρα δοκίμασα να βάλω το windows firewall αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω φορματ στην παρούσα φάση. Έχεις κάποιο λινκ για τα διάφορα πατσς? Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.