Προς το περιεχόμενο

Avermedia TV Studio Tuners + Vista Drivers ;

stark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο site της Avermedia βλεπω ότι δεν εχει βγάλει Vista drivers για σχετικά παλιά TV Tuners της και έχω αρχίσει να ανησυχώ.

Εχει κανείς το συγκεκριμένο tuner - Aver TV Studio 303 - (ή κάποιο της ίδιας κατηγορίας..) που να έχει βρει drivers για Vista ή να έχει δοκιμάσει με τους XP drivers και να παίζει κανονικά το tuner;

Να σημειώσω ότι το tuner το αγόρασα μόλις πριν 7-8 μήνες από το Πλαίσιο.

Δημοσ.

Εγώ πριν μερικές μέρες έστειλα email στο site της εταιρίας της ασύρματης κάρτας δικτύου που έχω, ζητώντας drivers για τα vista για να μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα μου και με vista γιατί οι drivers των xp δεν κάνουν και μου απάντησαν ότι θα βγάλουν drivers μόνο όταν υπάρξει επίσημη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, όχι τώρα που είναι beta δηλαδή...:(

Δημοσ.

Εστειλα κι εγώ email

Dear Sir / Madam I'm currently an owner of AverTV Studio 303 - which I bought at the beginning of 2006 from a local store here in Greece. I'd like to know whether you intend to release Windows Vista drivers for this product, and how soon we could expect these drivers to be released. Thank you in advance.

και ιδού η απάντηση τους... (η οποία στα δικά μου μάτια αφήνει κι ένα ενδεχόμενο να μην βγουν Vista drivers):

Thank you for choosing AVerMedia.

We are sorry that AVerTV Studio 303 has not supported Windows Vista yet and we are not sure the release schedule. Please refer our website after if we have future update.

Sincerely apology for you.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...