Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 91.7%...και δεν ακούω trance! Είμαι της ambient. ! ξεχασες την συμπατριωτισα σου την dana international
blueviper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ξεχασες την συμπατριωτισα σου την dana international Ώπα...πάλι η groupie του Λιακόπουλου πετάχτηκε! Άλλος λέγεται viper, άλλος έχει τη χάρη! Δεν την ξέχασα. Απλώς θεώρησα πως όσο είσαι ανάμεσά μας, δεν υπάρχει λόγος να την επικαλεστώ
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ζηλεύω ρε γαμώτο. το fan club της οχιάς, είναι πιο εκδηλωτικό από το δικό μου. και τον ακολουθεί και στα εκτός έδρας theads. btw, η συνεχής χρήση του ipod στην τσίτα, έχει ψαλλιδίσει τις ακουστικές μου ικανότητες. στα μισά του τεστ, τα παράτησα απογοητευμένος.
blueviper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου Punky...λίγη υπομονή και με σχεδόν 5 φορές παραπάνω post θα αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου οικόσιτο.
Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ώπα...πάλι η groupie του Λιακόπουλου πετάχτηκε! Άλλος λέγεται viper, άλλος έχει τη χάρη! Δεν την ξέχασα. Απλώς θεώρησα πως όσο είσαι ανάμεσά μας, δεν υπάρχει λόγος να την επικαλεστώ Ωπα...παλι η πρεσβης του ισραηλ στην ειρωνια! μωρε πεζει να εισαι εσυ ο ιδιος η dana international! α ρε david δεν αλλαζεις μυαλα συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες μου θα σου κανει προταση ο Ολμερτ τιμης ενεκεν για τις θεσεις σου υπερ των βαρβαρων να παρεις την θεση της στην eurovision μιας και εξωτερικα μοιαζετε πολυ! με τη μονη διαφορα οτι η πραγματικη dana βγαινει και λιγο εξω και βλεπει τον εξω κοσμο! καποιοι αλλοι εχουν στην καρεκλα του υπολογιστη τους 4 κιλα κασερι απο την σαπιλα
Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου Punky...λίγη υπομονή και με σχεδόν 5 φορές παραπάνω Aνθελληνικα posts, επιθετικα προς ολους, ειρωνικα, κανοντας μπαχαλο το φορουμ, χλευαζοντας οτιδηποτε ελληνικο, (οτι κανω εγω δηλαδη γενικοτερα) τοτε ΝΑΙ..ισως να σε δουμε και moderator συντομα τιμης ενεκεν! δεν βλεπεις εμενα βρε χαζε? ολο τον κοσμο βριζω και δεν εχω φαει ουτε ενα ban...αχ βρε αφελη punky,...πρεπει να σου κανω μαθηματα! χμ...θα με βρεις συμφωνο για 1η φορα μαζι σου
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 επειδή σε συμπαθώ πιο πολύ από αυτόν τον εβραίο τον blueviper, επέτρεψέ μου να σου πω ότι το δεύτερο post του ήταν πιο προσβλητικό από αυτό που έκανες quote. Αν θες να σου στείλω ένα λεξικό, μήπως ποτέ καταλάβεις γιατί. edit: το γεγονός ότι προσποιoύμενος τον blueviper, δεν έκανες ούτε ένα ορθογραφικό για πρώτη σου φορά, μπορείς να μας το ερμηνεύσεις;
Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 επειδή σε συμπαθώ πιο πολύ από αυτόν τον εβραίο τον blueviper, επέτρεψέ μου να σου πω ότι το δεύτερο post του ήταν πιο προσβλητικό από αυτό που έκανες quote.Αν θες να σου στείλω ένα λεξικό, μήπως ποτέ καταλάβεις γιατί. χαχαχα σοβαρα τωρα πιστευεις πως ειναι σε θεση και αυτος και εσυ να προσβαλετε εμενα? θα ειμουν ανοητος αν σας επαιρνα στα σοβαρα...απλα μαρεσει να σπαω πλακα με ατομα σαν εσας..εχει πολυ πλακα να ασχολεισε με το 1% των κατοικων αυτης της χωρας καταλαβες "καλιτεχνη"? haha p.s απο οτι αντιλαμβανομε και εσυ σαν τον blueviper ολη μερα μεσα ε? πανω απο το pc! ελα κουραγιο μη μασας...καλως η κακως ετσι ειναι αυτα..τι να κανουμε! δυστηχως ειστε καταδικασμενοι να ζειτε χωρις φιλους! το γιατι το ξερετε καλυτερα απο μενα
Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 edit: το γεγονός ότι προσποιoύμενος τον blueviper, δεν έκανες ούτε ένα ορθογραφικό για πρώτη σου φορά, μπορείς να μας το ερμηνεύσεις; το οτι καμια φορα κανω κανα ορθογραφικο λαθος οφειλετε αποκλειστικα στο γεγονος οτι γραφω 9/10 περιπτωσεις με greeklish παντου...επειδη ομως το τζαμπα πεθανε και δεν μαρεσουν οι τζαμπα μαγκες..θα σου κανω μια προταση..θα δωσουμε ενα ραντεβου και θα φερουμε ο καθενας απο 2000 euros..θα μας πει ενας να γραψουμε ενα κειμενο και αν δεν χασεις να μη σε λενε Avi! και ο νικητης παιρνει τα noney...ε τι λες? τελικα ειχα δικιο! σαρεσει να αυτοπροβαλεσε ε? οχι ενταξει ειναι σεβαστο! ειπαμε! το κανει οποιος το εχει αναγκη! (περαστικα) edit: γραψε την "εξυπναδα" σου και θα σου απαντησω αργα το βραδυ γιατι πρεπει να φυγω..σε αντιθεση με εσενα και τον blueviper εγω εχω σχεση με τον εξω κοσμο
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 χαχαχα σοβαρα τωρα πιστευεις πως ειναι σε θεση και αυτος και εσυ να προσβαλετε εμενα? Άνετα. Αν θα το καταλάβεις, δεν παίρνω όρκο. θα ειμουν ανοητος αν σας επαιρνα στα σοβαρα... δεν χρειάζεσαι τη δική μας συνδρομή. πίστεψέ στον εαυτό σου. p.s απο οτι αντιλαμβανομε και εσυ σαν τον blueviper ολη μερα μεσα ε? πανω απο το pc! Δεν ξέρω για τον blueviper. Εγώ προτιμώ το μέσα-έξω όλη μέρα, για να είμαι ειλικρινής. Και δεν έχω κάνα κόλλημα και με το μέρος. Αλλά πάνω από το pc το αποφεύγω. δυστηχως ειστε καταδικασμενοι να ζειτε χωρις φιλους! το γιατι το ξερετε καλυτερα απο μενα Ναι άλλα έχουμε ευλογηθεί με αξιόλογους εχθρούς σαν και σένα. Και μιας και κουβαλάω πολλά νιτσεϊκά κουσούρια, I am happy. θα δωσουμε ενα ραντεβου και θα φερουμε ο καθενας απο 2000 euros.. Αν μου αρέσεις πραγματικά, τα χρήματα δεν έχουν σημασία. Εξαρτάται πως θα πάει το ραντεβού. Ξέρεις, η χημεία και τέτοια. Επίσης να σε ενημερώσω, ότι ναι μεν το γενικό concept του thread ήταν να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε, αλλά αναφερόταν στις ακουστικές μας δυνατότητες. Οπότε sorry από τα παιδιά που παρασύρθηκα off topic. Μπορείς να συνεχίσεις μόνος σου. Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις να προσφέρεις μοναχική απόλαυση στον εαυτό σου.
Goacore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Άνετα. Αν θα το καταλάβεις, δεν παίρνω όρκο. Ναι άλλα έχουμε ευλογηθεί με αξιόλογους εχθρούς σαν και σένα. Και μιας και κουβαλάω πολλά νιτσεϊκά κουσούρια, I am happy. . ξερεις τι ΔΕΝ εχεις καταλαβει? οτι δεν σας θεωρω εχθρους! το μονο που νιωθω για ατομα του λογου σου και του bluviper ειναι ΟΙΚΤΟΣ..πιστεψε με.. bye και greetz στην συναγωγη στους συντροφους σας.
blueviper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Σε τρώει ο πισινούλης βρε φουκαρά, αλλά πραγματικά βαριέμαι ακόμα και να κάνω πλάκα μαζί σου. Μεγαλύτερη ικανοποίηση θα μου προκαλέσει κανένα 20λεπτο αφόδευσης μετά εφημερίδας, παρά η οποιαδήποτε στιχομυθία μαζί σου...στην καλύτερη απλώς χαλαρώνεις το παχύ έντερο με όσα καταθέτεις και διευκολύνεται η ανακούφιση. Πάντως στ' αλήθεια τώρα...έχεις τόσο νταλγκά μέσα σου για flame που γυρνάς από thread σε thread για να πετάξεις μια σποντούλα νηπιακού επιπέδου που δεν ενοχλεί ούτε μύγα; @punky Χεχε...ποιος στη χάρη σου. Μπήκες στο club των αγαπητικών του φουκαρά. Δε νομίζεις πως η φύση υπήρξε αρκούντως εχθρική μαζί του, για να μη χρειάζεται να του τη "λέμε" κι από πάνω;
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Κρατήστε το σε ανεκτά επίπεδα, μη μας το χαλάσετε.
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 20λεπτο!!!!!!!; Μα τι στο διάολο; Υπάρχουν προκαταρκτικά και στην αφόδευση; Συμφωνώ. Το σωστό είναι να μην του τη λέμε, για τον λόγο που αναφέρεις. Αλλά επειδή δεν έχω φίλους και προσωπική ζωή, βρίσκω καμιά φορά ενδιαφέρον αυτό το role playing. Ξέρεις, εμείς να κάνουμε τους αγαπητικούς. Κι αυτός την αθώα (πάντα ελληνόψυχη) βοσκοπούλα.
LL_NEO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 στην καλύτερη απλώς χαλαρώνεις το παχύ έντερο με όσα καταθέτεις και διευκολύνεται η ανακούφιση. είμαι ο μόνος που βρήκα και άλλο νόημα στην παραπάνω πρόταση, ή τελικά όντως το σηκώνεις το σακάκι (για λόγους καθαρά δυσκοιλιότητας) βρε Blueviper?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.