DhZou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 γεδ @ συλεκτη δακρυγόνων... εγραψες! Κι εγώ πάντως την πιστωτική την χρησιμοποιω περίπου όπως ο punky, δηλαδή κάνω τις αγορές μου και την πληρώνω στην ώρα της οπότε βγαίνω πάντα κερδισμένος, δεν πληρώνω ποτέ περισότερα απ'οτι με τα μετρητα. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψεις είναι να μην έχει συνδρομή.
punky Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 γεδ @ συλεκτη δακρυγόνων... εγραψες! Κι εγώ γέλασα. Αλλά δεν του το είπα. Γιατί το παίρνει πάνω του και ποστάρει πιο συχνά. Κι εγώ πάντως την πιστωτική την χρησιμοποιω περίπου όπως ο punky Μην το κάνεις. Γιατί μένουν λευκά ψήγματα. Και καρφώνεσαι. την πληρώνω στην ώρα της οπότε βγαίνω πάντα κερδισμένος, δεν πληρώνω ποτέ περισότερα απ'οτι με τα μετρητα. Αυτό με έχει βολέψει κι εμένα. Συν το γεγονός, ότι έχεις πάντα τη δυνατότητα σε μια στραβή, να τη χρησιμοποιήσεις χωρίς να υπάρχει το αντίστοιχο αντίκρυσμα στο λογαριασμό σου. Σίγουρα πάντως δεν προτείνεται σε ανθρώπους που δεν κοντρολάρουν τα έξοδά τους, όπως εσύ. Ακούω κόσμο που έχει 2 και 3 πιστωτικές φεσωμένες και πληρώνει δόσεις. Και φρικάρω.
Critter Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ο περισσοτερος κοσμος πληρωνει το ελαχιστο και μετα αναρωτιουνται γιατι δεν ξεχρεωνουν ποτε οι καρτες τους!!!!! Εγω εχω μια εφ ορου ζωης δωρεαν, εχω τις δοσεις μου και ολα τα σχετικα προνομια. Οσο για τα επιτοκια, ουτε που με ενδιαφερουν μιας και οχι μονο πληρωνω ολο το ποσο στην ωρα του αλλα συνηθως έχω και μειον στο λογαριασμο. Αυτο βεβαια το κανω γιατι προς το παρον εχω την οικονομικη ανεση να το κανω. Αν δεν την είχα, πολυ απλα δεν θα ψωνιζα. Οι περισσοτεροι οταν δεν εχουν οικονομικη ανεση, ψωνιζουν ολο και περισσοτερο φορτωνοντας την καρτα!!!!!!!!!!!!!!!
2arkoudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ΤΤ 9% Visa απο τα ΕΛΤΑ με το χαμηλωτερο επιτοκιο!
louben Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ΤΤ 9% Visa απο τα ΕΛΤΑ με το χαμηλωτερο επιτοκιο! Συμφωνω του ταχυδρομικου Ταμιευτηριου εχει το χαμηλοτερο(και με διαφορα ) επιτοκιο. ΠΑντως και εγω εχω κανει συνδεση με τραπεζικο λογαριασμο και δεν εχει υπολοιπα.Σε γενικες παντως γραμμες μακρια απο πιστωτικες ειναι μεγαλη λουμπα. Ακουστε μια ιστορια.Βλεπω τις προαλλες μια γνωστη μου και μου λεει με ψιλοπαραπονο οτι θελει να σταματησει την καρτα της και δεν την σταματανε.ΠΑμε μαζι και οντως αρχισαν και τα μασαγαν(μα γιατι, ειναι χρησιμη κτλ).ΝΑ μην τα πολυλογω αρχισα να τους πιεζω και με τα πολλα δεχτηκαν. Διδαγμα:για να κανουν ετσι απο φοβο μη σε χασουν απο πελατη φανταστειτε τι βγαζουν, Παντως να τους πιεζετε για τσαμπα συνδρομη.Αν σε δουν πιεστικο και ετοιμο να φυγεις ολα γιννονται(αρκει βεβαια να πληρεις τις τυπικες προυποθεσεις-να εχεις εισοδημα-να μην εισαι στον Τειρεσια -Να μη χρωστας κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.