ZELDA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 καλησπέρα θα ήθελα βοήθεια σε αναζήτηση Πιστωτικής κάρτας αφού είναι η πρώτη μου φορά μετά απο Χρεωστική αποφάσισα οτι χρειάζεται να υπάρχει και μια πιστωτική στο πορτοφόλι, σήμερα το μάτι μου έπεσε στις Alpha που συνεργάζεται με την ΤΙΜ με τα Bonus χερει να μου πεί κανένας η καλύτερα τι παίζει με πιστωτικές και ποιές χρησιμοποιήτε και αν είστε ευχαριστημένοι?
GreenHouser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ειχα παρει την athens 2004 visa απο την alpha κ ειχε προσφορα κατι κινητα απο την ΤΙΜ κ χωρις παγιο για 1 χρονο. Τα κινητα ηταν κατι Μοτορολα της πλακας χωρις παγιο μεν αλλα 4.5 ευρω το μηνα για καποιο φορο δε Συμπερασμα... κοιτα μονο τι σου προσφερει η καρτα κ οχι τα bonus που σου δεινει η τραπεζα
ZELDA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 φυσικά και δε με ενδιαφέρουν τα bonus θελω μια κάρτα για ώρα ανάγκης με όσο το χαμηλο επιτόκιο στις Bonus είναι 16+% έλεος !!
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 πολλες φορες οι πιστωτικες εχουν δινουν ενα διαστημα στο οποιο δεν μπαινουν τοκοι, εμενα με εχει βολεψει πολυ αυτο γιατι εχω 59 μερες να εξοφλησω ολο ή μεγάλο μερος της οφειλης μου χωρις να τοκιζεται...
bianca76 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Γενικα δεν τα παω καλα με τις πιστωτικες. Ειναι δικοπο μαχαιρι. Εχω στην κατοχη μου πεντε και δεν εχω χρησιμοποιησει καμμια με τα τρελα επιτοκια που τρεχουν......
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ειναι δικοπο μαχαιρι. Εχω στην κατοχη μου πεντε και δεν εχω χρησιμοποιησει καμμια με τα τρελα επιτοκια που τρεχουν...... Δίκοπο μαχαίρι δεν είναι, για μένα τουλάχιστον. Έχω μόνο μία. Και δεν έχω κοιτάξει καν το επιτόκιο. Γιατί έχω επιλέξει εξόφληση όλου του ποσού κάθε μήνα. Και δεν μου επιτρέπω να ξεφύγω όταν τη χρησιμοποιώ. Ούτε άτοκες δόσεις δεν βάζω ακόμη κι αν έχω την επιλογή. Ή με παίρνει να αγοράσω κάτι ή όχι. Απλά είναι από τα χειρότερά μου, να ψάχνω να βρω ATM για να βγάλω μετρητά. Το βαριέμαι αφόρητα. Άμα υπήρχε και κάποιος να μου γεμίζει το αυτοκίνητο βενζίνη, για να μην περνάω τη βαρετή διαδικασία στο βενζινάδικο, θα ήμουν ευτυχής. (Ψέμματα. Αν υπήρχε και καρπούζι χωρίς κουκούτσια, αυτό θα συμπληρωνε την ευτυχία μου.) Κι έτσι ότι χρειάζομαι, το παίρνω με την πιστωτική. Άσε που είναι και μία δεύτερη απόδειξη για την αγορά που έκανες. Έχει και καλό web banking η Alpha Bank και μπορώ να τσεκάρω ανά πάσα στιγμή πόσο την έχω φορτώσει.
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 έχω επιλέξει εξόφληση όλου του ποσού κάθε μήνα. Και δεν μου επιτρέπω να ξεφύγω όταν τη χρησιμοποιώ. Ούτε άτοκες δόσεις δεν βάζω ακόμη κι αν έχω την επιλογή. Punky, ο άνθρωπος που έχει πιστωτική για να την χρησιμοποιεί σαν μετρητά. Η αιχμή της καταναλωτικής εξέλιξης είσαι ρε άτιμε.
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μα δεν την έβγαλα επειδή τη χρειαζόμουν. Απλά είχε πολύ μεγάλο στήθος η διευθύντρια του υποκαταστήματος, και υπέγραφα ότι μου έφερνε μπροστά μου.
LL_NEO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 γιατί δεν παίρνεις χρεωστική κάρτα τότε βρε punky?
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Γιατί η πιστωτική έγραφε με τεράστια γράμματα Visa. Και το μυαλό (λόγω διευθύντριας) έβαλε το missing i Από την άλλη δεν ξέρω αν η χρεωστική έχει τις ίδιες ευκολίες. Πχ να είσαι εξωτερικό και να μπορείς να ψωνίσεις όπως με την πιστωτική. Ή να έχεις περάσει αυτόματες πληρωμές κινητών κλπ.
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Έχει. Πήρα μια ζακετούλα espirit από το Βερολίνο τις προάλλες, μούρλια!!! Και ένα παράξενο πράμα, αν κάνεις ανάληψη από το εξωτερικό, τρως φέσι, αν πληρώσεις επιτόπου με χρεωστική, απλώς την τιμή. Και δέχεται και πάγιες εντολές.
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά μόλις σκέφτηκα άλλο έναν λόγο. Λέγεται "χρεωστική". Κι εμένα δεν μου αρέσει να χρωστάω. Ε, τότε τι διαφορά έχουν ρε οι κάρτες; Δεν μπορείς να βάλεις δόσεις με τη χρεωστική;
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Από την χρέωση βγαίνει ρε συλλέκτη δακρυγόνων. Γιατί χρεώνει άμεσα τον λογαριασμό και δεν πιστώνεσαι. <---hint
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μη μου μιλάς με λογιστικούς όρους. Γιατί είναι βαρετοί και μου ρίχνουν τη λίμπιντο. Οκ. Τελευταίο επιχείρημα: Επειδή η πιστωτική ήταν μαύρη με κόκκινα γράμματα. Είχε δηλαδή μια αναρχική αισθητική. Εντάξει λοιπόν με έπεισες. Αύριο πάω να βγάλω χρεωστική. Και θα χαστούκιζα και τη διευθύντρια που με παρέσυρε, αλλά φοβάμαι πως θα της αρέσει και θα έχουμε άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.