Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5101awlmi

ntenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo dei auto to forito 660 euro..peite mou ti gnomi sas

xaraktiristika:

# Επεξεργαστής: AMD Turion 64 MK36 2,0 GHz.

# Οθόνη: 15.4" WXGA+ TFT LCD, με τεχνολογία CrystalBrite, σε ανάλυση 1280 x 800 pixel, με υποστήριξη ταυτόχρονης εμφάνισης multi-window μεσω του GridVista.

# Μνήμη: 512MB (1x 512) DDR2 στα 533Mhz, επεκτάσιμη μέχρι τα 4GB (περιλαμβάνει 2 modules).

# Σκληρός Δίσκος: 120GB ATA100 (5400 rpm).

# Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVDRW double-layer.

# Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

# Κάρτα γραφικών: ATI Radeon Xpress 1100, εώς 64MB χρησιμοποιώντας την μνήμη του συστήματος. Υποστηρίζει Microsoft DirectX 9.0 και ταυτόχρονη απεικόνιση σε άλλη οθόνη.

# Modem: 56K ITU V.92, Wake-on-Ring ready.

# Κάρτα δικτύου: 10 / 100 Ethernet, Wake-on-LAN ready και Wireless B / G.

# Θύρες επικοινωνίας: 3 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x PC Card slot (Type II), 5-in-1 card reader (SD / MMC / MS / MS PRO / xD), 1 x Modem (RJ-11) port, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x speaker / headphone / line-out jack με υποστήριξη S/PDIF, 1 x microphone in jack, 1 x line-in jack, 1 x DC-in jack για AC adapter.

# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα Acer OrbiCam 0.3 megapixel CMOS.

Δημοσ.

Είναι μια τίμια επιλογή

Ελπίζω να γνωρίζεις ότι δεν θα μπορείς να παίξεις παιχνίδια λόγω κάρτας

Είναι Windows Vista capable ready και όχι Premium ready

http://www.vistaultimate.com/premium_ready.htm

1024ΜΒ μνήμη είναι σχεδόν αναγκαίο πια (έχτα 90-100 ευρώ)

Στα 750 ευρώ μια άλλη τίμια επιλογή είναι ο ACER Aspire 5102WLMi

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4465

Δημοσ.

to oti tha exeis pleonasma ram sthn karta grafikon panda einai euprosdekto..ta 64 pleon einai aplws liga.h epipleon ram tha sou dwsei simandikh ithisi sxedon sta panda.kai den milw gia gaming mono.. o epexergasths tou 2ou nomizw pws einai pio sugxronos kai 2pirinos=kaliteros wstw kai an einai sta 1.6.pandws an dineis konda sta 800 psaxe kai se alles markes..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες σκεφτόμουν να πάρω και εγώ ένα φτηνό φορητό για δεύτερο μηχάνημα (που θα το χρησιμοποιεί και η αδελφή μου)...

Έλεγα για το Acer Aspire 5101awlmi αλλά τώρα που είδα και το Aspire 5102WLMi δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...

Το πρώτο δεν έχει Χ2 CPU απ'ότι καταλαβαίνω, αν και σε κάποια site καταστημάτων το αναφέρουν σαν διπλοπύρηνο.. Μάλλον μόνο το δεύτερο είναι Χ2, ε?

Δημοσ.

Ναι το 5102 είναι διπλοπύρηνο το άλλο όχι, αλλά υπάρχει και διαφορά στη συχνότητα στο 01 είναι στα 2,0GHz και στο 02 είναι 1,6 για τον κάθε πυρήνα.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό, μόνο από τον παράγοντα της συχνότητας. Είναι τελείως διαφορετική αρχιτεκτονική και ο μόνος τρόπος να δεις ποιος ζεστένεται είναι είτε μέσω κάποιου που τον έχει ή μέσω review. Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι turion γενικά και οι απλοί και οι Χ2 δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα σε αυτό το θέμα

Δημοσ.

pedia o 5101 exei trelo (kai athoribo) sistima psiksis kai den zestainetai katholou

pernane xarkinoi aeragogoi apo cpu,chipset ,gfx, hdd kai kataligoun se mia megali xalkini psixtra pou sto kentro tis exei ena fan 4cm pou trexei stis 1000rpm kai kanei foberi douleia

Δημοσ.

Από επίπεδο service η γνωστή διαμάχη Acer VS Fujitsu τι λέει? Έχω ακούσει ότι η Acer έχει βελτιωθεί πολύ σε αυτό τον τομέα σε σχέση με τα έκτροπα που γινότανε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγινα και εγώ κάτοχος του 5101. Λόγω φόρτου δεν έχω προλάβει να το τεστάρω πολύ αλλά μπορώ να πω ότι κλείνει κάθε μέρα δεκάωρα συνεχόμενα χωρίς να διαμαρτύρεται. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σε παιχνίδια έβαλα το ron και είδα ότι παίζει άνετα τα καλά ψιλοπαλιά strategy. Εκεί πήρα θάρρος και του έβαλα το PES6. Το παιχνίδι είναι playable αλλά έχω την αίσθηση ότι θέλει ένα μικρό σπρωξιματάκι σε επιδόσεις για να το παίξει καλά. Η ερώτηση είναι ποια ανάλυση βολεύει σε αυτές τις οθόνες γιατί 1280Χ800 είναι αρκετά υψηλή και για το desktop μου!! και άλλη μια είναι αν αναβαθμίσω σε 1GB μνήμη, οι επιδόσεις της κάρτας γραφικών θα έχουν μια αισθητή διαφορά ή πολύ ψιλά πραγματάκια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...