tkiourtist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Thelo na egkatastiso to destinator PN (greek maps) se ena PPC alla mou eipan oti ama einai spasmeno tote den exei akribeia kai prepei na balo to original.Einai alithia? Efxaristo
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Γαμάτο πρώτο ποστ. Αλλά επειδή σήμερα είμαι στις καλές μου καθώς άλλο μέλος του insomnia με κέρασε καπουτσίνο, λευκή σοκολάτα και χυμό πορτοκάλι (όχι στο ίδιο ποτήρι), η απάντηση είναι πως το σπασμένο είναι προβληματικό. Τουλάχιστον η έκδοση με το σπασμένο dll. Αλλά το κυριότερο είναι ότι η εταιρεία που έχει κάνει την ελληνική χαρτογράφηση, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Και το support που παρέχει στους χρήστες είναι σπάνιο. Όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Και αυτά αξίζει να τα πληρώσει κανείς.
tkiourtist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με όσα γράφεις για την εταιρία Τό ίδιο άραγε πρόβλημα συμβαίνει και με τους σπασμένους χάρτες της Ευρώπης;
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Είχα το original. Απλά είχα δοκιμάσει το crack μια μέρα για να δω τη φημολογούμενη απόκλιση στο σήμα. Εκτός Ελλάδος δεν βγήκα για να το δοκιμάσω. Ας όψονται αυτά τα καταραμένα περιοριστικά μέτρα.
iceman79 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Γιατί δεν βάζεις το version 6? Είναι καλύτερο, δέν χρειάζεσαι να κεντράρεις με γραφίδα στην οθόνη όταν οδηγάς και πάνω απο όλα δέν χρειάζεται crack. Είναι απο τη μάνα του χωρίς κωδικούς και activation/serial.
ichigo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Simfono me ton Punky alla na su po tin alithia epeidi den eixa $$ to evala spasmeno kai den exo paratirisi fovero problima alla an exis na diathesis 150 euro tote dosta. Episis ama thes kati pio oikonomiko mporis na deis kai to papago pu eine giro sta 80 i 90 euro, den to exo dokimasi alla apo enan gnosto pu to eixe den eixa akusi kapio parapono
tkiourtist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Για να καταλάβω, η version 6 που λες, είναι μία παλαιότερη έκδοση του destinator pn; Δηλαδή να την ψάξω σαν destinator 6; Η version 6 είναι αποκλειστικά με χάρτες ελληνικών πόλεων ή έχει και υπόλοιπη Ευρώπη; Ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον που δείξατε να μου απαντήσετε.
ppetr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Η 6 είναι νεότερη έκδοση και δουλεύει μια χαρά. Μπορείς να βάλεις και την υπόλοιπη Ευρώπη.
punky Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Τους ίδιους χάρτες υποστηρίζουν και οι δύο εκδόσεις. Απλά η εφαρμογή αλλάζει λίγο όσον αφορά το interface. Το νεότερο είναι πράγματι πιο χρηστικό. Και πιο εύκολο να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου από το να παλεύεις με το stylus στο αυτοκίνητο και να φας κάναν αθώο.
tkiourtist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Με συγχωρείτε δεν κατάλαβα.Αν έχετε την καλοσύνη εξηγήστε μου. Άλλο πράγμα ειναι το Destinator 6 και άλλο οι χάρτες?? Με άλλα λόγια εγκαθιστάς πρώτα το Destinator 6 και έπειτα τους χάρτες ή πάει πακέτο Destinator 6 και χάρτες ?? Το destinator PN το φτιάχνει για την Ελλάδα η NGI ενώ το Destinator 6 είναι μια γενικότερη διεθνής έκδοση?? Ειλικρινά τα έχω μπλεγμένα.
ichigo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Xexorista prota pernas to destinator kai meta tus xartes. To destinator den to ftiaxnei i NGi i Ngi ftiaxnei tus xartes gia to destinator stin elladato destinator 6 eine i palioteri version tu destinator PN Katalaves i na kano kai kaka ?
punky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ειλικρινά τα έχω μπλεγμένα. Ε, δεν φταις μωρέ. Δεν στο εξηγήσαμε καλά. Καμιά φορά επειδή μιλάμε για κάτι που γνωρίζουμε, νομίζουμε ότι και ο άλλος το γνωρίζει. Άλλο πράγμα ειναι το Destinator 6 και άλλο οι χάρτες??Με άλλα λόγια εγκαθιστάς πρώτα το Destinator 6 και έπειτα τους χάρτες?? Η σύντομη απάντηση είναι, ναι. Το Destinator σαν εφαρμογή, το φτιάχνει μια ξένη αλλόθρησκη εταιρεία. Μαζί με αυτό, παρέχει και χάρτες που έχει φτιάξει η ίδια. Εγώ είχα χάρτες Ευρώπης, Αμερικής και Αυστραλίας. Που ήταν 4 ή 6 CD (δεν θυμάμαι). Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χωράνε στο PDA. Αυτό που έκανες ήταν ότι περνούσες στο PDA τον χάρτη που σε ενδιέφερε, σε ένα folder της εφαρμογής. Μπορούσες μέσω desktop interface να περάσεις και κομμάτι ενός χάρτη πχ όχι όλη την Αμερική αλλά συγκεκριμένη Πολιτεία και μόνο, αν δεν είχες αρκετή μνήμη στο PDA. Τον ελληνικό χάρτη τον έχει φτιάξει η NGI. Έχει κάνει (προφανώς) και τον εξελληνισμό του ίδιου του Destinator. Η μαμά εταιρεία λοιπόν έβγαλε μια αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής. Αναβαθμισμένη σε επίπεδο interface. Είναι πιο χρηστικό (κατά τη γνώμη μου). Στην καινούρια έκδοση, συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται οι χάρτες που είχε αγοράσει κανείς με την προηγούμενη. Δεν ξέρω αν είναι πιο κατανοητό τώρα.
tkiourtist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 ΟΚ κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ όλους.
EPa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 to destinator 6 eine i palioteri version tu destinator PN Λάθος. Το Destinator 6 είναι η τελευταία έκδοση.
veilofdarkness Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 έχω το destinator pn 5.1.172 και ένα hp rx3715. Γιατί δεν μπορώ να δώ ελληνικά και βλέπω αλλαμπουρνέζικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.