Προς το περιεχόμενο

Cd???ΠΟΙΟ???

alexandro673

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΨΩ 500 Cd(ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΠΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ Cd ΑΚΡΗ Δ ΕΒΓΑΛΑ....ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Cd...ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΑΣ...ΠΟΙΟ Cd ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ).ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟ Cd ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΕΣ ΤΣΑΜΠΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

Δημοσ.

Να μην γράφεις με καγαλαία είναι σαν να φωνάζεις

Επίσης να πάρεις έτοιμα cd printable αν εχεις ετυπωτή να τυπώνει σε cd γιατί εγώ είχα πάρα πολλά προβλήματα όταν χρησιμοποιούσα στάμπες και σε cd και σε dvd.

Προτείνω taiyo yuden. Περισσότερες πληροφορίες και τιμές από την αντιπρωσωπία εδώ και εδώ.

Δημοσ.

sorry paidia gia ta kefalaia...

ti ennoeis eixes problhma me tis stampes???ti einai ta printable???

an einai san to lightscribe d to yposthrizei oute to cd-rw kai to kostos ksefeugei...thelw to kostos tou kathe cd na ftanei gyrw sta 0.80lepta

Δημοσ.

Όχι καμία σχέση...

Απλά οι στάμπες αν κολληθούν και ελάχιστα στραβά χάνει το "ζυγισμα" του το δισκάκι και όταν θα παίζει θα έχει πολλές δονήσεις και μπορεί μερικές φορές το drive να μην μπορεί να το διαβάσει.

Τα printable τώρα αντί για να γράφει την μάρκα του από πάνω είναι σαν να έχει χάρτινη επιφάνεια. Αν έχεις εκτυπωτή που να τυπώνει απευθείας πάνω σε cd πάρε τέτοια δισκάκια να μην έχεις πρόβλημα. Η diskimpex τα έχει 0,17 για 500 cd άρα σύνολο 85Ε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...