Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Επιλογες Φακελων

coulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει το εξης προβλημα.

Η εντολη - Επιλογες φακελων - εχει εξαφανιστει και απο το control panel και απο το πανω μερος των φακελων του μενου - Εργαλεια -.

Τι κανω για επανεμφανιση?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πήγαινε στο menu Εργαλεία -> επιλογές φακέλων.

Για επανεμφάνιση στην μπάρα πάνω κάνε δεξί κλι και πήγαινε Προσαρμογή, και από το αριστερό μέρος κάνε Προσθήκη το Επιλογές φακέλων για να φένεται και στο δεξί μέρος.

Δημοσ.
Πήγαινε στο menu Εργαλεία -> επιλογές φακέλων.

Για επανεμφάνιση στην μπάρα πάνω κάνε δεξί κλι και πήγαινε Προσαρμογή, και από το αριστερό μέρος κάνε Προσθήκη το Επιλογές φακέλων για να φένεται και στο δεξί μέρος.

Οι επιλογές φακέλων οπως ειπα και στο πρωτο μου post, απο το μενου Εργαλεια, δεν υπαρχει . Υπαρχει μονο το Αντιστοιχιση δισκου δικτυου

Αποσυνδεση δισκου δικτυου και

Συγχρονισμος

.

Και λεω πως εχει εξαφανιστει και απο το control panel

Δημοσ.
Start(Εναρξη)---run(εκτέλεση) και γράψε control.exe folders :wink:

Το εγραψα αυτο και μου βγαζει το ακολουθο παρυρο - Αυτη η λειτουργια ακυρωθηκε εξαιτιας των περιορισμων που ισχυουν σε αυτον τον υπολογιστη. Επικοινωνιστε με τομ διαχειριστη του συστηματος σας. -

Το αστειο ειναι οτι ο διαχειριστης ειμαι εγω.

Εκανα και scan για ιους και εινα καθαρο.

Τι αλλο να κανω για να αλλαξω τιςε ρυθμισεις του διαχειρηστη?

Δημοσ.

Το δοκιμασες coulis ? Αν εχει εφαρμοστει καποια περιοριστικη πολιτικη θα σου πεταξει ενα παραθυρο για να την απενεργοποιησεις και να σου δουλευουν σωστα τα Windows μετα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κατεβασε το Dial a fix. Πιστευω θα σου λυσει το προβλημα και θα εισαι οκ μετα...

Asmilon sorry που δεν απαντησα συντομα αλλα ημουν εκτος σπιτιου ολες αυτες τις μερες. Γυρισα και ετρεξα το dial a fix και μου βρηκε τι ειχε συμβει και το εφτιαξε. να σαι καλα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα, κατέβασα το πρόγραμμα, έτρεξα μερικά checkboxes και το αποτέλεσμα είναι πως όταν έκανα log off ως administrator, "διαγράφτηκε" ο λογαριασμός χρήστη που είχα. Καμία ιδέα για το τι συνέβη και πως μπορώ να τον επαναφέρω με ό,τι αρχεία είχε μέσα;

• 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια!!εχω κι εγω το ιδιο πρόβλημα με τους φακέλους άλλα τρέχω το πρόγραμμα που έχετε εδώ και μου δίνει το εξής παράθυρο

1111110.jpg

...τι να κάνω?? καμιά ιδέα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...