Προς το περιεχόμενο

28ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι

cool_alex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πάει κανείς στο 28o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι που γίνεται από 11 έως 19 Νοεμβρίου στο Ελληνικό;

Τι λέει γενικότερα; Εντυπώσεις; Γνωρίζει κανείς πόσο έχει η είσοδος;

Δημοσ.
Ποσο εχει η εισοδος στο Μονακο?

εγω ειμαι μεγαλη προσωπικότητα...και μου στελνουν τις προσκλησεις :P

Δημοσ.

Εγώ πήγα στο Ναυτικό σαλόνι την Κυριακή κ εντυπωσιάστηκα με μερικά σκάφη (σαν ιστιοπλόος που είμαι :D).

Αν σου αρέσουν τα σκάφη από ιστιοπλοικά, γιώτ μέχρι φουσκωτά κτλ σου προτείνω να πας. Η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Έχει μερικά πολύ ακριβά σκάφη και πολυ ωραία.

Δημοσ.

Ασχολούμαι με την ιστιοπολοία και γενικότερα ενδιαφέρομαι στο μέλλον να αγοράσω κάποιο σκάφος, οπότε πιστεύω θα μου φανεί αρκετά ενδιφέρουσα.

Όταν πάω θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Δημοσ.

Και εγώ πήγα για τα ιστιοπλοϊκά κυρίως. Δεν θα με χάλαγε ένα μικρό που είδα με 2 καμπίνες. Πάντως ωραία ήταν, μεγάλα και εντυπωσιακά σκάφη, χαμός απο κόσμο, γενικά έμεινα με το όνειρο.. της αγοράς. Αχ και να είχα 164.000?...... :cry:

Δημοσ.

ιστιοπλοια 4 ever

εγω λεω λεω να παω αυριο...

εσεις που πηγατε ειδατε κανενα 4 20 η κανενα kite?

γιατι ο μονος λογος που λεω να παω ειναι αυτος...

τι ωρες ειναι ανοιχτη για το κοινο?

Δημοσ.

420 δεν είδα αλλά μπορεί και να υπάρχει κάπου. Επίσης έχω την εντύπωση πως είχε σανίδες για kite surfing και ίσως να είχε και αετούς. Έχει πάντως ένα ωραίο σκαφάκι με πανί από windsurf και το σκάφος είναι πολύ λεπτό, σίγουρα αυτό θα πετάει!! Είδα optimist αν σε ενδιαφέρει :P :D

Δημοσ.

optimist...πανε αυτες οι καλες εποχες που καναμε πρωτιες σε αυτα τα ακαφακια...τωρα απλος τα βλεπω και θυμαμαι...

το μελλον ειναι με κανενα kite η στο 420 που αρχισα...

αν και δεν ξερω πολλα απο windsurf εχω την αισθηση πως η ταχυτητα εξαρτατε πιο πολυ απο το πλατος και οχι απο το ποσο λεπτη ειναι...(δεν περνω και ορκο...)

Δημοσ.

Θα έλεγα ότι άξιζε να επισκεφτεί κάποιος την έκθεση. Πολύ μεγάλη σε έκταση και με όλων των ειδών τα σκάφη. Τελευταία μέρα σήμερα... Χρόνος να υπάρχει και διάθεση για να τα δείτε όλα. Μπήκα μέσα σε ορισμένα και έπαθα την πλάκα μου. Κανονικά σπίτια! Κι έφυγα με το όνειρο απόκτησης ενός ιστιοπλοϊκού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...