Neo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 H θεωρία της μπάλας! Η αλλιώς “The theory of the ball” Original idea and concept by mε and few friends…back at 1999. Καταρχήν ας ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα θηλυκά που υπάρχουν τριγύρω μου ούτε είμαι gay ,ούτε γουρούνι ούτε football maniac!Απλά παρατήρησα… Το ποδόσφαιρο ίσως είναι το μεγαλύτερο tribute που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος θέλοντας να περιγράψει την ζωή μιας γυναίκας. Ας αρχίσουμε με βασικά πράγματα :η μπάλα είναι θυλικο!Οποτε έχουμε 22 άντρες να την κυνιγανε με μανια!Αλλους τόσους που την βλέπουν και την λιγουρεύονται ,η την φαντάζονται να κάνει αυτά που θέλουν. Facts 1. 22 άντρες την ακουμπάνε τουλάχιστον μια φορα!Αναλογος τα κέφια της! 2. Μερικοί από αυτούς θα «Σκοράρουν» μάλιστα μερικοί θα σκοράρουν αρκετές Φορές και σε διαφορετικά διαστήματα. 3. Η μπάλα αλλάζει αρκετά γρήγορα συντροφο!Ενω 22 άντρες κυνηγάνε μια! 4. Άμα παίζεις πολύ μαζί της ,την χάνεις! 5. Τουλάχιστον 2 άτομα όταν όλοι οι άλλοι κάνουν τα πάντα για αυτή,την διώχνουν μακριά!!! 6.Η μπάλα είναι για άλλους πουλημενη,κ@ριολα κτλ, ενώ για άλλους είναι η στρογγυλή θεά! 7.Καποιοι πληρώνουν άπειρα λεφτά για να την δουν εκεί που θέλουν! 8. Μας κάνει να κλαίμε και να γελάμε ,μέσα 90 λεπτά!!! 9.Περα από τα διαφορετικά χρώματα όλες είναι το ίδιο από κάτω! 10. Θα τσακωθούν για αυτή,θα χαρούν για αυτή και στο τέλος θα την ξεχάσουν!!! 11. Όταν φεύγει έξω από το παιχνίδι ,κάποιος θα την ξαναβάλει μέσα! 12. Αν προχωρήσεις μαζί της πολύ γρήγορα ,επειδή βρήκες την ευκαιρία και Δεν ασχολειται κανένας άλλος μαζί της,η θα «σκοράρεις» η θα στην πάρουν μέσα από τα ποδιά θα την πάρει κάποιος άλλος και μετά θα σου πουν οφ-σαιντ! 13. σε πουλαει η την πουλας! Επίλογος. Βαλτέ στην θέση της μπάλας την λέξη γυναίκα και έχετε σε μια σύντομη περιγραφή Την ζωή η έστω μια φάση της ζωης της γυναικας.Μετα όμως τι γίνεται αυτή η μπαλα?Πιθανων να καταλήξει με κάποιον που δεν ήξερε για το παιχνίδι και θα την πάρει σπίτι του!Ομως όλοι θέλουμε να την ξαναδούμε είτε από την τηλεόραση είτε από κοντα!αρα είμαστε και μαζοχιστές αφού όλα αυτά που γίνονται στην ζωή μας θέλουμε να τα βλέπουμε και ως παιχνίδι στην τηλεοραση!Ποτε δεν ξέρουμε την αλήθεια πίσω από μια μπάλα αλλά είμαστε εκεί μαζί τις για την δούμε στα καλυτέρα και στα χειρότερα της. Τουλάχιστον στο μπασκετ είναι ποιο απλά τα πράγματα την παίρνεις την καρφώνεις και τέρμα έστω ένα τρίποντο από μακριά! Ps. Υπάρχει και το 5Χ5 τουλάχιστον! Το κείμενο είναι καθαρά φανταστικό και δεν έχει καμιά σχέση με πρόσωπα και καταστασεις!και αποσκοπεί στο να γελάσουμε όλοι μαζί! (αν είναι για γέλια γιατί η μπάλα είναι p0u+@n@!!!και ολοι καπου εχουμε μια δικια μας) ΜΗΝ ΜΕ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!! Αν σας αρεσε εχω καπου στην ακρη του εγκεφαλου μου και την θεωρια της χεστρας!
Trapper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Καλό ήταν. Για πες και για τη χέστρα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον :D:D
GreenHouser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 "Ps. Υπάρχει και το 5Χ5 τουλάχιστον!" Ναι εκει αντι για 22 ειναι 10. τουλαχιστον!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Καλό,καλό! Εμείς πάμε 7*7!Όταν δν έχουμε αγώνα μπάσκετ!
Puppet-Master Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 9.Περα από τα διαφορετικά χρώματα όλες είναι το ίδιο από κάτω! χαχαχαχαχαχα respect neo
User_32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 8. Μας κάνει να κλαίμε και να γελάμε ,μέσα 90 λεπτά!!! Εγώ σου λέω και σε μια ώρα μπορεί να αλλάξει ριζικά την ζωή σου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.