Προς το περιεχόμενο

Νέα κονσόλα από Sega????

^DiMioN^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έψαξα σε άλλα Threads στο forum και δεν βρήκα κάποια αναφορά.

Σας παραθέτω το άρθρο λοιπόν:

SEGA PREPARES A PORTABLE CONSOLE FOR 2007!!!

The hedgehog wants to prick of the shares of market

It is on line of Tokyo and thanks to a source very close to the direction of the group that us information came:

Sega prepares its great return in the world of the consoles with a portable console.

Baptized, for the moment Sega Hedgehog, this new console is planned for the festivals of end of the year 2007.

Comfort dépliable, it would be equipped with a processor 566Mhz Samsung, of a graphic accelerator 128 bits 3D NVidia, evolution of the chipset GeForce 3D 4500 which had been placed inside late Gizmondo, of 128Mo of RAM and a screen LCD of 11cm which can post resolutions of 640X360.

Integrating the traditional ones: joystick analogical, four buttons and two triggers, it would offer in more one paving stone of tactile mouse and three buttons. It would seem that the directional cross is abandoned but we did not have more precision.

Level inputs/outputs, the plays would be on cartridge. One does not know any more for the moment on this subject. A port USB would enable him to connect various peripherals to it, of the printer to the lever while passing by the scanner… In addition, the presence of this port USB on the console suggèrerait the installation of a service online of remote loading of plays, via a PC.

It would also accept the charts Compact Flash and the SD Cards.

Sega studies the possibility of making him read the DivX format. Better still, a retrocompatibility with the plays Master System, Saturn and Dreamcast is envisaged, without however revealing how that could be managed.

Always according to our advisor, the principal concern that would meet Sega for the moment would be the compatibility of the hardware with the old plays as of the problems of utilisation period (One currently speaks 3 hours of duration of battery concerned or in video reading, which is definitely insufficient, of course). SEGA would be working on an optimization of the screen of the console in order to be able to make less it “greedy”.

And to close this information of first order, we dégotté a preparatory drawing of the console. It will be noticed that it has an esthetics strongly pointing out the lever of Dreamcast…

We also make a point of thanking Sega France for their support in this operation “Scoop”.

Links:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.inpactvirtuel.com%2Factu%2Fnews%2FSega-Console-Hedgedog-5640-SEGA-PREPARE-UNE-CONSOLE-PORTABLE-POUR-2007-.htm&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

http://www.racketboy.com/retro/2006/04/segas-new-retro-friendly-handheld.html

photo:

http://www.racketboy.com/retro/segahandheld.jpg

segahandheld.jpg

Δεν ξέρω αν θα γίνει ή αν αληθεύει αλλά Sega rulezzzz!!!! :) :-)

Δημοσ.

Καλά μην το λές... Είχε πολύ ένδοξες στιγμές κατά το παρελθόν και στις Portable κονσόλες με το Game Gear. Δεν το αποκλείω αλλά θα έχει σίγουρα να αντιμετωπίσει σκληρό, πολύ σκληρό ανταγωνισμό!

Δημοσ.

Μακάρι να τη βγάλει αυτή την κονσόλα. Θα είναι μια ωραία επανείσοδος της SEGA. Ολίγον δειλή θα έλεγα, περίμενα ενα μεγάλο μπάμ με καμιά βαρβάτη κονσόλα να ανταγωνιστεί Xbox και Playstation 3. Αλλά δυστυχώς. Πάντως φαίνεται πολύ όμορφη κονσόλα απο τα σχεδιαγράμματα. Τι να πώ. Πάντα ήμουν φανατικός της SEGA. Μικρός είχα ξετρελαθεί με το GAME GEAR. Μου προσέφερε ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και συντροφιάς στα παιδικά μου χρόνια. Ας μην ξεχνάμε πόσο πιό μπροστά ήταν η SEGA απο τη NINTENDO με το Mega Drive 32X και με το Mega CD. Άλλη τεχνολογία. Το ίδιο το GAME GEAR είχε μοναδικό αντίπαλο το Lynx της ATARI, όπου το τελευταίο γνώρισε μεγάλη αποτυχία. Πολύ λίγα παιχνίδια και τα οποία δεν εκμεταλλεύονταν ούτε το 10 % της κονσόλας (3d graphics κλπ.). Ωστόσο το GAME GEAR ήταν απίστευτο, με το backlight του, με το TV-tuner του ως έξτρα (φοβερό αξεσουάρ) και με πολλά άλλα κόλπα. Και μόνο το backlight της οθόνης για παιχνίδι στο απόλυτο σκοτάδι άξιζε, τη στιγμή που η Nintendo για να ενσωματώσει κάτι τέτοιο στις κονσόλες τις, της πήρε 4 γενιές. Nintendo GameBoy-->Gameboy Color-->Gameboy Advance>Gameboy Advance SP

Θα περιμένω με αγωνία...

Δημοσ.

Το Game Gear ήταν η φορητή μου αγάπη. Αμέτρητες ώρες παρέα με παιχνίδια όπως το Sonic Chaos, Sonic Triple Trouble, Arena, Streets Of Rage, Alien 3, Mortal Kombat 1-2 (που επιτέλους μπορούσα και τα έπαιζα μιας και στο NES δεν είχαν κυκλοφορήσει). Αχ ωραίες ένδοξες μέρες........κρίμα που δεν άντεξε στον ανταγωνισμό και ηττήθηκε από το GameBoy :(

Δημοσ.

ωραια τα λες καλα τεχνολογικα καλουδια της εποχης το 32χ και το mega cd αλλα οτι ηταν τραγικη αποτυχια δεν το αναφερεις ομως!

επισης το game gear δεν θεωρειται και πολυ φορητο που κραταγαν οι μπαταριες 20 λεπτα.

Δημοσ.

1 ώρα;το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Εμένα μου κρατούσαν 10-15 λεπτά,μόνο φορητή που δεν μπορούσε να θεωρηθεί αυτή η κονσόλα,από τη μέρα που την αγόρασα με ένα καλώδιο στην πρίζα μόνιμα συνδεδεμένο το θυμάμαι :)

Δημοσ.

Το game gear εχει μερικα αξιολογα παιχνιδια, αλλα η μπαταρια ηταν το μονιμο προβλημα του, δε μπορουσες να το παρεις και να παιζεις στο δρομο ή καπου εξω, συνεχεια μια μπριζα ηθελε.

Η Nintendo δεν ειχε εγχρωμη οθονη και backlight για αυτο ακριβως τον λογο και δε το εκανε για να μπορεσει να εξελιξει αρκετα την τεχνολογια της και να μπορει να προσφερει μια πραγματικα φορητη κονσολα με αυτα τα χαρακτηριστικα.

Πιστευω ομως, οσον αφορα το gameplay, το Gameboy ειχε καλυτερα παιχνιδια, πραγματικα κλασσικα και αθανατα...

Στο θεμα μας, θα ελεγα οτι φαινεται ενδιαφερουσα η προτσαση της κονσολας (αν βεβαια φτιαξουν την διαρκεια της μπαταριας) αλλα δε ξερω ποσο χωρο εχει η αγορα για αυτην.

Δημοσ.

Δεν είπα το αντίθετο για τη μπαταρία του GAME GEAR. Αλλά όπως και να το κάνουμε εαν το συγκρίνετε με το GAMEBOY είναι μέρα με τη νύχτα. Κλασσικό βέβαια το Mario και τα συναφή αλλά το GAME GEAR είχε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες και φυσικά καλύτερο ήχο. Τέλος τα Game Boy ήταν και πιο προβληματικά, βάλε βγάλε κασσέτα, φύσα την κλπ κλπ... Ναι, η αλήθεια είναι οτι το GAME BOY είχε μπαταρία για ώρες παιχνιδιού αλλά σχετικά με το GAME GEAR θεωρώ τα 15 λεπτά λίγα που αναφέρετε. Με αλκαλικές μπαταρίες Energizer που το έπαιζα είχα περίπου 1 ώρα παιχνιδιού. Εαν το παίζατε με UCAR απλές λογικό είναι να κρατούσαν μόνο 15 λεπτά. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι είχε και μεγαλύτερη οθόνη ενώ στο GAME BOY μου έφευγαν τα μάτια. Επίσης εαν το GAMEBOY είχε ορισμένα κλασσικά παιχνίδια, το GAME GEAR είχε άλλα επίσης κλασσικά. (μην ξεχνάτε το SONIC, Asterix και την κασσέτα 4 σε 1 που έδιναν δώρο με τη συσκευή). Στο Game Boy έδιναν μόνο το Tetris. Θα συμφωνήσω ωστόσο ότι ήταν λάθος κίνηση να το λανσάρει εκείνη την εποχή. Εαν το έβγαζε (με ορισμένες βελτιώσεις) ταυτόχρονα με το Game Boy Advance ίσως και να ήταν ακόμα στο παιχνίδι των φορητών.

Σχετικά με τα Mega Drive 32X και Mega CD, ναι ήταν αποτυχία. Δεν ήταν έτοιμη η αγορά για κάτι τέτοιο. Είναι κάτι αντίστοιχο με το Atari Jaguar. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα πεί ότι αυτή η κονσόλα ήταν αδύναμη. Αντίθετα είχε τρομακτικές δυνατότητες για την εποχή της (ήχος ποιότητας CD, τρισδιάστατα γραφικά και εφφέ κλπ κλπ. ). Και όμως επειδή η αγορά δεν ήταν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, η Atari αποσύρθηκε απο τις κονσόλες θριαμβευτικά θα έλεγα, με το Lynx και με το Jaguar να σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας εποχής στο gaming.

Δημοσ.

Βασικά η Sega οικονομικά έχει ανακτήσει από το software, γιατί έχει ανοιχτεί σε πολλά συστήματα. Παράγει 32 διαφορετικούς τίτλους μέσα σε ένα εξάμηνο.

Και στο κάτω κάτω αν πάει σε μια τέτοια κίνηση (παραγωγή νέου hardware) θα είναι μια κίνηση προς τίμη του Sonic που έγινε 15 χρόνων :)

Επίσης ξαναέβγαλε στο εμπόριο το Mega Drive και αν κάνετε μια βόλτα από Multirama θα το δείτε πίθανον.

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=GamesGameBoyAdvance&cp_id=63198

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=GamesGameBoyAdvance&cp_id=63197

το γνωστό Sega Mega Drive 3 βασικά είναι.

και το άρθρο του

http://www.digital-games.net/content_more_news.php?s=retro&id=81

Άρα μία κονσόλα δυνατή σχετικά (σε σχέση με το Dreamcast), φορητή, που στην αρχή θα εξομοιώνει όλα τα παλαιότερα παιχνίδια για τις κονσόλες της SEGA, κυρίως όμως παιχνίδια Saturn και Dreamcast. Δεν νομίζω να μην τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν έχει και ενα LIVE για downloads και multiplayer θα κάνει επιτυχία μεγάλή.

Αναφορικά σε Γαλλικά forum μιλάνε πολύ ότι πίσω απο την ιστορία βρισκεταί η Microsoft που με την προσθήκη στο δυναμικό της ατόμων που εργαστηκάν για το Dreamcast, ετοιμάζει κάτι τέτοιο ώστε να μπει στην αγορά των φορητών κονσολών.

Σε συνεντευξή του εκπροσωπός της Sega αναφερεί ότι αν είναι καποιό αστείο, θα το δείτε του χρόνου. (Θα δώσω και το link μόλις το ξαναβρώ).

sega.jpg

Όσον αφορά το Game Gear μετασχηματιστή και στη πρίζα.

Nomad, 32X, Mega CD καλυτερά να μη τα έβγαζε καθόλου.

Δημοσ.

παρολο που ανεκαθεν ημουν SEGA-κιας και εχοντας στην κατοχη μου

master system

mega drive

dreamcast

δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει κ πολυ η ιδεα νεου hardware απο την sega.και ο λογος ειναι οι 2 τελευταιες προσπαθειες της

1)saturn: Η μεγαλυτερη της αποτυχια

2)dreamcast: το λεω με λυπη γιατι ειμαι κατοχος αυτου του φοβερου μηχανηματος το οποιο δεν ετυχε αναλογης υποστιριξης απο την μαμα Sega...

οταν καποιος βλεπει οτι παιχνιδια σαν το Soul Calibour,Daytona USA κλπ καταλαβενει οτι αυτο το μηχανημα αξιζει πολλα...αλλα αν δεν το υποστιριξει αρκετα η ιδια η κατασκευαστρια εταιρια του,ποιος θα τ ουποστιριξει;;

Δυστυχως η στο θεμα Marketing η Sega 8α επρεπε να κανει ιδιετερα μαθηματα απο την Sony...

Δεν ξερω αλλα μετα απο τις 2 τελευταιες τις αποτυχιες στις κονσολες τις πιστευω οτι δυσκολα θα προσπαθισει να ξαναδοκιμασει κατι τετοιο...

Τουλαχιστον σε επιπεδο software τα παει καλα :)

Παντως το σιγουρο ειναι οτι ακομα και να βγαλει κατι νεο σε επιπεδο hardare εγω προσωπικα 8α ειμαι αρκετα επιφυλακτικος...

Δημοσ.
Δυστυχως η στο θεμα Marketing η Sega 8α επρεπε να κανει ιδιετερα μαθηματα απο την Sony...

LOL....tora sothike :mrgreen: .....ta ekane salata me to Marketing tou PS3 i SONY

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...