Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα Internet Cafe,αποριες

Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα μα ρωτησω για αν και εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα καποια απαντηση που να λυνει τις αποριες μου,εαν υπαρχει καποιο προγραμμα επιδοτισης

για δημιουργια Ιντερνετ Καφε.Που μπορω να απευθηνθω(link αν υπαρχει)και τι πρεπει να προσεξω,μιας και το κρατος απαγορευει τετοιου ειδους μαγαζια οταν σε αυτα παιζονται παιχνιδια η γινεται στοιχηματισμος.Εμενα με ενδιαφερει το πρωτο,τα παιχνιδια,μιας και οτι θα εχει ιντερνετ θα ειναι στανταρ.Οσοι εχουν γνωση και εμπειρια πανω σε αυτο παρακαλω ας με βοηθησουν.Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλε freedom4all.Επειδή η συγκεκριμένη εταιρία θέτει κάποιους όρους και προϋποθέσεις τις οποίες πληθυσμιακά δεν καλύπτω,αν και φαίνεται οργανωμένη,θα ήθελα και κάποιες άλλες προτάσεις και φυσικά το θέμα των επιδοτήσεων,το οποίο είναι αυτό που με "καίει".... είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιδοτηθεί μια τέτοια επιχείρηση ?

Δημοσ.
Φίλε freedom4all.Επειδή η συγκεκριμένη εταιρία θέτει κάποιους όρους και προϋποθέσεις τις οποίες πληθυσμιακά δεν καλύπτω,αν και φαίνεται οργανωμένη,θα ήθελα και κάποιες άλλες προτάσεις και φυσικά το θέμα των επιδοτήσεων,το οποίο είναι αυτό που με "καίει".... είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιδοτηθεί μια τέτοια επιχείρηση ?

εχω ψαχτει πολυ με το θεμα....μου εμεινε μονο μια λυση πλεον....επαγγελματικο δανειο....αλλα αξιζει γενικα τον κοπο τωρα για το πληθυσμιακο κομματι που λες δεν εχει να κανει γιατι μπορουν να σε υποστηριξουν να ανοιξεις μαγαζι με δικια σου ταμπέλα και οχι franchise.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...