Exiled2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Όταν πατάω να ανοίξω με διπλό κλικ ένα αρχείο excel, ανοίγει το excel αλλά χωρίς το έγγραφο μου μέσα. Ο μόνος τρόπος να ανοίξω ένα έγγραφο excel είναι με αρχείο->άνοιγμα μέσα από το excel. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι ολόκληρο το office αλλά τίποτα. Άλλα έγγραφα του office ανοίγουν κανονικά, μόνο τα excel δεν ανοίγουν. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
mazda Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το power point...
kris_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Όταν πατάω να ανοίξω με διπλό κλικ ένα αρχείο excel, ανοίγει το excel αλλά χωρίς το έγγραφο μου μέσα. Ο μόνος τρόπος να ανοίξω ένα έγγραφο excel είναι με αρχείο->άνοιγμα μέσα από το excel. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι ολόκληρο το office αλλά τίποτα. Άλλα έγγραφα του office ανοίγουν κανονικά, μόνο τα excel δεν ανοίγουν. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ. Άνοιξε το αρχείο (Ο μόνος τρόπος να ανοίξω ένα έγγραφο excel είναι με αρχείο->άνοιγμα μέσα από το excel) και πήγαινε Tools-Options-General και κάνε Uncheck την επιλογή ignore other applications. Ελπίζω να είναι αυτό :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.