Προς το περιεχόμενο

Φορολογικός Μηχανισμός

CorfuVBProgrammer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους . . .

Θα ήθελα να μάθω πως γίνετε η εκτύπωση στον φορολογικό μηχανισμό.

Αν υπάρχουν τεχνικά εγχειρίδια για προγραμματιστές και όλα τα συναφή περί προγραμματισμού του φορολογικού μηχανισμού.

Δημοσ.

Οπότε για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθώ στην εκάστοτε εταιρία που παρέχει φορολογικούς μηχανισμούς για να μου αποστείλουν manual και χρήση της API του ? ? ?

Δημοσ.

ετσι λέω εγώ γιατί το θέμα του φορολογικού μηχανισμού είναι very important κ δεν ενδυκνειται για πειραματισμούς,λέω εγώ τώρα

Δημοσ.

Apo oso kserw o kathe forologikos sunodeuetai kai apo to programma tou.Mesw autou ginontai oi ruthmiseis.

I filosofia tou einai i eksis.

Kanei enan idaiato ektypwti ton opoio ruthmizeis(mesw tou programmatos tou forologikou) na pernaei i ektupwsi prwta apo ton idaiato ektupwti(forologiko mixanismo) kai meta na pigainei ston ektupwti sou.Me auto ton tropo pernei tin forologiki simansi kai ektupwnetai i sumvoloseira simansis sto parastatiko sou

Δημοσ.

Gia na katalavo kalitera diladi. . .

Ftiaxneis to programma soy to opoio ektyponei ta dedomena sou se ena aplo xarti me tin diataxi pou epithimeis.

Kaneis thn ektyposi . . .

kai ta dedomena pou pane ston ektypoti sou (pragmatiko) prin ftasoun se afton pane apo ton forologiko mixanismo kai istera ston ektypoti ton original . . .

Sosta ? ? ?

Δημοσ.

Δε μπορει ο οποιοσδηποτε να εγκαταστησει φορολογικους μηχανισμους, ειναι παρανομο και μπορει να μπλεξεις ασχημα. Χρειαζεται αδεια και εκπαιδευση, δεν ειναι κατι για να παιζει καποιος ασε που αν ερθει Εφορια ελεγχει τα χαρτια του μηχανισμου και ποιος εκανε την εγκατασταση.

Δημοσ.

Είναι έτσι όπως τα λες, CorfuVBProgrammer

Πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Αν κατάλαβα καλά φτιάχνεις προγράμματα και θέλεις να παίζουν με φορολογικό μηχανισμό.

Από την πλευρά σου δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο.

Αρκεί στη φόρμα να αφήσεις 2-3 γραμμές στο τέλος και να βάλεις ένα λεκτικό π.χ. 'Συμβολοσειρά Σήμανσης:' για να μπορεί το κάθε πρόγραμμα να κάνει αναγνώριση των παραστατικών.

Για όποιες άλλες απορίες πες μου.

asmilon, έχω γεμίσει ταυτότητες τεχνικού μια και αλλάζουν κάθε εξάμηνο :D

Δημοσ.

Κατά κάποιο τρόπο ναι.

Άλλοι απλά διαβάζουν το τέλος του παραστατικού και τυπώνουν αμέσως μετά.

Άλλοι διαβάζουν την Lpt1 και παίρνουν από εκεί ή την όποια θύρα παραθυρικού εκτυπωτή.

Το λεκτικό συνήθως το βάζουμε για να δηλώσουμε το τέλος του παραστατικού, για να μην μπλέκεις με άλλες ιστορίες, όπως Lf, Ff κλπ.

Δεν αντικαθιστά το λεκτικό, (μόνο σε ένα μηχανισμό το έχω δει), απλά βάζει τη συμβολοσειρά κάτω από αυτό.

Δημοσ.

Oι φορολοφικοί μηχανισμοί χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά προγράμματα.

Τα Driver A & Driver B...

Ανάλογα με την υλοποίηση η διαφορά τους είναι στο πώς χειρίζονται τις εκτυπώσεις των παραστατικών.

Δηλαδή.

Ο Α πέρνει ΟΛΕΣ τις εκτυπώσεις που στέλνουμε και (με την κατάλληλη παραμετροποίηση) αναγνωρίζει όσες από αυτές θέλουν υπογραφή (τα παραστατικά) και πράτει ανάλογα.

Δηλαδή τα τιμολόγια πέρνουν την υπογραφή τους και τυπώνονται ενώ οι υπόλοιπες εκτυπώσεις απλά προσπερνάνε τον φορολ. μηχανισμό και εκτυπώνονται κατευθείαν...

Στην ουσίαα το πρόγραμμα μας στέλνει την εκτύπωση και ο μηχανισμός με τον εκτυπωτή είναι σαν μία συσκευή.

Ο Β είναι ποιό περίεργος.

Πέρνει τα παραστατικά βάζει την υπογραφή και τα στέλνει πίσω στο πρόγραμμα που τα δημιούργησε, το οποίο αναλαμβάνει και να τα εκτυπώσει.

Δηλαδή το πρόγραμμα μας, βλέπει τον μηχανισμό και τον εκτυπωτή σαν δύο διαφορετικές συσκευές.

Αν έχεις άλλες απορίες, ρώτα.

Ο driver A στην ουσία ΔΕΝ απαιτεί κανενός είδους προγραμματισμό παρά

μόνο την παραμετροποίηση για να αναγνωρίζει τα παραστατικά.

Είναι το ευκολότερο και γρηγορότερο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να δουλέψει ο μηχανισμός.

Ο driver B θέλει δουλειά γιατί το πρόγραμμα που δημιουργεί τα παραστατικά αναλαμβάνει να κάνει όλη την διαδικασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...