tonypc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Pedia gia rikste mia matia edo : http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-124552.html. Lete gi'auto na exei xamili timi h sygekrimeni. Mipos na akiroso tin paragelia ?
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αν σκοπεύεις να την σπάσεις, μην την παραγγείλεις γιατί μπορεί ο μόλυβδος να σου δημιουργήσει προβλήματα. Αν σκοπεύεις να την χρησιμοποιήσεις απλά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Μια και έχω την οθόνη αυτή, να σου πω ότι είναι μια χαρά αλλά να σου γνωστοποιήσω επίσης ότι η οθόνη μου κάηκε στις 16 μέρες λειτουργίας και αντικαταστάθηκε με μεταχειρισμένη. Σε λιγότερο από 1 μήνα λοιπόν είχα μια μεταχειρισμένη οθόνη.
tonypc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αν σκοπεύεις να την σπάσεις, μην την παραγγείλεις γιατί μπορεί ο μόλυβδος να σου δημιουργήσει προβλήματα. Αν σκοπεύεις να την χρησιμοποιήσεις απλά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Μια και έχω την οθόνη αυτή, να σου πω ότι είναι μια χαρά αλλά να σου γνωστοποιήσω επίσης ότι η οθόνη μου κάηκε στις 16 μέρες λειτουργίας και αντικαταστάθηκε με μεταχειρισμένη. Σε λιγότερο από 1 μήνα λοιπόν είχα μια μεταχειρισμένη οθόνη. Pira tilephono stin Philips kai mou ipan oti akoma kai stin periptosi pou spasei h othoni den yparxei kindinos. Oson afora tora tin metaxeirismeni pou sou dosane giati den apaitises na sou dosoun alli ? Kai kati allo, tis metaxeirismenes pou tis briskei h philips ?
Tetix Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Από επιδιορθώσεις, κυρίως όταν καούν pixel. Τις επισκευάζει και τις δίνει πίσω σε κάποιους άλλους
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Pira tilephono stin Philips kai mou ipan oti akoma kai stin periptosi pou spasei h othoni den yparxei kindinos. Oson afora tora tin metaxeirismeni pou sou dosane giati den apaitises na sou dosoun alli ? Kai kati allo, tis metaxeirismenes pou tis briskei h philips ? Μα αυτό λέμε, υπάρχει ας πούμε περίπτωση να αρχίσεις να παίζεις ποδόσφαιρό με την οθόνη έτσι κι αλλιώς; Οι μεταχειρισμένες είναι επισκευασμένες. Φαντάζομαι και την δικιά μου κάποιος άλλος την πήρα καθώς από ότι κατάλαβα, το τροφοδοτικό της οθόνης κάηκε. Από επιδιορθώσεις, κυρίως όταν καούν pixel. Τις επισκευάζει και τις δίνει πίσω σε κάποιους άλλους Επισκευή του panel; Είσαι σίγουρος ότι γίνεται κάτι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.