Προς το περιεχόμενο

The 10 lamest game consoles

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το who is who των πιο αποτυχημενων κονσολων ειναι αυτο! :mrgreen:

Οι λογοι αποτυχιας ποικιλουν, απο ατυχεις σχεδιασμους hardware μεχρι τραγικες κινησεις marketing... Πιο αποτυχημενη θεωρει το Jaguar, αυτη την κονσολα πραγματικα μονο απο τις αποτυχιες της την ξερω...

Δημοσ.

Και όμως έχω την αίσθηση πως αυτή η κονσόλα (Jaguar) θα μπορούσε να τα είχε πάει περίφημα...

Οσο για το Saturn, τα λόγια είναι περίττα νομίζω.

Δημοσ.

θα συμφωνισω με τις 10 επιλογες αλλα εχω μια απορια:Πως μπορει να ξεχασει καποιος τη super-αποτυχημενη κονσολα της Commodore;;

Μιλαω φυσικα για το CD32...Οποιος δεν το εχει ακουστα καλα κανει γιατι δεν ξερω αν αντεξε πανω απο 2 χρονια και τα περισοτερα παιχνιδια του ηταν απλα μεταφορες απο παιχνιδια της Amiga...

Το γελιο στην υποθεση ειναι οτι η commodore ειχε κρεμασει μια μεγαλη αφισα του cd32 εξω απο τα γραφεια της sega(δεν θυμαμαι αν ηταν στην Ιαπωνια η στην Αμερικη) το οποιο ελεγε οτι θα χρειστουν πολλα χρονια μεχρι η Sega να φτασει στο σημειο που εφτασε η Commodore...

Eυτυχως για την Sega ακομα δεν εχει φτασει σε αυτο το σημειο(δηλαδη της χρεοκοπιας!!)

Δημοσ.

Βασικά δε μπορώ να καταλαβώ γιατί το Saturn να είναι αποτυχία. Ενταξεί σε σχέση με το Playstation ήταν, γιατί ολοί θελανέ να παιζούν αντίγραφα και το Saturn άργησε να τσιπαριστεί. Αλλά σε σχέση με το N64, πρεπει να πήγε καλά. Βεβαία τη πολιτική της SEGA να βγάζει σε ένα σημείο και μετά παιχνίδια που θα είχαν βαθμολογία πάνω από 7 δεν την κατάλαβα.

Αλλά ώς κονσόλα μου φαίνεται ότι τη πήρε αρκετός κόσμος και την αγαπήσε πάρα πολύ.

Panzer Dragoon Saga, Shinning Force 3, Virtua Fighter, η απιστευτή εκδοσή του Castlevania Symphony of the night. Παιχνιδιά σταθμός. Προσωπικά πραγματικά διαμάντια.

Δημοσ.

εγω διαφωνω καθετα με την επιλογη του lynx στα χρονια του ηταν κορυφαιο εγω ονειρευομουν να το αποκτησω

Δημοσ.
εγω διαφωνω καθετα με την επιλογη του lynx στα χρονια του ηταν κορυφαιο εγω ονειρευομουν να το αποκτησω
e oxi kai koryfaio to lunxme ti paixnidia?
Δημοσ.

Βασικά λείπει από την λίστα η πλέον αποτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών.

Θα έπρεπε να είναι quiz βασικά. Θα την γράψω σε δύο μέρες αν δεν την βρει κανείς. Αν κάποιος την βρει τότε respect.

Το Jaguar (το είχα αγοράσει για να παίξω το εκπληκτικό Doom) δεν είναι το πλέον αποτυχημένο μηχάνημα. Είχε πουλήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 1 εκατομμύριο κομμάτια στην Αμερική. Η κονσόλα που λέω εγώ δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Δεν είναι Nintendo, δεν είναι Sega, δεν είναι Atari, δεν είναι SNK, δεν είναι Amiga. Τι είναι;

Δημοσ.
Βασικά λείπει από την λίστα η πλέον αποτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών.

Θα έπρεπε να είναι quiz βασικά. Θα την γράψω σε δύο μέρες αν δεν την βρει κανείς. Αν κάποιος την βρει τότε respect.

Το Jaguar (το είχα αγοράσει για να παίξω το εκπληκτικό Doom) δεν είναι το πλέον αποτυχημένο μηχάνημα. Είχε πουλήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 1 εκατομμύριο κομμάτια στην Αμερική. Η κονσόλα που λέω εγώ δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Δεν είναι Nintendo, δεν είναι Sega, δεν είναι Atari, δεν είναι SNK, δεν είναι Amiga. Τι είναι;

λοιπον πιο πανω ανεφερα το cd32 της Commodore...

αν δεν ειναι αυτο που εχεις στο νου σου εχω να προτεινω 3 ακομα αποτυχημενες κονσολες :)

Βεβαια παμε λιγο σε πιο παλιες αλλα..εχουμε και λεμε:

1)Commodore C64GS. Βγηκε το 1987 και ηταν μια μεγαλη πατατα της commodore που προσπα8ησε να χτυπησει τις Sega k Nintendo.Φυσικα απετυχε...

2)Amstrad GX-4000.Βγηκε το 1990 κ ηταν ουσιαστικα ενας cpc 464 που επερνε κασσετες.Η αποτυχια της ηταν δεδομενη αν αναλογιστουμε οτι ειχε να αντιμετωπισει το mega drive κ λιγο αργοτερα το super NES...

Για να καταλαβεται ποσο αποτυχημενη ηταν θα σας πω το εξης: Τα παιχνιδια που βγηκαν για αυτη την κονσολα ηταν...16!Χρειαζεται να πω τιποτα αλλο;

3)Μολις τωρα μου ηρθε μια αναλαμπη και θυμιθηκα ενα handheld που ειχε βγει το 1993!το ονομα του Supervision απο την εταιρια quickshoot(γνωστη τοτε για τα joysticks που) εφτιαχνε.οκ το μηχανημα ηταν ασπρομαυρο και βγηκε την εποχη που υπηρχαν στην αγορα τα lynx,game boy,game gear...Προσθεστε και κατι αντελως ασχετους κ αγνωστους τιτλους απο τριτοκλασατες εταιριες..Θελετε και αλλο;; :-D

Το βρηκα το βρηκα;;; :)

Δημοσ.

Μπράβο ReZonanZ!!!!! Είσαι πραγματικά καλός!!!!!! Αλλά δεν είναι καμία από αυτές τις κονσόλες μεγαλύτερη αποτυχία από αυτήν που έχω στο μυαλό μου. Γιατί; Γιατί οι εταιρίες πίσω από τις κονσόλες που είπες είναι μικρές. Η εταιρία (ή μάλλον οι εταιρίες) πίσω από την κονσόλα που έχω στο μυαλό είναι κατά πολύ μεγαλύτερες.

Πάντως με άφησες άφωνο!!! Το Supervision το είχα σχεδόν ξεχάσει!

Το γεγονός ότι κανένας δεν το βρήκε ακόμη δείχνει και το μέγεθος της αποτυχίας. Μιλάμε για ξεφτίλα!!! Σκεφτείτε ότι μεταπωλητής της εταιρίας αυτής σε ερώτηση μου δεν ήξερε ότι η εταιρεία της οποίας τα προϊόντα πουλάει εδώ και 20 χρόνια είχε βγάλει αυτή την συσκευή!

Δημοσ.

Κάνε λίγο υπομονή. Υπάρχουν δυνατοί παίχτες από ότι φαίνεται που μπορεί και να το βρουν.

Ψάχνοντας στην εταιρία που βρίσκεται πίσω από την κονσόλα αυτή δεν βρήκα τίποτα σχετικό εκτός από μία αναφορά σε έναν από τους ήρωες του LoTR που τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα!!! (το έκανα αρκετά εύκολο νομίζω) Καλά είπα ότι δεν το ξέρει ούτε η μάνα του!

Δημοσ.

Και για όποιον γουστάρει το Dragon Ball Z να του πω πως στην κονσόλα αυτή θα βρει το ποιο σπάνιο DBZ που υπάρχει. Βασικά σιγά μην το βρει...:mrgreen:

Και να φανταστείς ότι είναι ισχυρότερο του Playstation 1. Η εταιρία που το έκανε (άλλη το προωθούσε) είχε τότε πολλά λεφτά (όπως και τώρα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...