Nexus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 exo mia ram viking 128mb/133mhz<BR>to systhma moy exei <BR>piii 667 mhz(133)<BR>advance qdi 9<BR>20.5 western digital sklhro<P>parapoles fores sernetai einai les kai exo 32mb exei gyros tous 55-60% porous systhmatos molis ton anoigo meta apo ligo einai gyros tous 30-35 %kai exei ftasei na mou leei oti exei kai kato apo 4% kai na leei oti den yparxei arketh mnhmh gia na trexo thn tade efarmogh...<BR>dokimasa kai mia allh 128mb ram kai mou kanei ta idia <BR>ti na kano<BR>ti mporei na ftaiei?
sakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Το πιό εύκολο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να ξανακάνεις εγκατάσταση τα Windows με FORMAT. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω της registry, η οποία δεν καθαρίζει ποτέ σωστά με κάποιο πρόγραμμα. Το άλλο που μπορεί να φταίει είναι η motherboard (λίγο απίθανο βέβαια) και ποτέ η μνήμη. Η μνήμες συνήθως αν πάθουν κάτι το δείχνουν και μάλιστα πολύ έμπρακτα.<P> Sakis
Sean Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Φίλε Nexus,<P>Εγώ έχω 32ΜΒ RAM και πάντα ξεκινάω με πάνω από 80% ελεύθερους πόρους συστήματος....<BR>Από ότι ξέρω οι αρχικοί ελεύθεροι πόροι έχουν άμεση σχέση με τις επιπλέον εφαρμογές που φορτώνουν στην έναρξη των Windows....<BR>Έλεγξε το...<BR>Ίδιαίτερα αν έχεις κάποιο βαρύ πρόγραμμα (π.χ. Norton Antivirus ή ακόμα χειρότερα τα Norton Utilities) απενεργοποίησετο από το Start up γιατί είναι πολύ "μνημοβόρο"....<P>Φιλικά....<P>P.S. Αλήθεια, πόσο Swap File χρησιμοποιείς???<BR>
xlmk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 καλλο θα ειναι επισεις να σβησεις προγραμματα που δεν χρησιμοποιεις να κανεις εκκαθαριση του σκληρου δισκου η να χρησιμοποιησεις ενα καταπληκτικο προγραματακι το winsystem98 με το οποιο απελευθερωνεις οση μνημη χρειαζεται οποτε θεωρεις εσυ σκοπιμο χωρις κανενα προβλημα το επιβεβαιωνω και σου δειχνει και πολλες αλλες λειτουργιες οπως ποσες φορες συνδεθηκες στο δυκτιο ποση ωρα μερα κτλ θερμοκρασια cpu κτλ.ΔΕν θυμαμαι απο που το κατεβασα αλλα αν σε ενδιαφερει μπορω να στο στειλω με eimail ειναι μονο 802κβ
Invader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2000 To oti sernetai to PC polla mporei na einai.<BR>O diskos einai 1 komati? einai xwrismenos se komatia kai posa?kai kalo 8a einai na diaxeiristeis th virtual memory monos sou.Na mhn fortoneis "saboures" mazi me ta win giati ola auta paizoun to rolo tous.dhstuxws den mporw na se boh8hsw perrisotero giati den 3erw to pc sou.
imported_Giannis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2000 File mou pigene Start/run kai grapse msconfig<BR>exei epilogi gia to ti mporeis na fortoseis sto startup kopse oti den xreiazete kai meta restart kai pistevo den 8a exeis provlima.<BR>Filika Giannis
existanz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2000 ola ta programmatakia pou yparxoun sto Programs/startup katanalwnoun porous!! Alla den einai mono auta, einai kai ola osa sou anoigoun stin mpara me to poloi kai apo oti eipes stin arxi katalabenw oti prepei na einai arketa opws icq netdetect, karta o8onis software, ups software......, ola auta trwne arketous porous sustimatos!!! sto dikou to sytima me 256 RAM eixe ftasei se simeio otan mpoutare na exw eleu8erous porous 65%. ta paita3a ola e3w kai telika mono me to norton antivirus exw 92% eleu8erous porous!! <P>filika...<P>o0(eXistanZ)0o
steve Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2000 Έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και επιπλέον<BR>bios-update, και επιστροφή του μηχανήματος<BR>στο servis της εταιρείας για έλεγχο στις <BR>μνήμες κτλ.<BR>Μάλλον τα motherboards Via-chipcet είναι <BR>άχρηστα δεν εξηγήτε αλλιώς,έχω ΜSI-6309 apollo 133A, 128ram και δείχνει μόνιμα ότι<BR>το 72% των πόρων και κάτω είναι ελεύθερο.<BR>Η λύση μάλλον winMe,Win2000(τελικές εκδοσεις)<BR>αν αυτά έχουν καλύτερη διαχείρηση μνήμης και<BR>ίσως..............μικρή βελτίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.