Vagos_46 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 χαιρετω!! παιδια βοηθηστε γιατι εχω φρικαρει!! δεν μπορω να παιξω παιχνιδια!! στο CS-condition zero π.χ φορτωνει κανονικα και μολις βγαινει στην πιστα κολλαει και δεν αποκρινεται σε τιποτα και αναγκαζομαι να κανω χειροκινητα επανεκκινηση,το ιδιο βεβαια και σε αλλα παιχνιδια!! θα εχουν προβλημα οι drivers της nvidia σκεφτηκα εχω τους 91.47 αλλα οχι!! εκανα ενα scan μηπως βρει τιποτα το avast και κολλησε και αυτο !! κολλαει επισης και οταν βλεπω ταινιες.υποψιαζομαι προβλημα στη μνημη τι λετε? ευχαριστω
Vagos_46 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 βοηθεια καποιος?? :roll: :roll: :roll:
activex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 diladi to pc sou kolaei molis doulepsi gia ligi ora se skliri ergasia? ti sistima exeis kai apo pote sto kani auto? ta "pagomata" diskola einai apo ram... h trofodotiko h cpu ypopteuome ..ti thermokrasies exis? elenkses ta anemistirakia tis cpu h tis kartas grafikon an litourgoun? dose leptomeries..
Vagos_46 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 καπως ετσι φιλε μου! στο cs ειδικα ουτε 3sec δεν αντεχει και κολλαει!! εναν p4 εχω στα 3.0ghz μητρικη asus p4r800-vm και καρτα GeForce 7600GS.οσο απο θερμοκρασιες μια χαρα ειναι!! μπορει να ευθυνεται και το τροφοδοτικο λες? το πιο πιθανο διοτι ειναι ενα :twisted: qtec:twisted: 400w
activex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 se proti fasi des ta anemistirakia tou koutiou sou ena ena an litourgoun me to mati.. to trofodotiko posa watt einai ? tin 7600gs tin ebales prosfata? pote paratirises ta kolimata? kai genika alakses tipota prosfata? an to trofodotiko ta efage ta xronakia tou dokimase ena allo pantos .. einai poli pithano an den simbeni kati apo ta parapano na fteei auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.