Προς το περιεχόμενο

To καλύτερο speaker που είχα ποτέ!!!

Kathrine29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγο καιρό αγόρασα τον IZ Speaker και έχω ενθουσιαστεί πραγματικά!Είναι το καλύτερο gadgetaki που έχω κάνει δώρο στον εαυτό μου...:-D Τώρα σκέφτομαι να πάρω και το i-dog ...μήπως το έχει αγοράσει κανείς να μου πει αν αξίζει??? Και για όσους δεν ξέρουν τον ΙΖ σας παραπέμπω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας...:) http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/272?cat_id=80

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγο καιρό αγόρασα τον IZ Speaker και έχω ενθουσιαστεί πραγματικά!Είναι το καλύτερο gadgetaki που έχω κάνει δώρο στον εαυτό μου...:-D Τώρα σκέφτομαι να πάρω και το i-dog ...μήπως το έχει αγοράσει κανείς να μου πει αν αξίζει??? Και για όσους δεν ξέρουν τον ΙΖ σας παραπέμπω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας...:) http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/272?cat_id=80

Hello Kathrine29!Βασίκα πήρα δώρο στην κοπέλα μου πριν κανένα δίμηνο το i-dog και της άρεσε πάρα πολύ!!!Γενίκα στις κοπέλες αρέσουν τέτοιου είδους gadgetakia...έμεις οι άντρες χαιρόμαστε με άλλου είδους gadget νομίζω...

Δημοσ.
Hello Kathrine29!Βασίκα πήρα δώρο στην κοπέλα μου πριν κανένα δίμηνο το i-dog και της άρεσε πάρα πολύ!!!Γενίκα στις κοπέλες αρέσουν τέτοιου είδους gadgetakia...έμεις οι άντρες χαιρόμαστε με άλλου είδους gadget νομίζω...

Thanx για την info!!!Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω απο κάποιον άντρα να "ενθουσιαστεί" με ένα speaker που χορεύει....:-D αρα συμφωνώ μαζί σου...8-)

Δημοσ.
Πολύ καλό παιδιά! Πάρα πολύ Cute!!! Δεν υπάρχει κανένα να χορεύει HEAVY METAL!!!!???? :)

Xaxaxa vasika xorevei oti thes esy na xorepsei.....apo heavy metal mexri Efi Thodi....:-D Ton fantazesai na liknizetai sto rythmo tou "Glyka glyka glykia mou...???:-D (Asxeto:Ase pou twra to exoun kai prosfora enw egw to plirwsa kanonika...:sad: )

Δημοσ.

Kalo fenete alla kai to Idog kalo eine, kai tora vgazun kai ena kainurgio to iCat,ta vgalan ola sklilia gatia psaria ade ti allo tha doume

Ego exo vrei ena gamato usb gadget (usb striptizez se kolona na xorevi alla den to exei kaneis stin ellada akoma) ama to vro tha sas stilo link poli kalo

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ego exo vrei ena gamato usb gadget (usb striptizez se kolona na xorevi alla den to exei kaneis stin ellada akoma) ama to vro tha sas stilo link poli kalo

Πλάκα κάνεις έτσι?usb striptizez???:-D Μιας και μιλάμε για usb και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα εγώ βρήκα ένα πολύ καλό usb Xmas tree!!! Στο γραφείο έχουν κολλήσει όλοι με αυτό το gadgetaki (συνάδελφοι και πελάτες...)κάνει τρελό έφε!!! http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/530?cat_id=80

Δημοσ.

To exo dei afto to dedraki kai ego kato stin stournari kapou kai ena xionanthropo alla mu fanike poli pseftiko den ksero an aksizi kati tetoio alla den ksero se sas tis ginekes aresoun kati tetoia kai alla diafora pou den ta poli katalaveno :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...