Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάω να κάνω partition στο σκληρό να δημιουργήσω καινούργιο διαμέρισμα και μου λέει πως μόνο 8 mb υπάρχουν ελεύθερα.Από τα υπόλοιπα 117 μόνο τα 21 είναι ελεύθερα (120άρης ο σκληρός).Μόνο ένας usb εξωτερικός με βοηθάει τωρα ε;Kαι αν πάρω ένα και όταν θέλω να εκκινήσω τον υπολογιστή το usb καλώδιο είναι αποσυνδεδεμένο τι γίνεται;

Μην το επιχειρησεις...Προσπαθησα κ γω να τα εγκαταστησω σε εξωτερικο και μου εβγαλε μηνυμα οτι τα windows δεν υποστηριζουν σκληρους με συνδεση usb...Και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να δημιουργησω partition στον εσωτερικο..(δεν ξερω γιατι) οποτε no vista προς το παρον

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση καινούργιος σκληρός 350 Gb θέλω να τον σπάσω σε 2 partition 100 και 250 Gb αντίστοιχα. Aπο το boot menu των Vista πάω στον αρχικό δίσκο και πατάω την εντολη extended τα χωρίζω όπως θέλω και βλέπω 2 νέα parttion αλλά τον αρχικό δίσκο τoν αφήνει απείραχτο και τον βλέπω στα windows χωρίς να υπάρχει τι παίζει?

Δημοσ.
Πηγα σαν παιδι και γω να βαλω τα Vista να δω τι παιζει και τζιφος. Διαλεγω 1partition να κανω την εγκατασταση, αρχιζει, τελειωνει πολυ γρηγορα με την αντιγραφη αρχειων και μετα μενει στην επεκταση στο 0%. Δεν κολλαει, απλα μενει εκει... Μηπως φταιει το οτι δεν βαζω τον κωδικο και επιλεγω να το κανω μετα?

Εχω δοκιμασει και με αγγλικη και ελληνικη εκδοση. Τα ιδια.

φίλε η μνήμη που έχεις είναι 512x2 εάν ναι ξεκίνα να κάνεις install με τα 512 μόνο.

Δημοσ.

Εχοντας XP pro 32bit εδω και πολλα πολλα χρονια χωρις format?! ολο αυτο τον καιρο θελω να περασω στα Vista64bit... Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω upgrade με κανεναν τροπο... Υπαρχει καποια ευκολη λυση;

Δημοσ.

Αν ξερει κανείς... Σε νέο μηχάνημα αν θέλει κάποιος και XP home και VISTA έκδοση DSP (αυτή που δίνεται με νέο pc) home premium γίνεται να ξεκινήσεις εγκατάσταση με XP, να κάνεις 3 partition, να βάλεις στο C: τα XP, να φορμάρεις τα D: και E: και μετά να βαλεις τα Vista στο partition D:

?

Δημοσ.

Ναι γινεται φιλε μου. Κι εγω ετσι δουλευω με XP και Vista σε 2 διαφορετικα partitions. Εννοειται τα vista τα βαζεις αφου τελειωσει η εγκατασταση των xp.

Δημοσ.

Δεύτερη μπλε οθόνη σε 2 μέρες και ξανά εγκατάσταση. Κάνοντας το πρώτο UPDATE απο την MS ζήτησε reboot και τώρα ανοίγει μονο σε safe mode ενω στην κανονική εκκινηση κολλάει στο crcdisk.sys. Κάποια πρόταση που να βοηθήσουμε την κατάσταση.....

Δημοσ.

οχι..trojan21.. το προβλημα εμφανίστηκε όταν εβγαλα το modem και έκανε restart. Εκει κάτι του λείπει.....

Ερώτηση....Να κάνω overight το αρχείο sys??? ΘΑ βοηθήσει???

Δημοσ.

ναι θα βοηθισει για δοκιμασετο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...