slim_shady Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εχω χωρισει τον δισκο σε δυο μερη, ενα των 20GB και ενα των 35GB.Στο μεγαλτερο θελω να εγκαταστησω τα vista. Ομως οι απαιτησεις αναφερουν οτι πρεπει να εχω 40GB σκληρο...Θα προκυψει προβλημα στην εγκατασταση?
dimitris2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εχω χωρισει τον δισκο σε δυο μερη, ενα των 20GB και ενα των 35GB.Στο μεγαλτερο θελω να εγκαταστησω τα vista. Ομως οι απαιτησεις αναφερουν οτι πρεπει να εχω 40GB σκληρο...Θα προκυψει προβλημα στην εγκατασταση? exei minimum 20gb k proteinei 40gb. de tha xeis provlima.i microsoft proteinei tetoia xwritikotita giati ipologizei kai ta paixnidia-programata pou tha exeis mesa.esy auta boreis na ta apothikeuseis k se allo partition vevea
virtus Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Vista ultimate 1 day.........μπλε οθόνη...Ωραιο Back to XP.......? Kαι .........You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player.
trojan21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 pedia meta apo ena xrono tha ine se mia kali periodo na valume ta vista ,aftin tin stigmi prepi na allaxis polla pragmata sto sistimasu,prepi na orimasun ta vista na vgun driver kai oxi beta... nomizo oti ine pio fronimo me ta xp pro na exis 90% para me ta vista 50%,
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 ξερει κανεις ποτε θα βγει το νεο συστημα αρχειων?
akis333 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, μόλις βρήκα το "Windows Vista Ultimate Edition x64 Perminently Activated Edition" , το έχει χρησιμοποιήσει κανένας αυτό , λειτουργεί κανονικά?
waves Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πολύς λόγος για τα vista...Πολλοί οι πολέμιοι και πολλοί οι φίλοι του νέου λειτουργικού. Πάντως μια επισήμανση...Το συγκεκριμένο topic έχει γίνει πολύ μεγάλο και δε νομίζω να βοηθάει κάποιον, που θέλει να μάθει για το λειτουργικό.Σίγουρα δε νομίζω να βοηθήσει κάποιον στην επιλογή του βάσει επιχειρημάτων. Μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμά του!!!
omnislash Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πάω να κάνω partition στο σκληρό να δημιουργήσω καινούργιο διαμέρισμα και μου λέει πως μόνο 8 mb υπάρχουν ελεύθερα.Από τα υπόλοιπα 117 μόνο τα 21 είναι ελεύθερα (120άρης ο σκληρός).Μόνο ένας usb εξωτερικός με βοηθάει τωρα ε;Kαι αν πάρω ένα και όταν θέλω να εκκινήσω τον υπολογιστή το usb καλώδιο είναι αποσυνδεδεμένο τι γίνεται;
jason88 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πηγα σαν παιδι και γω να βαλω τα Vista να δω τι παιζει και τζιφος προβλημα. Διαλεγω 1partition να κανω την εγκατασταση, αρχιζει, τελειωνει πολυ γρηγορα με την αντιγραφη αρχειων και μετα μενει στην επεκταση στο 0%. Δεν κολλαει, απλα μενει εκει... Μηπως φταιει το οτι δεν βαζω τον κωδικο και επιλεγω να το κανω μετα? Εχω δοκιμασει και με αγγλικη και ελληνικη εκδοση. Τα ιδια.
Jastonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Na pw kai egw ton POLY APLO pono mou me ta vista? Den mporw na kanw disable to systhma na phgaine se sleep h hibernation otan paizei to media player classic kati. Prepei na kounaw to mouse ana oso lepta analogws me to plan pou to xw. Den mporw na exw to power saver plan pou na mpainei se hibernate meta apo 1 lepto pou den akoumpaw to pc, alla oxi oso paizei mia tainia p.x.???
jason88 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πηγα σαν παιδι και γω να βαλω τα Vista να δω τι παιζει και τζιφος. Διαλεγω 1partition να κανω την εγκατασταση, αρχιζει, τελειωνει πολυ γρηγορα με την αντιγραφη αρχειων και μετα μενει στην επεκταση στο 0%. Δεν κολλαει, απλα μενει εκει... Μηπως φταιει το οτι δεν βαζω τον κωδικο και επιλεγω να το κανω μετα? Εχω δοκιμασει και με αγγλικη και ελληνικη εκδοση. Τα ιδια.
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 @ jason88: δεν είναι ανάγκη να γράφεις συνέχεια το ίδιο post. αν κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει θα το κάνει. πάντως να ξέρεις ότι η επέκταση αργεί σχετικά να ξεκινήσει.
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 @jastonas: profanws auti i ekdosi tou media player classic den einai plirws simbati me ta vista . prosopika exo valei ta vradia sto media player classic na mpainei se hibernation otan teleionei i tainia. sto power save plan to exo valei never gia auto to logo... .
konandrio Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με fifa και pes6 μου σβηνει η οθονη.
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 distixws einai auta ta mikroprovlimata pou mexri na diorthothoun me micro-patches(polla theloume... ) tha mas spasoun ta neura.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.