Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΛΑΙΣΙΟ=ΕΜΠΛΕΞΕΣ

εδω σε γνωστη μου ΔΕΝ ειχαν δωσει καν CD με drivers.αφου τους ξεφωνησα μου εδωσαν ενα αντεγραμμενο CD με τους οδηγους.μετα απο δευτερο ξεφωνημα εδωσαν το αυθεντικο CD

απλα κραξε τους!!!!ειναι αδιανοητο σε τετοιο μοντελο τετοιας τιμης και με τα Vista προεγκατεστημενα να υποστηριζουν κατι τετοιο.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

αν παντως δεν βρισκεις ακρη επικοινωνησε μαζι μου με ΡΜ,κατι παραπανω μπορω να κανω,trust me :)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έβαλα τα vista πρίν ένα μήνα για δοκιμή χωρίς κλειδί και απολύτως καμμία δοκιμή για crack,reset ημ/νία κτλ.Τελείωσε ο μήνας και μου βγάζει οτι τα windows δεν είναι genuine κτλ.Πώς γίνεται αυτό;Δηλαδή πλέον η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται απο το original δισκάκι και όχι backup;

Δημοσ.
Έβαλα τα vista πρίν ένα μήνα για δοκιμή χωρίς κλειδί και απολύτως καμμία δοκιμή για crack,reset ημ/νία κτλ.Τελείωσε ο μήνας και μου βγάζει οτι τα windows δεν είναι genuine κτλ.Πώς γίνεται αυτό;Δηλαδή πλέον η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται απο το original δισκάκι και όχι backup;

Δεν σε αφηνει να τα ενεργοποιησεις ????? Κι εγω δοκιμαστικα τα εβαλα αλλα μερικες μερεςε πριν τις 30 τα αγορασα και αλλαξα το serial και μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκαν .Για την ωρα δουλευουν.

Δημοσ.
Μα στα ελληνικα vista ειναι το προβλημα μονο.

λοιπόν έβαλα ελληνικά vista χθες για να τσεκάρω αυτό που λέτε. όντως δεν εμφανίζει πουθενά program files αλλά αρχεία εφαρμογών. αν και δεν το έψαξα εξονυχιστικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επειδή πλέον στα vista τα ελληνικά δεν είναι όπως στα xp αλλά είναι ένα ακόμα πακέτο γλωσσών πιστεύω ότι ενεργεί κάπως σαν ένα "θέμα" που απλά αλλάζει αυτό που βλέπει ο χρήστης κι όχι αυτό καθ' αυτό το αρχείο. δεν μπορώ να βρώ πιο λογική απάντηση.

Δημοσ.
Δεν σε αφηνει να τα ενεργοποιησεις ????? Κι εγω δοκιμαστικα τα εβαλα αλλα μερικες μερεςε πριν τις 30 τα αγορασα και αλλαξα το serial και μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκαν .Για την ωρα δουλευουν.

Δέν έφτασα στην ενεργοποίηση γιατί απλά δέν τα αγόρασα.Απλά μου έκανε εντύπωση το μήνυμα οτι δέν είναι genuine copy κτλ χωρίς να γίνει προσπάθεια να "πειράξω" κάτι, απλή εγκατάσταση χωρίς κλειδί και τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Δέν έφτασα στην ενεργοποίηση γιατί απλά δέν τα αγόρασα.Απλά μου έκανε εντύπωση το μήνυμα οτι δέν είναι genuine copy κτλ χωρίς να γίνει προσπάθεια να "πειράξω" κάτι, απλή εγκατάσταση χωρίς κλειδί και τίποτα άλλο.

Μαλιστα...Ευτυχως για μενα...Αλλα αφου δεν τα εχεις ενεργοποιησει για αυτο μαλλον σου λεει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Όσο περνά ο καιρός, τόσο και είμαι πιο σίγουρος ότι δε θα τα βάλω...

Τα XP φαίνονται τέλεια αυτή την εποχή...

:)

Δημοσ.

Εγώ τα έβαλα σχεδόν από την αρχή της κυκλοφορίας τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω βγάλει ακόμα εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά μέχρι τώρα τα βρίσκω πολύ καλά. Κυρίως, μένω στο instant searching και γενικά στις επιλογές αναζήτησης, που δίνουν τα vista από το μενού start ακόμα και φυσικά στο ωραίο γραφικό περιβάλλον. Σίγουρα προβλήματα βγαίνουν, όπως σε κάθε κυκλοφορία νέου λειτουργικού αλλά κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν!!

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι...Απλα δεν τι ειχαμε συνηθησει ετσι και ...το ψαχναμε.

Tι ψάχνατε να βρείτε ή να κάνετε εκεί μέσα :-P

Δημοσ.
Όσο περνά ο καιρός, τόσο και είμαι πιο σίγουρος ότι δε θα τα βάλω...

Τα XP φαίνονται τέλεια αυτή την εποχή...

:)

Mεταφέρω μια καλή ανάλυση από άλλο forum :

...Aνάλογα τι σύστημα διαθέτεις και τι προγραμματα χρησιμοποιείς

-Στις δοκιμες που εχω κανει εγω ,μονο με Core2duo επεξεργαστες με τουλάχιστον 1GB μνήμη τα Home πάνε σφαίρα,και Ultimate απλά ικανοποιητικά-Σε παλαιότερα συστήματα τα XP είναι μονόδρομος

Επίσης με τα vista υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες με περιφερειακά που δεν εχουν βγάλει drivers ,οπότε αυτά θα δουλεύουν μόνο με τις βασικές λειτουργίες,όπως επίσης πολλά γνωστά προγράμματα και utilities θέλουν να βρείς νέες εκδόσεις,αλλά επίσης ακόμα πολλά δεν έχουν ακόμα τις ευκολίες που είχαν για τα XP (πχ utilities για καθάρισμα του Pc από άχρηστα αρχεία,που δείχνουν τώρα ότι προστατεύονται,χωρίς να ισχυει πραγματικά)

............

Aναφέρομαι γενικά και όχι υποκειμενικά,γιατί μένει η αίσθηση από ότι διαβάζουμε στα forum,ότι σαν νέο λειτουργικό τα Vista,αυτήν την στιγμή είναι (ή πρέπει να είναι) "καλύτερα" από σωστά ενημερωμένα και διατηρημένα ΧP SP2,και κάπου μας πιάνει αγωνία αν είμαστε σύνχρονοι με την εποχή μας,αντί αυτό να καθορίζεται από τις ανάγκες μας

Hδη (σε παραπάνω post νομίζω) αναφέρεται project για Windows 2009,και ότι τα XP θα υποστηρίζονται για 5ετία τουλάχιστον,και εξακολουθούν και πωλούνται ακόμα σε μεγάλους αριθμούς,παρά την έλευση νέων σύγχρονων υπολογιστών και των Vista-Αυτό λέει πολλά για όσους ξέρουν από υπολογιστές,μην ξεχνάμε την αποτυχία των Windows ME (χωρίς να υπάρχει βέβαια σύγκριση,αλλά για την εποχή τους η διαφήμιση ήταν παρόμοια,και το δέλαρ της ασφάλειας ενός λειτουργικού είναι διάτρητο αν δεν μπορεί να το ελέγξει ο καθένας μας).........

10 reasons not to get Vista

http://apcmag.com/5049/10_reasons_not_to_get_vista

Windows Vista: 15 Reasons to Switch

http://www.pcworld.com/article/id,128656-page,1/article.html

Δημοσ.

Πήρα ένα φορητό ο οποίος έχει τα windows vista busines, τα οποία δεν έχουν καθόλου παιχνίδια. Είναι δυνατό να βάλω τα παιχνίδια που έχουν οι άλλες εκδόσεις των vista, όπως γίνεται π.χ με τα 2003 και τα παιχνίδια των xp;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...