poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 i kartoula ine etsi kai etsi alla isos pexei xoris aero.EROTISO FOR ME TO PARADOX GIA X64 DEN EXEI BGEI AKOMA?
Bougas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 παιδια,τωρα εβαλα τα vista.(με paradox,και ολα πηγαν καλως). επειδη εχω βαρεθει το ψαξιμο,και τα θελω ολα ετοιμα,αν μου πει καποιος: 1)δεν μου εμφανιζει το program files.πως θα το εμφανισω? 2)παλια στα XP,υπηρχε στις ρυθμισεις του παραθυρου,η επιλογη απομνημονευση προβολης για καθε φακελο.και σου εμφανιζε ολους τους φακελους,ολα τα παραθυρα με την επιλογη που διαλεγες.πχ.μικρα εικονιδια. τωρα τι κανουμε? ειχα διαβασει,οτι δεν πρεπει να κανουμε update ενα αρχειο KB....... ισχυει το ιδιο και με το κρακ της Paradox? EDIT:οκ,εψαξα λιγο και το βρηκα το 2. τα program files δεν μου τα εμφανιζει ομως.
sa3rdna Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 αποκλείεται να μη σου εμφανίζει τα program files. στα vista δεν είναι κρυμμένα όπως στα παλιότερα win, οπότε η εσύ κάτι έκανες ή αλλού ψάχνεις να τα βρείς. αν μπορείς πες μας κανένα μήνυμα που τυχών σου βγάζει και επίσης καλό θα ήταν να ανέβαζες καμιά φώτο να καταλάβουμε καλύτερα το πρόβλημα.
Bougas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 με εχει μπερδεψει λιγο.το εμφανιζει σαν ''αρχεια εφαρμογων'' και αμα κανεις δεξι κλικ ιδιοτητες ενος εικονιδιου πχ acronis,βρησκετε στο c:/program files.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 με εχει μπερδεψει λιγο.το εμφανιζει σαν ''αρχεια εφαρμογων'' . Χαχαχα...Δεν ειμαιο μονος που τα εψαχνε λοιπον !!!!! :cry:
sa3rdna Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά εγώ γιατί τα βλέπω κανονικά? σε 3 μηχανάκια τα έχω βάλει και σε κανένα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. να ρωτήσω και κάτι άσχετο (αποκλείεται βέβαια να ισχύει αλλά...) μήπως έχετε ελληνικά Vista κι έχει κάνει καμιά αλχημεία η Microsoft Ελλάς? πάντως εγώ με αγγλικά είμαι οκ.
dwarves Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Re paidia exo prob stin arxi stin egatastasi me to pou patao install mou vgazi "A required cd/dvd driver device is missing" ti paizi pos diorthonete auto???? exei vrethei kamia lysh gia auto????? :shock: :shock: :confused: :evil: :evil: :evil: :evil:
sa3rdna Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 exei vrethei kamia lysh gia auto????? :shock: :shock: :confused: :evil: :evil: :evil: :evil: Google is your friend. αν έκανες μια αναζήτηση θα έβρισκες απάντηση. αλλά επειδή προφανώς βαριέσαι και τα θές όλα στο πιάτο, κοίτα εδώ κι εδώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά εγώ γιατί τα βλέπω κανονικά? σε 3 μηχανάκια τα έχω βάλει και σε κανένα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. να ρωτήσω και κάτι άσχετο (αποκλείεται βέβαια να ισχύει αλλά...) μήπως έχετε ελληνικά Vista κι έχει κάνει καμιά αλχημεία η Microsoft Ελλάς? πάντως εγώ με αγγλικά είμαι οκ. Μα στα ελληνικα vista ειναι το προβλημα μονο.
dwarves Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Google is your friend. αν έκανες μια αναζήτηση θα έβρισκες απάντηση. αλλά επειδή προφανώς βαριέσαι και τα θές όλα στο πιάτο, κοίτα εδώ κι εδώ. Τα έχω βρει αυτα τα Link...το πρωτο δεν μου δούλεψε.... το δευτερο της ms δεν εχει καμια σχέση με αυτο που λεω γιατι αφορα...after installation... ps: το goolgle ειναι το καλυτερο μου site... thanks anyway....
sa3rdna Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Γιάννη πραγματικά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω καθώς όπως προείπα έχω αγγλικά Vista, αλλά με βάλατε σε σκέψεις. αν βρώ χρόνο θα δοκιμάσω να τα ρίξω να δώ αν μπορέσω να βρώ κάποια λύση. dwarves δοκίμασε να κάνεις firmware update στο dvd σου μήπως και λυθεί το θέμα. θα ξαναψάξω πάντως μήπως και σου βρώ κάποια λύση. edit : δοκίμασε να κάνεις και update το bios της μητρικής σου. edit 2:λοιπόν βρήκα κάτι. μήπως προσπαθείς να τα βάλεις από sata dvd? αν ναι σου ζητάει τον driver του sata controler της μητρικής, αν όχι τότε δοκίμασε να του φορτώσεις τον sata driver ούτως ή άλλως, μήπως και χτυπάει εκέι η εγκατάστση.
dwarves Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Γιάννη πραγματικά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω καθώς όπως προείπα έχω αγγλικά Vista, αλλά με βάλατε σε σκέψεις. αν βρώ χρόνο θα δοκιμάσω να τα ρίξω να δώ αν μπορέσω να βρώ κάποια λύση. dwarves δοκίμασε να κάνεις firmware update στο dvd σου μήπως και λυθεί το θέμα. θα ξαναψάξω πάντως μήπως και σου βρώ κάποια λύση. edit : δοκίμασε να κάνεις και update το bios της μητρικής σου. edit 2:λοιπόν βρήκα κάτι. μήπως προσπαθείς να τα βάλεις από sata dvd? αν ναι σου ζητάει τον driver του sata controler της μητρικής, αν όχι τότε δοκίμασε να του φορτώσεις τον sata driver ούτως ή άλλως, μήπως και χτυπάει εκέι η εγκατάστση. Βάζω τους drivers από ενα stick που εχω γιατι το dvd δεν το αναγνωρίζει... και μετά από λίγο ... κολάει χωρις να εχει προχωρησει.... και πετάει blue screen! το pc πάντος είναι καινούργιο... [os] Windows XP Professional 5.1.2600 Service Pack 2 [cpu] 2 Intel @ 1844.27 MHz Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 [memory] 483/1024mb [47.17%] [iIIIIIIII-----------] [display] Sapphire RADEON X1600 PRO , Sapphire RADEON X1600 PRO Secondary card(s), Panasonic LC50S (TX-D5L31F) Plug and Play Monitor 1024x768x32bpp - 85Hz monitor [sound] [hdd] [C: 120,001.13mb (80,652.63mb free)] [E: 118,463.65mb (28,304.37mb free)] [bios] GBT - 42302e31 Award Modular BIOS v6.00PG [connection] RAS Async Adapter WAN Miniport (L2TP) WAN Miniport (PPTP)
dwarves Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 εκανα ενα bios update...να δω τι θα γινει... το vista ready που εχει πανω μας μαρανε...
dandri Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Εχω παρει το ακολουθο λαπτοπ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=859192&tab=specs Οταν το πηρα μου εδωσαν & drivers για τα xp. Δεν ειχαν βγει τα vista ακομη. Οπως βλεπετε εχουν φορτωμενα τα windows vista. Τους ζηταω να μου δωσουν το cd με drivers για vista και μου απαντουν πως δεν τους εχει ερθει ακομα τιποτα. Μπορω να τους κατεβασω, λενε, απο το site της Microsoft. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.