Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

poia windows vista einai katalila gia lapotop toshiba satellite giati apo ta katastimata plaisio me exoun mberthepsi tha me boithouse poli na moy pei opios gnorisi kati

Δημοσ.

Χαιρετώ σας. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει πως αλλάζει το χρώμα στις επιφάνειες που έχω επισημάνει στην παρακάτω φωτό??:confused:

post-36361-129062944355_thumb.jpg

Δημοσ.
Υπαρχει τροπος να εχουμε και παλι κουμπια της αρεσκειας μας στην toolbar του windows explorer?

Αν πατήσεις το Alt. Για να μείνει μόνιμα πατάς Organize ----> Layout και επιλέγεις το Menu Bar. Αυτό εννοείς;

Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? χρησιμοποιεί κανείς Kaspersky Internet Security? εγώ 2 φορές το εγκατέστησα (δυο διαφορετικές εκδόσεις, συμβατές με Vista) και όλο προβλήματα είχα και το σούταρα, μάλιστα την τελευταία φορά δεν εκκινούσε το σύστημα καν.

θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν έχει δουλέψει σε κανένα σωστά ή αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω για νέο antivirus.

Δημοσ.
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? χρησιμοποιεί κανείς Kaspersky Internet Security? εγώ 2 φορές το εγκατέστησα (δυο διαφορετικές εκδόσεις, συμβατές με Vista) και όλο προβλήματα είχα και το σούταρα, μάλιστα την τελευταία φορά δεν εκκινούσε το σύστημα καν.

θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν έχει δουλέψει σε κανένα σωστά ή αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω για νέο antivirus.

iparxei kai norton corporate apoklistika gia vista.

Δημοσ.

βασικά το θέμα δεν είναι πιο antivirus θα βάλω, αλλά αν δουλεύει ο ρώσος σωστά στα vista. thanks πάντως.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια επιλογή στον Internet Explorer που να αποκρύπτει τις τοπικές διευθύσεις

πχ C:/Uploads/

Γιατί το 90% των σωσμένων διευθύνσεων στην μπάρα είναι τοπικές:S

Και κάτι τελευταίο χθές θυμήθηκε να μου πει ότι βρήκε update για

MSXML 4.0 SP2 Security Update (KB927978) με ημερομηνία διάθεσης 14/11/2006

Το έχει εγκαταστήσει κανείς;

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω με clean install τα Vista σε εναν 2ο IDE σκληρο που εχω και μολις παταω next, μου λεει πως ο σκληρος δισκος δεν ανταποκρινεται στα criteria των Vista.

Γιατι?Ειναι φορμαρισμενος και εχει 111GB ελευθερα...

Δημοσ.
Παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω με clean install τα Vista σε εναν 2ο IDE σκληρο που εχω και μολις παταω next, μου λεει πως ο σκληρος δισκος δεν ανταποκρινεται στα criteria των Vista.

Γιατι?Ειναι φορμαρισμενος και εχει 111GB ελευθερα...

Τα ιδια μου εκαναν και μενα και εβαλα τριτο ide δισκο και τα δεχτηκε !!!! Παραξενα πραγματα !!!:evil: :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...