sotosko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Thank you! Τελικα το βρηκα και εγω στο google απλα δεν προλαβα να το ποσταρω.
smarp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 poia windows vista einai katalila gia lapotop toshiba satellite giati apo ta katastimata plaisio me exoun mberthepsi tha me boithouse poli na moy pei opios gnorisi kati
mikasgm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Χαιρετώ σας. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει πως αλλάζει το χρώμα στις επιφάνειες που έχω επισημάνει στην παρακάτω φωτό??
BadBoy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Υπαρχει τροπος να εχουμε και παλι κουμπια της αρεσκειας μας στην toolbar του windows explorer? Αν πατήσεις το Alt. Για να μείνει μόνιμα πατάς Organize ----> Layout και επιλέγεις το Menu Bar. Αυτό εννοείς;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 poia windows vista einai katalila gia lapotop toshiba satellite giati apo ta katastimata plaisio me exoun mberthepsi tha me boithouse poli na moy pei opios gnorisi kati Δεν νομιζω οτι το hardware εχει σημασια....
sa3rdna Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? χρησιμοποιεί κανείς Kaspersky Internet Security? εγώ 2 φορές το εγκατέστησα (δυο διαφορετικές εκδόσεις, συμβατές με Vista) και όλο προβλήματα είχα και το σούταρα, μάλιστα την τελευταία φορά δεν εκκινούσε το σύστημα καν. θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν έχει δουλέψει σε κανένα σωστά ή αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω για νέο antivirus.
giorgakis2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 mia bohtheia an mporei kapoios.katebasa ta vista kai otan pao na ta balo apo to dvd den mpainoun.molis ftanei ekei pou leei syloggi pliroforion prin tin egkatastasi kolaei.kamia bohtheia kanenas?
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? χρησιμοποιεί κανείς Kaspersky Internet Security? εγώ 2 φορές το εγκατέστησα (δυο διαφορετικές εκδόσεις, συμβατές με Vista) και όλο προβλήματα είχα και το σούταρα, μάλιστα την τελευταία φορά δεν εκκινούσε το σύστημα καν.θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν έχει δουλέψει σε κανένα σωστά ή αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω για νέο antivirus. iparxei kai norton corporate apoklistika gia vista.
accipio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Το Kaspersky Internet Security το εγκατέστησα δοκιμαστικά στα Vista χωρίς κανένα πρόβλημα.
sa3rdna Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 βασικά το θέμα δεν είναι πιο antivirus θα βάλω, αλλά αν δουλεύει ο ρώσος σωστά στα vista. thanks πάντως.
nick_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Υπάρχει κάποια επιλογή στον Internet Explorer που να αποκρύπτει τις τοπικές διευθύσεις πχ C:/Uploads/ Γιατί το 90% των σωσμένων διευθύνσεων στην μπάρα είναι τοπικές:S Και κάτι τελευταίο χθές θυμήθηκε να μου πει ότι βρήκε update για MSXML 4.0 SP2 Security Update (KB927978) με ημερομηνία διάθεσης 14/11/2006 Το έχει εγκαταστήσει κανείς;
S2Katana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω με clean install τα Vista σε εναν 2ο IDE σκληρο που εχω και μολις παταω next, μου λεει πως ο σκληρος δισκος δεν ανταποκρινεται στα criteria των Vista. Γιατι?Ειναι φορμαρισμενος και εχει 111GB ελευθερα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Παιδια δοκιμασα να εγκαταστησω με clean install τα Vista σε εναν 2ο IDE σκληρο που εχω και μολις παταω next, μου λεει πως ο σκληρος δισκος δεν ανταποκρινεται στα criteria των Vista. Γιατι?Ειναι φορμαρισμενος και εχει 111GB ελευθερα... Τα ιδια μου εκαναν και μενα και εβαλα τριτο ide δισκο και τα δεχτηκε !!!! Παραξενα πραγματα !!!:evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.