Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θες να πείς ότι δεν παίζει με vista. Εγώ όμως έχω και ένα partition με xp στο σύστημα οπότε μπήκα με αυτό και άνοιξα από εκεί το partition magic. Τελικά το έκανα resize πάντως. Έφταιγε που ο κενός χώρος δεν "συνόρευε" με το vista partition (έτσι νομίζω δηλαδή). Έκανα μερικά merge και τελικά το κατάφερα αυτό που ήθελα.

Δημοσ.

Προσεχτε παιδια οσοι θελετε dual boot vista - xp επειδη με ταλαιπωρουσε πολυ καιρο αυτο το θεμα χρειαζεται οπωςδηποτε και τα 2 partitions να ειναι primary.

Δημοσ.

Επισης 3 conflicts που ειχα διορθωθηκαν τωρα αφου βγηκαν οι καταλληλοι drivers για vista.Αντε να αρχιζουν επιτελους να ρολαρουν τα vista!

Δημοσ.
Θες να πείς ότι δεν παίζει με vista. Εγώ όμως έχω και ένα partition με xp στο σύστημα οπότε μπήκα με αυτό και άνοιξα από εκεί το partition magic. Τελικά το έκανα resize πάντως.

Μπορουσες να το κανεις και με τα εναλακτικο Acronis Disk Director που δουλευει στα vista.

:-|

Δημοσ.

Εχω ένα αρχείο χχ.ini το οποίο το χρησιμοποιώ σε κάποιες εφαρμογές και το κάνω edit & save. Ολα καλά στα XP. Στα vista όμως οταν το κάνω edit & save μου βγάζει οτι δεν μπορεί να κάνει create το αρχείο αν και ζητάει να το αποθηκεύσει σαν ansi ή unicode klp. ????

Δημοσ.
Υπαρχει τροπος να εχουμε και παλι κουμπια της αρεσκειας μας στην toolbar του windows explorer?

Του windows explorer ή του ie ???? Αν εννοεις του windows δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

Δημοσ.
Υπαρχει τροπος να εχουμε και παλι κουμπια της αρεσκειας μας στην toolbar του windows explorer?

Και εγώ αυτό ψάχνω αλλά δεν έχω βρεί τίποτα.

Όντως υπήρχαν τρία βασικά κουμπιά πολύ χρήσιμα.

Μετακίνηση σε , Αντιγραφή σε , Διαγραφή.

Αν υπάρχει τρόπος να επανέλθουν αυτά τα κουμπάκια στις θέσεις τους θα ήταν πολύ χρήσιμο. :confused:

Τουλάχιστον αυτά χρησιμοποιούσα εγώ πολύ. Αλλά και τα υπόλοιπα που έχουν και τα xp χρήσιμα είναι και μου άρεσαν που υπήρχαν. :cry:

• Members
Δημοσ.

Γενικά ο Windows Explorer υστερεί αρκετά και στα vista (τουλάχιστον τα tabs θα μπορούσαν να τα είχαν προσθέσει ως λειτουργικότητα), παρόλο που μου φαίνεται βελτιωμένος σε σχέση με τα ΧΡ.

Εγώ έτσι κι αλλιώς Directory Opus χρησιμοποιούσα, και περιμένω να βγάλει συμβατή έκδοση...

Δημοσ.
Προσεχτε παιδια οσοι θελετε dual boot vista - xp επειδη με ταλαιπωρουσε πολυ καιρο αυτο το θεμα χρειαζεται οπωςδηποτε και τα 2 partitions να ειναι primary.

Εγώ ένα partiton έχω ακόμα των xp (μέχρι να βάλω και τα vista).Λογικά θα είναι primary ε;

αυτό εδώ θα με βοηθήσει στο να έχω πολλαπλά διαμερίσματα;

http://support.microsoft.com/kb/313348

Δημοσ.

Χρειαζομαι βοηθεια! Οποιος ξερει ας μου πει πως να ενεργοποιησω την αδρανοποιηση γιατι την απενεργοποιησα απο την εκκαθαριση δισκου και δεν βρηκα απο που να την ξαναβαλω.

Δημοσ.

άνοιξε το cmd σαν admin, γράψε powercfg -H ON, πάτα enter και είσαι έτοιμος. κάνε και λίγο googling δεν είναι κακό, λιγότερο από 5 δεύτερα μου πήρε να το βρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...