Members gsarig Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Παράξενο μου φαίνεται... κι εγώ το Nero 7.7.5.1 χρησιμοποιώ και το aero λειτουργεί κανονικά όταν το τρέχω.
sa3rdna Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 με το nero 7.7.5.1. το aero λειτουργεί κανονικά. επίσης το start smart πέρνει κι αυτό την ανάλογη εμφάνιση (γίνεται διάφανο).
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 mipos auto to uac giannis? Δηλαδη ?? Τι ειναι αυτο ?? Ευχαριστω. με το nero 7.7.5.1. το aero λειτουργεί κανονικά. επίσης το start smart πέρνει κι αυτό την ανάλογη εμφάνιση (γίνεται διάφανο). Επιλεκτικες εμφανισεις κανει μου φαινεται... :mrgreen: Δεξι κλικ πανω στα αρχεια που θες να τρεξεις ->Run as administrator.Οσο για το Copy εμενα το ειχε. Το Nero, οπως και το Limewire, γυρνανε σε στανταρ εμφανιση, αλλα μολις τα εκλεινα, επανερχοταν το aero αμεσως. Με δεξι κλκ και επιλογη για αντιγραφη δεν με αφηνει να το κανω γιατι θελει αδεια λεει που δεν εχω.Μετα τον τερματισμο του nero γιατι σε μενα δεν γυρναει αυτοματα ???
kwstas23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το netmeter δεν μου δείχνει τις σωστές ταχύτητες δηλαδή στο download από 110 που είναι κανονικά μου δείχνει 220 kB το ίδιο συμβαίνει και με το upload και γενικά με οποίο προγράμματα μετράει την ταχύτητα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ; και συγνώμη αν έχει ειπωθεί πριν.
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 kwstas23 to net limiter den sou kaneis?giannis platano uac user account control
kwstas23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Σ΄εχαριστω για την απάντηση, δοκίμασα πριν λίγο το net limiter έχει μεγάλη καθυστέρηση αλλά δείχνει τελικά την σωστή ταχύτητα. Νόμιζα ότι ο netmeter είναι συμβατός με τα vista , μπαίνω από ρουτερ και έλεγα μήπως είναι αυτός ο λόγος. Απλά ψάχνω για κάτι ανάλογο με τον netmeter.
Exoskeletor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 to dumeter deixnei upload download kai h teleytea ekdosh eine gia vista. apla epelekse to interface to sosto (thn karta diktyou pou sindeete to router/modem)
nick_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Η τελευταία έκδοση του Nero εξακουλουθεί να ζητάει να εγκαταστήσει το DirectX 9?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Η τελευταία έκδοση του Nero εξακουλουθεί να ζητάει να εγκαταστήσει το DirectX 9? Η τελευταια ειναι η Nero v7.7.5.1 Enhanced Ultra Edition Vista Ready αλλα δεν ξερω αν ζηταει...
nick_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Η τελευταια ειναι η Nero v7.7.5.1 Enhanced Ultra Edition Vista Ready αλλα δεν ξερω αν ζηταει... Ναι το γνωρίζω. Σε εσένα ζήτησε κάτι τέτοιο? Σου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα?
Socratis_g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει συμβατότητα το mobo μου με τα νιςτα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν αναγνωρίζει τις pci θύρες(που έχω πάνω μια 5,1 καρτα ήχου). Επίσης δεν βρίσκει drivers μονο του απτο ιντερνετ, ούτε απο το cd της μητρικής, ούτε στο google μπορεσα να βρω. Εαν έχει βρεί λύση κάποιος σε κάτι παρομοιο ας βοηθήσει. Μήπως να πάρω μία κάρτα ήχου usb??
LEFteriz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 το PCI input device είναι της Soundblaster live 5.1 και να το αφήσεις έτσι δε τρέχει τίποτα...
Exoskeletor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 nai ayto de xriazete, gia to allo na breis drivers
wert Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Η τελευταια ειναι η Nero v7.7.5.1 Enhanced Ultra Edition Vista Ready αλλα δεν ξερω αν ζηταει... Εγώ αυτήν έχω εγκαταστήσει και παίζει μια χαρά. Νομίζω ότι ναι ζητάει να εγκαταστήσει το 9 αλλά το προχωράς στην εγκατάσταση και δεν τρέχει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.