nick_gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ήρθα και εγώ με απορία Έχω επιλέξεις να σκανάρετε ο δίσκος με τα mp3 μου ώστε να μπορώ να τα βρίσκω μέσω της ενσωματωμένης αναζήτησης. Όμως κάποια αρχεία τα έχω σβήσει ή τα έχω μεταφέρει. Θα γίνουν index ξανά τα σβησμένα κάποια στιγμή ή πρέπει να το κάνω χειροκίνητα? Ευχαριστώ
shodan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ίσως να έχει γίνει ήδη αυτόματα... Στα XP π.χ. αν κάνεις αναζήτηση ενός τραγουδιού και μετά το σβήσεις από το φάκελό του εξαφανίζεται και από το παράθυρο αναζήτησης στιγμιαία. Κάτι αντίστοιχο παίζει και με με το indexing των Vista.
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ τα ξαναέβαλα και τα ξαναέβγαλα. Εκτός ότι δεν μπορούσα να κάνω ενεργοποίηση (την οποία πες, πως θα την πετύχενα κάποια στιγμή:-P ) Δεν μπορούσε να μου αναγνωρίσει κάρτα ήχου (live 5.1), pci θήρες, κάρτα δυκτίου. Ούτε απο το cd την μητρικής. Σπάστικα και με την ενεργοποίηση και τα ξαναέβγαλα.:evil:
kallair Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 emena pantws to patch tis paradox sto ultimate english version pou dokimasa mou doulepse roloi. mipos otan eixes kanei tine egkatastasi,eixes valei k serial key?giati eprepe na to afiseis keno(ego apo tixi to afisa keno ).
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 emena pantws to patch tis paradox sto ultimate english version pou dokimasa mou doulepse roloi. mipos otan eixes kanei tine egkatastasi,eixes valei k serial key?giati eprepe na to afiseis keno(ego apo tixi to afisa keno ). Eiχα βάλει το σειριακό της εκδοσης Billgates. Εντάξει το προβλημα μου δεν ήτανε αυτό. Ητανε που δεν μπορούσα να εμφανίσω καρτα ήχου και δυκτίου.:evil: :evil:
tolis_01 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Socratis_g: Sound Blaster 5.1 live? Δουλευουν οι drivers του CD. Κάνεις browse στο CD και στον φάκελο drivers τρέχεις το exe (δεν θυμάμαι το ονομα του). Δεν θα έχεις βέβαια τα καλούδια της cretive, αλλά θα δουλεύει. Για την κάρτα δικτύου έβαλα το CD της μέσα και πήγα από την "διαχείρηση συσκευών" και έκανα "εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης" με "αναζήτηση των drivers από τον υπολογιστή μου" (η κάρτα δικτύου μου είναι linsys wmp54g, την ενσύρματη -ενσωματωμένη στο mobo- την βρήκαν αυτόματα). Άντε κάνε άλλη μια προσπάθεια να περάσει η ώρα Εγώ τώρα τρέχω solo boot vista x86 home basic greek (ναι το έκανα κι αυτό, πειρατική έκδοση και πέρασα τα home basic ), και είναι η τρίτη φορά που τα εγκατέστησα ώστε να τα κρατήσω μόνιμα.
dkoum Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 oi drivers ton windows xp kata 99% douleuoun sta windows vista milao gia 32bit ekdosi
sa3rdna Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 oi drivers ton windows xp kata 99% douleuoun sta windows vista milao gia 32bit ekdosi εγώ στη θέση σου δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος.
kostas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Καλημερα,εχθες εβαλα τα VISTA Ultimate,σε αλλο δισκο WD 80GB,sata clean instal προκειμενου να τα γνωρισω,ολα καλα ολα ωραια,παραθυρα,πολλα παραθυρα και επιδει εκανε ρευμα,τακλεισα,εβαλα τον αλλο δισκο με τα xp και δεν ξεκινανε,με βαζουν σε επιλογες εκινησις,και δεν ξεκινανε,τι εγγραφες εκαναν στο BIOS?,που αλλου αφου εβαλα αλλο δισκο,τι κανω
sa3rdna Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 τι μήνυμα ακριβώς σου βγάζει? όταν έκανες την εγκατάσταση ο σκληρός με τα Xp ήταν πάνω στο σύστημα ή όχι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 παραθυρα,πολλα παραθυρα και επιδει εκανε ρευμα... Εδώ κρύβεται η απάντηση στο πρόβλημά σου...
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtml Vista Transformation Pack 6 Final Επειδή παίζει και να έσκαγα κανένα κουτουλίδι στην οθόνη, το πέρασα πάνω στα ΧΡ. Μεχρι να βγούν εκδόσεις VISTA που να μπαίνουν με την ευκολία που μπαίνουν σημερα τα ΧΡ.
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtml Vista Transformation Pack 6 Final Επειδή παίζει και να έσκαγα κανένα κουτουλίδι στην οθόνη, το πέρασα πάνω στα ΧΡ. Μεχρι να βγούν εκδόσεις VISTA που να μπαίνουν με την ευκολία που μπαίνουν σημερα τα ΧΡ. αξιζει να βαλεις κατι τετοιο (γιατι το σκεφτομαι σοβαρα) η θα κανει αλαμπουρνεζικα με το πισι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.