Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δουλέυω το 3.60 χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά πρέπει να το κάνεις εγκατάσταση σαν admin.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για δοκιμασε :

Προβολη -μεγαλα εικονοδια.:-D :-DΜια χαρα τις δειχνει...Και εχει και επιλογη για πιο μεγαλα.

Σίγουρα το έχω δοκιμάσει :confused:

Εχω δοκιμάσει τα πάντα.

Θα τα λούσω και με ultrex στο τέλος να ησυχάσω. :mrgreen:

Αύριο που θα επισκεφτώ τον vistoυπολογιστή μου θα κάνω νέα λουσίματα να δω τι παίζει.

Αφού μου έκανε κούκου για vista καλά να πάθω και τραβάω ότι τραβάω :mrgreen:

Δημοσ.
Σίγουρα το έχω δοκιμάσει :confused:

Εχω δοκιμάσει τα πάντα.

Θα τα λούσω και με ultrex στο τέλος να ησυχάσω. :mrgreen:

Αύριο που θα επισκεφτώ τον vistoυπολογιστή μου θα κάνω νέα λουσίματα να δω τι παίζει.

Αφού μου έκανε κούκου για vista καλά να πάθω και τραβάω ότι τραβάω :mrgreen:

Εμενα μια χαρα τις δειχνει με αυτη την επιλογη...Ισως εσενα θελει Ultrex !!!!:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
kalispera kalispera

kalos irthes

Έχω Vista Business αυθεντικά. Να τα εγκαταστήσω ή να κρατήσω τα XP;

kanta mia dokimi

Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν αντιγράφω κάποια αρχεία σε έναν υποκατάλογο στον windows explorer γίνεται refresh αυτόματα πράγμα που δεν γινόταν στα xp. Υπάρχει κάπου κάτι για να απενεργοποιήσω το auto-refresh?

pou to kako?

Δημοσ.

to winrar3.62 doulevei mia xara sta vista mono pou den me afhnei na kanw osa kommatia thelw kai opws ta thelw se split!!! to 3.70 den to evala giati ksenerwsa kai twra exw winzip to opoio fysaei!!

gia to refresh sthn metafora to vriskw poly kalo

kai telos oi fwto mia xara preview exoun, sigoura einai vista h kanena vista pack ayto pou exeis?

Δημοσ.

Σχετικά με το πρόβλημα που ανάφερα παραπάνω με τις μικρογραφίες μάλλον κάποια mlkia έκανα χωρίς να το καταλάβω :mrgreen:

Το βρήκα όμως.

Χρήσιμο για όποιον άλλον την πατήσει ....

Φτιάχνει ξεφτιάχνει από τις επιλογές φακέλων --> προβολή. :confused:

mikrografiesko2.th.jpg

Δημοσ.
Σχετικά με το πρόβλημα που ανάφερα παραπάνω με τις μικρογραφίες μάλλον κάποια mlkia έκανα χωρίς να το καταλάβω :mrgreen:

Το βρήκα όμως.

Χρήσιμο για όποιον άλλον την πατήσει ....

Φτιάχνει ξεφτιάχνει από τις επιλογές φακέλων --> προβολή. :confused:

mikrografiesko2.th.jpg

Μαλλον εσυ το ειχες "πειραξει" γιατι σε μενα ηταν ακλικαριστο απο μονο του.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βρίσκει το password που χρησιμοποιούμε προκειμένου να αποφύγω το format (Vista Ultimate x64)???

Τον ξέχασα, τι να κάνω με τόσους κωδικούς!!!!!

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βρίσκει το password που χρησιμοποιούμε προκειμένου να αποφύγω το format (Vista Ultimate x64)???

Τον ξέχασα, τι να κάνω με τόσους κωδικούς!!!!!

Και ήταν ανάγκη να βάλεις κάνα περίεργο κωδικό;

Για xp υπάρχουν πάντως ένα σωρό προγράμματα. Δεν ξέρω αν δουλεύουν και στα vista.

Δημοσ.
pos to bgazoume auto to uac den katalaba

Μερικές σκέψεις που μου ήρθαν αυθόρμητα διαβάζοντας το παραπάνω:

1. Χάθηκε η υπομονή (αλλά που να διαβάζεις τώρα 70 σελίδες με σκουπίδια γιά να βρεις ότι το ερώτημα έχει απαντηθεί 5 φορές τουλάχιστον)

2. Χάθηκε και η κοινή λογική (το πρώτο πράγμα που θα σου βγάλει η βοήθεια των Windows άμα βάλεις UAC είναι το πως θα το ενεργοποιήσεις ή θα το απενεργοποιήσεις)

3. Δεν μπορώ να φανταστώ τι ιδέα έχουν για τον μέσο χρήστη αυτοί που θεωρούν το Linux σαν εναλλακτική πρόταση (η απάντηση φυσικά στο ερώτημα pos to bgazoume auto to uac θα ήταν Read the Fucking Manual)

Τα περαπάνω δεν σχετίζονται με το ότι αυτός που τα είπε είναι καινούριος χρήστης του Insomnia. Τα ίδια ή και χειρότερα κάνουν και άτομα μα 2.000 posts. Τουλάχιστον ο Γιάννης κάνει ενδιαφέρουσες ερωτήσεις :) (όχι δεν ξέρω πως ρυθμίζουμε την απόσταση των εικονιδίων)

Δημοσ.

Χθες τα έβαλα και εγώ. Την Χ86 για 32bit επεξεργαστή. Την πρώτη φορά αργησε να μπεί στα windows.

Μώλις μπήκε έτρεχε μια χαρά κανένα πρόβλημα. 1gb μνήμη.

Μετά το πρώτο restart δεν ξαναμπήκε.:???: :???: :confused:

Μόνο σε safe mode.

Δοκίμασα 2-3 φορές και μετά ξαναέβαλα ΧΡ.:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...