Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
moy petaei kati mple othones poy kai poy(kyriws otan paizw pro) kai kanei restart mono toy.to exei paroysiasei se kanenan?

emena file karole sto pes6 doulevei o.k alla kollaei ligo...enw sta XP....Aaaaahhhh!!! ti ki an evgala off anisotropic kai eksomalynsh (ta eixan default 8x & 4x antistoixa!!HMARTON!!), lew ayto tha ftaei, alla mpaaaanapodo_okani.gif

ena deytero, den mporw na grapsw ellhnika sto internet, mono se efarmoges!! kati me to decoding stis istoselides tha paizei mallon...

ta parapanw provlhmata me 2.6ghz p4, 1 gb ram, 6600gt kai Vista Ultimate Greek!!!

Δημοσ.

το είδα poulinos, αλλα μιλάει για αγγλική έκδοση....εγώ έχω ελληνική..κι όμως δεν! ένα άλλο πάλι που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι αυτό το uac!! τί την βάλανε αυτή τη μ@λ@κί@? άσε που δεν έχει καθόλου ευελιξία!!

να φανταστείτε είμαι διαχειριστής στο σύστημα με κωδικό και παρόλα αυτά κάποιες φορές λέει πως δεν έχω άδεια!!!@%&*#€$!!! απο ποιόν να πάρω, τον πατέρα μου ή τη μάνα μου? θέλουν δουλειά ακόμα....άσε που για να τα απολαύσεις, Aero και games, θες ένα όχι απλά ισχυρό p.c, θές.....

Δημοσ.

to uac klinei opos exoun pei.nai pragmati thelei dinato pc .klasiko kai anamenomeno.apla ta xp kai ta vista exoun ftiaxtei na sou spane ta neura meta protection min kanei o xristis blakia.

...............

Δημοσ.

Στα xp μπορούσαμε σε ένα φάκελο να βλέπουμε μιρκογραφίες.

Αυτό ήταν τουλάχιστον χρήσιμο για φακέλους με φωτογραφίες.

Στα vista όμως δεν βλέπω πουθενά μικρογραφίες.

Καμιά ιδέα ;

Δημοσ.
Στα xp μπορούσαμε σε ένα φάκελο να βλέπουμε μιρκογραφίες.

Αυτό ήταν τουλάχιστον χρήσιμο για φακέλους με φωτογραφίες.

Στα vista όμως δεν βλέπω πουθενά μικρογραφίες.

Καμιά ιδέα ;

Για δοκιμασε :

Προβολη -μεγαλα εικονοδια.:-D :-DΜια χαρα τις δειχνει...Και εχει και επιλογη για πιο μεγαλα.

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν αντιγράφω κάποια αρχεία σε έναν υποκατάλογο στον windows explorer γίνεται refresh αυτόματα πράγμα που δεν γινόταν στα xp. Υπάρχει κάπου κάτι για να απενεργοποιήσω το auto-refresh?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...