Exoskeletor Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 koita ean ebales cd key ktl ola sosta k de leei pouthena oti den tha plirosis tote tha plirosis osa eipes. Kai aplos tha exeis ekptosh (98 euro gia vista premium eine kalh timh). Sou eixan pei apo to katasthma pou to phres pos dikeouse entelos dorean anabathmhsh? pare tous thlefono tote
random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το site της microsoft, για τη δωρεάν αναβάθμιση, δεν βγάζει παντα τις ιδιες τιμές. δοκιμαστε διαφορους συνδιασμους. εξαρτάται: τι εχεις, XP Home ή Pro, και τι θελεις σε vista .. basic, business, κλπ τι γλώσσα εχεις xp, και τι γλώσσα τα θελεις ta vista, τι μαρκα ειναι το νεο σου σύστημα. εχει κανει διαφορετικές συμφωνίες η ms με κάθε μάρκα. το τελικό κοστος παιζει απο "δωρεάν" ( = 15-18 ευρω για μεταφορικά), μεχρι 90+ βάλε.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Πρώτον, χρησιμοποιώ Firefox από τότε που λεγόταν ακόμα Phoenix για όσους θυμούνται. Δε με απασχολόύν τα active-x. Με τα XP χρειαζόμαι τον IE μόνο για το Windows Update, τώρα με τα Vista δε χρειάζεται ούτε εκεί. Δεύτερον, αν κολλήσω ιό, προφανώς δε θα πω ναι, άλλωστε δε θα με ρωτήσει κιόλας... Βλέπω ότι η ασφάλεια του Η/Υ μου απασχολεί κι άλλους εκτός από εμένα, ενδιαφέρον. Δίνω διάσταση σε feature? Απλά δήλωσα την ενόχληση μου και έσπευσαν 2 άτομα λες και τους πρόσβαλα να μου πουν να ξαναβάλω το uac. Όσο για το αν εσείς που το έχετε "on" έχετε διαταραγμένη ψυχική κατάσταση σίγουρα δεν το ξέρω εγώ αλλά δεν είπα και ποτέ κάτι τέτοιο. Για τη δική ΜΟΥ ψυχική ΥΓΕΙΑ μίλησα και ήμουν πολύ σαφής. Λες και είμαι ο πρώτος που μιλάει για το uac, εδώ η Apple έχει βγάλει και διαφήμιση που το κοροιδεύει. Για να μην πω για ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών που τους ενοχλεί και αυτό το καταλαβαίνεις με ενα απλό browsing στα ξένα φόρουμ. Καλό να γίνονται προσπάθειες για ασφαλέστερα Windows αλλά UAC? Thanks but no thanks apla to exoun parakanei ligaki.apla einai gia ton aplo xristi.tora poso boithaei kaneis den xerei.apla katantaei ekneuristiko pragmati.kai sta xp ipirxe pou ta ekove ta activex alla den espage toso ta neura. αν και υπαρχει ολόκληρο θέμα για τα vista το καλόκαιρι εχει ακουστεί οτι θα βγεί το sp1 Με το dx10 Με πληρη υποστήριξη το οποίο προφανώς και θα περνάει πάνω σε αυτα που εχουν αγοραστεί τώρα tha doume kana service pack 1 pou tha einai miso dvd:P.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 1) Μήπως έχει εγκαταστήσει κάποιος τα Vista σε laptop με ΑΤΙ Μobility Radeon 9000 IGP να μου πει ποιον driver χρησιμοποίησε? 2) Ο driver της ασύρματης κάρτας με chipset BCM43xx που εγκαθιστούν τα Vista μου κάνει διακοπές (δηλ. αποσυνδέεται όποτε του 'ρθει). Συμβαίνει και σε άλλον αυτό? dokimase na to baleis se b anti gia g mode. b.generic driverrs gia ati?ati catalyst? Καλησπερα,μου ειπωθηκε απο υπαλληλο αλυσιδας κατ/των,οτι γυρω στο ΠΑΣΧΑ θα κυκλοφορισει αναβαθμισει για τα VISTA,αυτο για τους βιαστικους,και αν θελετε τη γνωμη μου,αγοραστετα με οποιον τροπο θελετε,αλλα μετα το καλοκαιρι,Σεπ/βρη - Νοεμβρη. kala st akatastimata lene ta dika tous.
Exoskeletor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 alithia eine kapou ekei exei skopo h mic. kanonika kathe 6 mhnes prepei na bgazei sp kai an skefths pos htan teleiomena apton noembrio sxedon kapou sto pasxa tha bgei
karolos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 molis ebala ta vista kai antimetopizw problhma me to pro.exw balei to ellhniko patch poy exei kikloforhsei.exei kaneis to idio problhma?yparxei lysh? akyro th brhka th lysh
ikaros2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δύο ερωτήσεις: 1) Χρησιμοποιεί κάποιος απροβλημάτιστα το Nero στα Vista? Εδώ http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List λέει ότι ακόμα και η τελευταία έκδοση έχει ένα ψιλοπροβληματάκι με το DirectX 10.0 των XP. 2) Πάω να εγκαταστήσω το Acrobat Reader 8 και (ενώ ο δίσκος έχει χώρο) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Καμιά ιδέα?
Apateonas_69 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Σήμερα έκανα εγκατάσταση τα Vista Ultimate στην Ελληνική 32bit έκδοση τους για το laptop ACER ένος φίλου,ο οποίος τα είχε προ παραγγείλει και του ήρθαν εχθές.Η εγκατάσταση κράτησε λιγότερο από 20 λεπτά και δεν μου ζήτησε ενεργοποίηση του προϊόντος.Να πω εδώ ότι τα αγόρασε στην τιμή των 188 ευρώ.Απλά προβληματίστηκα που δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα για ενεργοποίηση....κατά τα άλλα λίγο που τα είδα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με drivers....τουλάχιστον ακόμα
ksessalonikios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δύο ερωτήσεις: 1) Χρησιμοποιεί κάποιος απροβλημάτιστα το Nero στα Vista? Εδώ http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List λέει ότι ακόμα και η τελευταία έκδοση έχει ένα ψιλοπροβληματάκι με το DirectX 10.0 των XP. 2) Πάω να εγκαταστήσω το Acrobat Reader 8 και (ενώ ο δίσκος έχει χώρο) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Καμιά ιδέα? έχουν αναφερθεί λύσεις σε προηγούμενη σελίδα (σχετικά προσφατη), ενναλακτικά κάνε μια βόλτα απο το σάιτ της adobe.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μολις αγορασα τα windows vista home premium greek dsp και ενεργοποιησα την υπαρχουσα εκδοση .. Ριγη ...συγκινησης που επιτελους εχω κι εγω ενα γνησιο λειτουργικο !!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 100 ευρω με το ΦΠΑ απο e-shop Μενιδιου χωρις αλλη αγορα hardware κλπ. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ειχα ηδη εγκατεστημενη δοκιμαστικη εκδοση home premium και δεν ηθελα να κανω format και δεν χρειαζομουν τις παραπανω δυνατοτητες για backup κλπ της ultimate.
pc_admin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εγω παντως 100 € για τα vista δεν τα εδινα με τιποτα ,ειδικα τωρα με τα τοσα προβληματα και ασυμβατοτητες. Για τα XP ισως...
karolos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 moy petaei kati mple othones poy kai poy(kyriws otan paizw pro) kai kanei restart mono toy.to exei paroysiasei se kanenan?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.