Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα. εχω στο pc μου χρ και vista και μολις παω να ανοιξω τα εγγραφα των χρ ενω ειμαι στα vista μου λεει :

Υοu don't currently have permision to access this folder. μπορει να μου πει καποιος τι να κανω? βοηθηστε με please...

Δημοσ.
valte vista trasformation pack 6 einai oloidia...

kai glytwnete kai tis ypolipes @@ twn vista

μην λέτε τέτοια ρε παιδιά επειδή αλλάζει ένα theme και 5 εικονίδια τo transformation pack έγινε τώρα και ίδιο με τo λειτουργικό?

Δημοσ.

Κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει με επιτυχία το Adobe Acrobat Reader 8? Γιατί κατά την εγκατάσταση βγάζει κάποιο μήνυμα ότι δεν έχω χώρο στο temp files και κλείνει...

temperrorza7.jpg

Δημοσ.

Τα παράπονά μου να κάνω και εγώ για τον adobe acrobat 8 (όχι τον reader)

Tον έκανα εγκατάσταση στα Αγγλικά τα vista και δούλευε μια χαρά.

Τον έκανα εγκατάσταση στα Ελληνικά και δουλεύει μόνο για δέκα δευτερόλεπτα και μετά κλείνει.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και στα Ελληνικά xp. Ανοίγει και μετά από λίγο κλείνει.

Έτσι γύρισα στον 7 και κάτι στα xp .....

Ωραία διαφορά έχουν τα δύο λειτουργικά.

Επίσης αν βάλω usb stick σε κάποια θύρα , τότε μου δείχνει το εικονίδιο για ασφαλή αφαίρεση για 2-3 sec. Όταν θελήσω να βγάλω το stick δεν υπάρχει εικονίδιο. Το ίδιο έκανε στα αγγλικά το ίδιο και στα ελληνικά.

Στο boot έκαναν μεγάλη επιτυχία. Τόσα χρόνια δουλειάς , για να είσαι με το δάκτυλο στο πληκτρολόγιο να πατήσεις f8 η delete ανάλογα το pc για να αλλάξεις δίσκο και να μπείς στα svista.

Ωραία ξεκίνησε.

Δημοσ.
kala to boot einai i xeftila.ante gia spk1 gia ta vista grigora.

Μάλλον θα πρέπει να τα αποσύρει :mrgreen: να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία μας και μετά αφού φτιάξει τα χάλια του να τα δώσει πάλι στην αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...