Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mάλλον βρήκα λύση στο πρόβλημα που είχα στο boot αν και λίγο μπακαλίστηκη θα έλεγα και ανεπίτρεπτο για ένα σύστημα που το παιδεύουν και τόσα χρόνια να το βγάλουν. Αντι σε αυτό το σημείο να είναι καλύτερα από τα xp , είναι και τρίςχειρότερα. :twisted:

Τα πανέξυπνα λοιπόν windows vista αν και εγκαταστάθηκαν στο δίσκο sata που τους είπα , τα αρχεία για το boot πήγαν και τα έβαλαν στον ide που έχω απλά για αποθήκη.Όταν λοιπόν εγώ χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει όριζα να ξεκινήσει ο sata που έχω τα vista και όχι αυτός με τα xp τότε φυσιολογικά με την μαλακία που τα δέρνει δεν μπορούσε το σύστημα να δεί τίποτα. :twisted:

Κατά λάθος ενώ κάτι κοίταζα στον ide είδα αυτούς τους περίεργους φακέλους για το boot. Είχαν δημιουργηθεί προχτές που τα είχα κάνει εγκατάσταση.

Κατά την εκκίνηση όρισα να ξεκινήσει ο ide ο οποίος δεν έχει λειτουργικό αλλά τσόντες :mrgreen:

Και αντί για τσόντες ξεκίνησαν τα vista.

A ρε ανώμαλε bill gates τι έκανες πάλι. !!!!!!!!!!!!!

Αυτό παιδεύοταν να κάνει τόσα χρόνια; Αντί να πάει μπροστά πήγε στην εποχή των 95 υποθέτω γιατί δεν τα γνώρισα αυτά. :roll:

Ας δούμε τι άλλο μας επιφυλάσει με τον καιρό.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai omws alithino............emena anti na mou bgazoun kousouria kai asumbatothtes ta vista........mou ftiaxnoun thn diathesh!:P...........exw ena nec 7173 dvd rw..........sta xp den mporousa na grapsw dvd rw....mono dvd r......eixa prospathisei 2-3 markes kai tipota.......twra kana firmware ithele?who knows.........den me ekaige omws afou egrafe ta apla pou (pou me kaiei ennoeitai).........kai den asxolithika............bazontas ta vista.........eniwsa mia allagh sto palio nec mou......kamia sxesh...petaei milame........kai lew gia na dw mpas............kai mia xara egrapsa se dvd-rw:mrgreen:

• Members
Δημοσ.

Κατά την εκκίνηση όρισα να ξεκινήσει ο ide ο οποίος δεν έχει λειτουργικό αλλά τσόντες :mrgreen:

Και αντί για τσόντες ξεκίνησαν τα vista.

Απολύτως λογικό το βρίσκω... κι εγώ αν ήμουν boot loader στις τσόντες θα πήγαινα :mrgreen:

και για να σοβαρευτούμε, δεν υπάρχει καμια εφαρμογή που να σου μεταφέρει / τροποποιεί τον boot loader; Μόνο με φορμάτ και επανεγκατάσταση μπορείς να διορθώσεις τελείως το συγκεκριμένο πρόβλημά;

Π.χ. είδα αυτά τα δύο προγράμματα: http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/EasyBCD.shtml

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/VistaBootPRO.shtml

Αν και φαντάζομαι πως είναι λιγο ρίσκο να πειράζεις αυτά τα πράγματα...

Δημοσ.

Παιδιά οι απαιτήσεις των Vista είναι γνωστές πάνω - κάτω.Οι απαιτήσεις μεταξύ των εκδόσεων διαφέρουν; (εκτός βέβαια από την basic). Δηλαδή η ultimate έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από την home premium;

Δημοσ.
Mάλλον βρήκα λύση στο πρόβλημα που είχα στο boot αν και λίγο μπακαλίστηκη θα έλεγα και ανεπίτρεπτο για ένα σύστημα που το παιδεύουν και τόσα χρόνια να το βγάλουν. Αντι σε αυτό το σημείο να είναι καλύτερα από τα xp , είναι και τρίςχειρότερα. :twisted:

Τα πανέξυπνα λοιπόν windows vista αν και εγκαταστάθηκαν στο δίσκο sata που τους είπα , τα αρχεία για το boot πήγαν και τα έβαλαν στον ide που έχω απλά για αποθήκη.Όταν λοιπόν εγώ χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει όριζα να ξεκινήσει ο sata που έχω τα vista και όχι αυτός με τα xp τότε φυσιολογικά με την μαλακία που τα δέρνει δεν μπορούσε το σύστημα να δεί τίποτα. :twisted:

Κατά λάθος ενώ κάτι κοίταζα στον ide είδα αυτούς τους περίεργους φακέλους για το boot. Είχαν δημιουργηθεί προχτές που τα είχα κάνει εγκατάσταση.

Το ίδιο το έκανε και σε εμένα και ότι και αν έκανα δεν μπόρεσα να "πείσω" το λειτουργικό να περάσει ο boot loader στον ίδιο δίσκο με εκείνο της εγκατάστασης, οπότε και το άφησα έτσι.

Δημοσ.
Λέω να κάτσω να τα εγκαταστήσω τι να βάλω ρε παιδιά την 32bit η την 64bit έκδοση....???

Για να βαλεις την 64bit πρπει να εχεις και 64bit επεξεργαστη αλλα κι ετσι να ειναι θα εχεις περισσοτερα προβληματα με ασυμβατοτητς σε προγραμματα και drivers.Εγω εχω 64bit επεξεργαστη αλλα εβαλα την 32bit για τον παραπανω λογο.

Δημοσ.
Για να βαλεις την 64bit πρπει να εχεις και 64bit επεξεργαστη αλλα κι ετσι να ειναι θα εχεις περισσοτερα προβληματα με ασυμβατοτητς σε προγραμματα και drivers.Εγω εχω 64bit επεξεργαστη αλλα εβαλα την 32bit για τον παραπανω λογο.

Απο επεξεργαστή οκ είμαι έχω εναν Dual Core αλλά αμα είναι να έχουμε προβλήματα καλύτερα την 32 και στο μέλλον βλέπουμε....

Δημοσ.
εβαλα και εγω τα αγορασμενα vista ultimate και παιδια βοηθεια !!! μολις περασα τους drivers απο την moderbord εκανε και καποιο update απο το ιντερνετ ,κανω επανεκηνιση μου βγαζει πριν αποο το boot ενα μυνυμα ¨Welcome to asus motherboard make disk for DOS menu" KAI απο κατω μου δινει 4 επιλογες δηλ. απο το 1 μεχρι 4 να διαλεξω! σας παρεθετω φοτο , παρακαλω βοηθηστε καποιος γιατι τα χασα :(

δεν ξερω αν ειναι σωστο που ποσταρο εδω απλως δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα

malon exeis afisei mesa to cd tou mobo.

Δημοσ.

Einai to UAC (user account control) einai kalutero na to afhseis etsi gia perisoteri asfaleia... an telika den to thes pas start-search-run-msconfig-tools-disable UAC sta ellinika logika....enarksi-anazitisi-ektelesi-msconfig-ergaleia- Apenergopoihsh UAC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...