Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περιγράφοντάς το χοντροκομμένα, θα έλεγα πως είναι τα εφέ που κάνει όταν ανοίγει / κλείνει κλπ τα παράθυρα. Πάτα windows key + tab. Αν δεν δεις τίποτα ασυνήθιστο, σημαίνει ότι είναι μάλλον απενεργοποιημένο (πατώντας τα συγκεκριμένα πλήκτρα, με το aero σου εμφανίζει τα ανοιχτά σου παράθυρα σε τρισδιάστατη διάταξη).

Ναι μια χαρα τα δειχνει τρισδιαστατα πατωνατς αυτο το συνδιασμο πληκτρων.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Ε, εντάξει είσαι τότε... αν δεν παρατηρείς προβλήματα απόδοσης, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί το σκορ σου, νομίζω :)

Δημοσ.

Με το πρόβλημα της εκκίνησης που δεν μου έβαλε bootmanager και πρέπει να έχω το dvd μέσα για να ξεκινήσει ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Μπορώ από κάποιο σημείο να κάνω κάποιο repair να το φτιάξω αυτό;

Εικονικά drives με ποιό πρόγραμμα θα βάλουμε; Έβαλα το nero 7.7.5.1 και δεν είδα να έχει. Τα daemon tools δεν θέλουν να εγκατασταθούν. Έχει κάνει κανείς κάτι άλλο; Και έχω ένα σωρό iso.

• Members
Δημοσ.

Δεν θέλουν; Εγώ τα έβαλα κανονικά τα daemon tools... έκδοση 4.08

παράξενο, δεν θυμάμαι να με δυσκόλεψαν στην εγκατάσταση...

Δημοσ.
Δεν θέλουν; Εγώ τα έβαλα κανονικά τα daemon tools... έκδοση 4.08

παράξενο, δεν θυμάμαι να με δυσκόλεψαν στην εγκατάσταση...

Είχα μια παλιότερη version.

Θα κατεβάσω και την τελευτέα και θα δώ.

Κάνα κόλπο για την εκκίνηση; :confused:

• Members
Δημοσ.

Από ότι είδα είχαν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα...

αυτό το έχεις δει; http://www.nforcershq.com/forum/mon-feb-12-2007-306-pm-vp588297.html

ok, i'm repair this message "BOOTMGR is missing".

i have three disk: SATA Seagate 160 GB, ATA Seagate 160 GB, Maxtor 40 Gb. This problem have disk SATA. Please install VistaBootPro 3.1 and have BootLoader options - Uninstall Vista bootloader. Then restart computer and disconnect all disk but SATA disk. Start Computer from DVD and repair system. Restart computer. Connect all disk. All done.

Μήπως, δηλαδή, αυτό το vistabootpro κάνει δουλειά;

(μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως, με μια γρήγορη αναζήτηση στο google το βρήκα)

Δημοσ.
Από ότι είδα είχαν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα...

αυτό το έχεις δει; http://www.nforcershq.com/forum/mon-feb-12-2007-306-pm-vp588297.html

Μήπως, δηλαδή, αυτό το vistabootpro κάνει δουλειά;

(μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως, με μια γρήγορη αναζήτηση στο google το βρήκα)

Μην φοβάσε, δεν με παίρνεις στο λαιμό σου :mrgreen:

Δοκιμαστικά τα έχω βάλει τα vista ultimate en. Για να τα χαλάσω είναι αλλά και για να δω αν δουλεύουν προγράμματα drivers κλπ κλπ και μετά ίσως τους ρίξω και μια αγορά να ησυχάσω.

Αλλά αυτό το νούμερο με την εκκίνηση δεν το έκαναν ούτε τα 98.

Εχω παίξει και με linux και τα έχω καταφέρει και εκεί.

Αλλά εδώ τα χάλασαν όλα. :confused:

Δημοσ.

εβαλα και εγω τα αγορασμενα vista ultimate και παιδια βοηθεια !!! μολις περασα τους drivers απο την moderbord εκανε και καποιο update απο το ιντερνετ ,κανω επανεκηνιση μου βγαζει πριν αποο το boot ενα μυνυμα ¨Welcome to asus motherboard make disk for DOS menu" KAI απο κατω μου δινει 4 επιλογες δηλ. απο το 1 μεχρι 4 να διαλεξω! σας παρεθετω φοτο , παρακαλω βοηθηστε καποιος γιατι τα χασα :(

δεν ξερω αν ειναι σωστο που ποσταρο εδω απλως δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα

post-29852-129062943045_thumb.jpg

Δημοσ.

telika katafera na ta balw!efoson epsaxna kai 1 bdomada gia crack!telika leitourgisan mia xara!mou ekane entypwsi to poso grigora egkatastathikan ston h/y mou (11 lepta mono!!),akoma mou ekane entypwsi h sumbatotita twn drivers!brika poly eykola tous drivers kathe siskeyis!egkatestisa ta vista ultimate x32 gia to desktop mou (intel duo core 6600,ram 2gb at 800hz,asus8800 gts 640mb,asus p5n32-e sli ,asus dvd-rw,nec dvd rom,logitech wireless keyboard and mouse and creative t7900,lg 19'widescreen

opoios exei katebasei tin antistoixi ekdosi (x32) kai den exei crack as mou pei gia na tou to steilw!

Δημοσ.
telika katafera na ta balw!efoson epsaxna kai 1 bdomada gia crack!telika leitourgisan mia xara!mou ekane entypwsi to poso grigora egkatastathikan ston h/y mou (11 lepta mono!!),akoma mou ekane entypwsi h sumbatotita twn drivers!brika poly eykola tous drivers kathe siskeyis!egkatestisa ta vista ultimate x32 gia to desktop mou (intel duo core 6600,ram 2gb at 800hz,asus8800 gts 640mb,asus p5n32-e sli ,asus dvd-rw,nec dvd rom,logitech wireless keyboard and mouse and creative t7900,lg 19'widescreen

opoios exei katebasei tin antistoixi ekdosi (x32) kai den exei crack as mou pei gia na tou to steilw!

kai giati evales thn x32 ?? h x64 super einai k den exei kanena provlhma, isa isa tha exeis k arketa 64bita programmatakia ^^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...