User_32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το Recent Items από το start ;;; :???:
StavrosD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το Recent Items από το start ;;; :???: Κατέβασε το tweakui από την microsoft. Μεταξύ των άλλων κάνει και αυτό που θες.
popolaros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 εχω μια hauppauge 250 και ενω τηλεωραση βλεπω κανονικα στο ραδιοφωνο δεν εχω ηχο. σημερα το πρωι που το ανοιξα ετσι για δοκιμη δουλεψε αλλα σε επομενη μου προσπαθεια δεν ειχα αποτελεσμα. ιδεες?? εχω βαλει τα home prenium και εχω απενεργοποιησει τα media center services.
mitsakosjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα και ελπιζω να με βοηθησει καποιος. Εχω περασει τα vista ultimate και μου ζηταει activation και μολις παταω μου βγαζει τρεις επιλογες: buy a new product key online type a different product key contact microsoft to help resolve this problem εγω παταω το δευτερο και εχω βαλει διαφορα keys αλλα τιποτα.. μου λεει error.. επειδη σε 20 μερες θα ληξει μπορει καποιος να μου πει τι θα γινει αν ληξουν? Και αν υπαρχει περιπτωση να κανω activate με καπιο τροπο? Ευχαριστω εκ των προτερων.............
mitsakosjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε popolaros σ'ευχαριστω παρα πολυ! Τωρα μου λεει 3 day(s) until automatic activation.Activate now. Πρεπει να κανω κατι αλλο?
mitsakosjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το validate exe δεν το εκανα εγκατασταση να το κανω?
Greek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εβαλα τα vista ultimate σε ξεχωριστό partition να δω τι παιζει. Ολα καλα εκτως απο τους drivers της VGA Εχω την ATI mobility raden 9700 και απο το σιτε της ati μονο το Catalyst βρισκω οπου αφτο με λει οταν κανω install οτι δεν εχω τους drivers... Ξερετε που μπορω να βρω τους drivers ? thanks
mitsakosjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τα vista τα εχω κατεβασει και τα εχω περασει ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα με την microsoft μετα...
popolaros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε popolaros σ'ευχαριστω παρα πολυ! Τωρα μου λεει 3 day(s) until automatic activation.Activate now. Πρεπει να κανω κατι αλλο? μαλλον εννοεις 30 μερες... αν εκανες οτι λεει το αρχειο, ολα οκ
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τα vista τα εχω κατεβασει και τα εχω περασει ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα με την microsoft μετα... min agxonesai den tha se klisoun mesa
popolaros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 pc : core 2duo 6600 gigabyte 965p -ds3 74 GB raptor 320 GB seagate gigabyte 6600 GT 128 MB 1* 1GB kingston hyper X (800MHZ)
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα και ελπιζω να με βοηθησει καποιος. Εχω περασει τα vista ultimate και μου ζηταει activation και μολις παταω μου βγαζει τρεις επιλογες: buy a new product key online type a different product key contact microsoft to help resolve this problem εγω παταω το δευτερο και εχω βαλει διαφορα keys αλλα τιποτα.. μου λεει error.. επειδη σε 20 μερες θα ληξει μπορει καποιος να μου πει τι θα γινει αν ληξουν? Και αν υπαρχει περιπτωση να κανω activate με καπιο τροπο? Ευχαριστω εκ των προτερων............. Μπορουμε να αγορασουμε on line Key ???
mitsakosjr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Στην αρχη ελεγε 20 μερες και τωρα μου γραφει 3 day(s) until automatic activation.Η διαφορα ειναι στο automatic. Το update windows να το εχω ενεργο? παιζει ρολο? 1007 οχι απλα μη μου ζητησει τιποτα δικαιωματα και δε ξερω γω τι αλλο και μου κλειδωσουν το λειτουργικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.