nick_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κάρτα TV την Pinnacle PCTV Pro στα Vista. Δεν χρειάζεται κάποιος driver εκτός από το προγραμματάκι για το Media Center? Και κάτι ακόμη κατάφερε κανείς να χρησιμοποιήσει το Comodo Firewall χωρίς πρόβλημα? Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο firewall που να δουλεύει ικανοποιητικά και να μην σε εκνευρίζει συνεχώς με παράθυρα για το τι μπλόκαρε?
Members gsarig Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ με το συγκεκριμένο plugin που έδωσα και σε προηγούμενο post κατάφερα να κάνω την PCTV 310i μου να λειτουργήσει κανονικά. Υποθέτω πως και με την PRO θα λειτουργήσει. Firewall θα ήθελα κι εγώ, αλλά μάλλον θα μείνω με αυτό των Vista μέχρι να βγάλει το Outpost συμβατή έκδοση.
wert Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν εμένα μου παρουσιάστηκε το παρακάτω πρόβλημα. Έχω στο PC ένα δίσκο ide και δύο sata. Tον ide τον έχω για αποθήκη. Στον πρώτο sata έχω φορτώσει προ καιρού τα xp και στον δεύτερο έφτιαξα ένα partition και έβαλα τα vista. Περίμενα ότι θα έβαζαν κάποιον bootmanager αλλά μάταια. :roll: Για να ξεκινήσουν τα vista θέλουν το εξής καταπληκτικό που δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια. Πρέπει να έχω το dvd τους στο drive. Δεν κάνω boot απο το dvd .Απλά υπάρχει μέσα. Έτσι ξεκινάει το pc και ξεκινάν τα vista. Χωρίς το dvd τους μέσα στο drive ξεκινάνε τα xp. Aν επιλέξω απο το bios να ξεκινήσει πρώτα ο δίσκος που έβαλα τα vista τότε παίρνω το μήνυμα disk failure-insert a disk κλπ κλπ κλπ..... Υπάρχει τρόπος να διορθώσω αυτή την κατάσταση; Ενώ σε όλα τα άλλα drivers προγράμματα κλπ όλα πάνε μια χαρά , στο σημείο της εκκίνησης σπάει νεύρα.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 kai ego provlima me to boot menu se vista.den bgenei kan epilogi.anagnorisan to raid alla mexri ekei.vista sucks.
louthiros20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 auto edw mporw na to parw sketo kai 177eurw h oxi? http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00575
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 auto edw mporw na to parw sketo kai 177eurw h oxi? http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00575 Φυσικα και μπορεις !!!!
sa3rdna Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κάρτα TV την Pinnacle PCTV Pro στα Vista. Δεν χρειάζεται κάποιος driver εκτός από το προγραμματάκι για το Media Center? αν δεν την έχουν βρεί τα Vista κατά την εγκατάσταση κάνε Update και θα βρούν τον driver. μετά από το Media Center θα δουλέυει κανονικά απλά δεν θα δουλεύει το software της κάρτας.
louthiros20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Φυσικα και μπορεις !!!! ta exeis agorasei esu ?
tsakonas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 >Someone by the nickname of Dr. Chang has managed to permanently activate Windows without buying it!. However, Dr. Chang has included screenshots to proof that it's true that he managed to crack Windows Vista activation. Dr. Chang tried pushing the date to Year 2016 (ten years ahead) and restarting several times, then moved the date back to 2006, the only thing that expired is his Antivirus. No more 180 days expiration problem and able to successfully receive Windows Updates for Windows Vista.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ta exeis agorasei esu ? Περιμενω την αντιστοιχη ελληνικη εκδοση.
louthiros20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 then uparxei language pack stis agglikes ekdoseis?
nick_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 αν δεν την έχουν βρεί τα Vista κατά την εγκατάσταση κάνε Update και θα βρούν τον driver. μετά από το Media Center θα δουλέυει κανονικά απλά δεν θα δουλεύει το software της κάρτας. Προς το παρόν την κάρτα την είδε μόνο το Chris TV. Το Media Center την αγνοεί παντελώς. Βέβαια ήμουν αποφασισμένος πρίν βάλω το λειτουργικό ότι δεν θα αναγνωρίζόταν καθόλου από το λειτουργικό, αλλά αφού την βλέπει το ChrisTv πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος μάλλον
louthiros20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 pote upologizetai na kukloforhsoun ta ellinika vista sto e-shop?
Members gsarig Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Προς το παρόν την κάρτα την είδε μόνο το Chris TV.Το Media Center την αγνοεί παντελώς. Βέβαια ήμουν αποφασισμένος πρίν βάλω το λειτουργικό ότι δεν θα αναγνωρίζόταν καθόλου από το λειτουργικό, αλλά αφού την βλέπει το ChrisTv πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος μάλλον Και κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος... δύσκολα θα βρεις καλύτερο πρόγραμμα από το christv. Εμένα τη βλέπει και το mediacenter (εφαρμόζοντας πρώτα το update της pinnacle), αλλά πάλι το christv χρησιμοποιώ.
Stratos2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εγω παντος εμεινα ευχαριστημενος απο την Ελληνικη Εκδοση των VISTA Ultimate :) "μου τα εδωσε ο καλος θειος "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.