Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kalhspera se olous.Gnwrizei mhpws kapoios pws mporei na ginei h energopoihsh twn vista???8a h8ela kapoies analutikes odhgies an auto einai efikto.a kai kati allo.ta paixnidia pou exoun ta vista mporoun na leitourgoun mono an einai activated ta vista???euxaristw prokatabolika!!!

Πινακας ελεγχου -Συστημα και χαμηλα λεει για ενεργοποιηση και σε καθοδηγει .Για τα παιχνιδια δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.

Εγώ πάντως δεν το είδα. Θα το ξανακοιτάξω αργότερα πάντως.

Για το aero εντάξει την έλυσα την απορία μου. :P

Για τις εκδόσεις δεν έχω καταλάβει ποιές οι διαφορές τους.

Για παράδειγμα η παρακάτω που είναι και φτηνούτσικη

MS WINDOWS VISTA HOME BASIC 32BIT GR DVD DSP

τι λέει;

Τι λιγότερο έχει από τις άλλες αυτή;

Δεν εχει σιγουρα το aero.Ολες οι αλλες το εχουν.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες, όταν βάζετε ένα CD στο pc ή ένα αφαιρούμενο δίσκο USB, πριν τρέξει το Autorun σας ανοίγει ο Windows Installer? Εμένα ναι, ανοίγει κάνει Load και μετά εξαφανίζεται και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του το Autorun

Δημοσ.
Παίδες, όταν βάζετε ένα CD στο pc ή ένα αφαιρούμενο δίσκο USB, πριν τρέξει το Autorun σας ανοίγει ο Windows Installer? Εμένα ναι, ανοίγει κάνει Load και μετά εξαφανίζεται και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του το Autorun

Ναι μου ανοιγει αλλα μενει εκει μεχρι να επιλεξω τι θελω.Μηπως εχεις επιλεξει αυτοματη εκκινηση ???

Δημοσ.
Ναι μου ανοιγει αλλα μενει εκει μεχρι να επιλεξω τι θελω.Μηπως εχεις επιλεξει αυτοματη εκκινηση ???

Γιάννη, η αυτόματη εκκίνηση και εμένα μου ανοίγει και μένει ανοιχτή μέχρι να επιλέξω, απλώς, πριν αρχίσει η αυτόματη εκκίνηση, ότι αφαιρούμενο δίσκο και να βάλω (CD, USB STICK κτλ) μου ανοίγει ο Windows Installer και κάνει Load. Μόλις πάει 100% (γρήγορα κάνει) τότε ανοίγει η αυτόματη εκκίνηση.

Δες λίγο την εικόνα:

post-3479-129062943014_thumb.jpg

Δημοσ.
Γιάννη, η αυτόματη εκκίνηση και εμένα μου ανοίγει και μένει ανοιχτή μέχρι να επιλέξω, απλώς, πριν αρχίσει η αυτόματη εκκίνηση, ότι αφαιρούμενο δίσκο και να βάλω (CD, USB STICK κτλ) μου ανοίγει ο Windows Installer και κάνει Load. Μόλις πάει 100% (γρήγορα κάνει) τότε ανοίγει η αυτόματη εκκίνηση.

Δες λίγο την εικόνα:

Εμενα με ρωταει αν θελω να εκτελεσω το .exe ...

Δημοσ.

pedia exw xwrisei to skliro se dio partition to ena gia xp k to allo gia vista! 1)ginetai kata to boot na min me rwtaei pio leitourgiko na fortwsei k na orisw ena proepilogi? 2)an thelisw na vgalw ta vista arkei mono na kanw delete to partition me ta vista?

Δημοσ.

sinithos me delete to partition ise ok.an exei minei kati allo to blepeis mesa apo ta xp.ennoo an exei meinei kati allo sto boot menu.oso gia to filo pou tou leei na kanei install ego to exo dei auto na gineti otan ixe minei kati me installation stin mesi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...