Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, νομίζω πως η κάρτα τηλεόρασης δουλεύει καλύτερα σε σχέση με τα ΧΡ (καλύτερη ποιότητα, ενώ το christv φαίνεται να ανοίγει και να τρέχει γενικά κάπως πιο γρήγορα).

Ποα καρτα tv εχεις ???? Εγω εχω δυο και καμμια δεν παιζει με vista (pinnacle , avertv):mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Έχω την pinnacle pctv 310i. Στην αρχή ούτε κι εμένα την έβλεπε, αλλά κατέβασα το Pinnacle PCTV Installer for Windows Media Center 3.0 και δούλεψε κανονικά.

Βέβαια, το Windows Media Center δεν μου πολυάρεσε (πολύ βαρύ και κάπως δύσχρηστο) και επέστρεψα τελικά στο Christv από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος - πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο πρόγραμμα της Pinnacle.

Δημοσ.

Ρε παιδια μασ κοροιδευη τελικα η microsoft , εχω amd 3700 2.4,ati x700 saphire,2giga ram ,παω να πεξω απο winamp ενα video to κανο full screen και μου λεει δεν μπορει να υποστιριξη η κατρα γραφικον,στην τελικη μπορουσε να πει ποιοσ επεξεργαστησ ποια καρτα υποσηρηζη τα vista esto 80%,driver δεν υπαρχουν για πολλα scanner modem δηλαδη πρεπει να τα πεταξουμε?

Δημοσ.
και επέστρεψα τελικά στο Christv από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος - πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο πρόγραμμα της Pinnacle.

Που το βρισκουμε αυτο ???? Εχω μια pinnacle pctv pro .Κανει ???? Ευχαριστω.

• Members
Δημοσ.

http://www.chris-tv.com/download.html . Η πλήρης έκδοση είναι trial 21 ημερών (pm αν θες περισσότερες πληροφορίες), αλλά υπάρχει και μία δωρεάν lite έκδοση.

Από ότι βλέπω υποστηρίζει και την δική σου κάρτα. Εγώ πριν το εγκαταστήσω στα Vista είχα περάσει πρώτα το Pinnacle PCTV Installer for Windows Media Center 3.0 - μετά από αυτό, όταν εγκατέστησα το ChrisTv τα είδε όλα κατευθείαν.

Απλώς να ξέρεις πως επειδή δεν έχει βγει ακόμα επίσημη έκδοση του προγράμματος για Vista, έχει το "κακό" ότι μόλις τρέχει απενεργοποιεί το aero (μόλις κλείνει όμως, το aero επανέρχεται κανονικά - δεν το θεωρώ καν πρόβλημα).

Επίσης, εμένα χρειάζεται 1-2 έξτρα ρυθμίσεις για να έχει ήχο. Αν συναντήσεις κάτι τέτοιο, εδώ είμαστε :)

Δημοσ.

Τελικά ποιά έκδοση είναι ποιο καλή για home user ;

Το aero ποιο είναι; Αυτό που δείχνει τα παράθυρα κάπως κάθετα στην επιφάνεια εργασίας ;

Αν βάλουμε ένα usb stick πως το βγάζουμε μετά; Δεν είδα το εικονίδιο ή κάποιο άλλο σχετικό για την κατάργησή του.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν το είδα. Θα το ξανακοιτάξω αργότερα πάντως.

Για το aero εντάξει την έλυσα την απορία μου. :P

Για τις εκδόσεις δεν έχω καταλάβει ποιές οι διαφορές τους.

Για παράδειγμα η παρακάτω που είναι και φτηνούτσικη

MS WINDOWS VISTA HOME BASIC 32BIT GR DVD DSP

τι λέει;

Τι λιγότερο έχει από τις άλλες αυτή;

Δημοσ.

kalhspera se olous.Gnwrizei mhpws kapoios pws mporei na ginei h energopoihsh twn vista???8a h8ela kapoies analutikes odhgies an auto einai efikto.a kai kati allo.ta paixnidia pou exoun ta vista mporoun na leitourgoun mono an einai activated ta vista???euxaristw prokatabolika!!!

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν το είδα. Θα το ξανακοιτάξω αργότερα πάντως.

Για το aero εντάξει την έλυσα την απορία μου. :P

Για τις εκδόσεις δεν έχω καταλάβει ποιές οι διαφορές τους.

Για παράδειγμα η παρακάτω που είναι και φτηνούτσικη

MS WINDOWS VISTA HOME BASIC 32BIT GR DVD DSP

τι λέει;

Τι λιγότερο έχει από τις άλλες αυτή;

http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...