WizeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 blue screen me ti aitiologia? Μόλις θα κάνει πάλι θα κάνω ένα Print Screen να δείτε. Ελπίζω να μην κάνει. Εγω 5 μερες που τα εχω δεν εχω δει καμμια...Λες να ερθουν μαζεμενες???? Εγώ τα έχω 1 μήνα+ περίπου, τι έχεις εγκαταστήσει πάνω? Φοβάμαι μήπως είναι κανένας Codec, μιας και έχω βάλει xvid, cyberlink & elecard mpeg2 (δουλεύουν άψογα όμως)
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μόλις θα κάνει πάλι θα κάνω ένα Print Screen να δείτε. Ελπίζω να μην κάνει. Δεν θα ξανακανει Πατριδα...Μας ...φοβουντε !!!!! :-D Μόλις θα κάνει πάλι θα κάνω ένα Print Screen να δείτε. Ελπίζω να μην κάνει. Εγώ τα έχω 1 μήνα+ περίπου, τι έχεις εγκαταστήσει πάνω? Φοβάμαι μήπως είναι κανένας Codec, μιας και έχω βάλει xvid, cyberlink & elecard mpeg2 (δουλεύουν άψογα όμως) Εχω βαλει οτι και στα xp εκτος την καρτα tv που δεν εχει drivers.Κι εγω εχω βαλει xvid και cyberlink
WizeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θα ξανακανει Πατριδα...Μας ...φοβουντε !!!!! :-D Εχω βαλει οτι και στα xp εκτος την καρτα tv που δεν εχει drivers.Κι εγω εχω βαλει xvid και cyberlink Γιάννη την έχεις βάλει την κάρτα να δεις ότι δεν έχει? Στο λέω επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις παίζουν και Drivers των Windows XP...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Γιάννη την έχεις βάλει την κάρτα να δεις ότι δεν έχει? Στο λέω επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις παίζουν και Drivers των Windows XP... Ναι δοκιμασα δυο καρτες.Και την δικια μου pinnacle pctv pro και του γιου μου μια avermedia για την οποια ενω εχουν βγει drivers για vista παρολα αυτα δεν δουλευει.
Hal9000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Και στα ελληνικα vista υπαρχει rtm εκδοση ??? Γιατι και σε μενα με τα ελληνικα vista μονο την μπαρα που φορτωνει δειχνει στην αρχη και μετα μια "μπαλα" περιστρεφομενη και μετα το "καλωσηρθατε" .Πηγα με msconfig στην εκκινηση αλλα δεν εχει την επιλογη No GUI Boot. Στη δεύτερη καρτέλα δες "Εκκίνηση υπολογιστή"
sa3rdna Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ναι δοκιμασα δυο καρτες.Και την δικια μου pinnacle pctv pro και του γιου μου μια avermedia για την οποια ενω εχουν βγει drivers για vista παρολα αυτα δεν δουλευει. Η PCTV Pro δουλεύει κανονικά με τους drivers των Vista αλλά πρέπει να παίξεις από το Media Center. Το software της κάρτας δεν δουλεύει στα Vista.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Στη δεύτερη καρτέλα δες "Εκκίνηση υπολογιστή" Ευχαριστω Hal .Θα το κοιταξω αργοτερα γιατι τωρα δεν μπορω να κανω επανεκκινηση. Η PCTV Pro δουλεύει κανονικά με τους drivers των Vista αλλά πρέπει να παίξεις από το Media Center. Το software της κάρτας δεν δουλεύει στα Vista. Τωρα και να παιζει ...την χαρησα σε φιλο για xp.Να δουμε αν βγαλει η avermedia αλλους που να δουλευουν πραγματικα με την AverTV Go 007FM Plus.
SupaCoopa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Διαβασε το συνοδευτικο βιβλιαρακι τους που εξηγει αναλυτικα την διαδικασια
tifozi3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω μνημη DDR 1536 kai καρτα γραφικων χ-700 θα εχω προβλημα αν βαλω τα vista. μηπωs πρεπει η μνημη να ειναι ddr2.
louthiros20 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 eida mia diafhmish oti me connex pairneis dwro ellinika vista
maggle Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 παιδια εχουν καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις τα vista?π.χ επεξεργαστη,ελαχιστο σκληρο δισκο και μνημη ραμ?και ποσο χωρο πιανουν στο σκληρο.ευχαριστω!
Members gsarig Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Έβαλα κι εγώ την Ultimate Retail και μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν κανονικά. Μάλιστα, μου φαίνονται πιο γρήγορα, παρά το ότι είναι πολύ πιο εφετζίδικα από τα ΧΡ. Έχω Athlon 3500+ με 2GB RAM και ATI Radeon 1600 και τρέχω κανονικά το Aero χωρίς κολλήματα. Το χαμηλότερο σκορ είναι το 4,2 του επεξεξεργαστή. Επίσης, νομίζω πως η κάρτα τηλεόρασης δουλεύει καλύτερα σε σχέση με τα ΧΡ (καλύτερη ποιότητα, ενώ το christv φαίνεται να ανοίγει και να τρέχει γενικά κάπως πιο γρήγορα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.