Προς το περιεχόμενο

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω την εκδοση RTM των αγγλικων vista και οταν ξεκιναει δειχνει μονο την μπαρα που φορτωνει μονο. Θελω να ρωτησω, η κανονικη εκδοση (retail) οταν φορτωνει δειχνει εικονα οπως στα XP ή παλι δεν δεινει τιποτα? Και μια αλλη ερωτηση στα ελληνικα vista η αναγνωριση φωνης σε ποια γλωσσα ειναι ?

Δημοσ.

H έκδοση που έχεις είναι ίδια με την RTM άρα δε δείχνει κάτι. Υπάρχει όμως ανεπίσημα ένα μικρό κόλπο για να δείχνει μια εικόνα κατα το loading.

Προσοχή όμως γιατί εμένα μου κόλλαγε κατα το boot και δε με έβαζε στα Windows. Με safe mode και απενεργοποίηση μου δούλεψε πάλι με το κλασσικό κατάμαυρο.

Τρέξτε το msconfig από τη μπάρα του search. Καρτέλα boot και μετά τσεκάρετε το No GUI Boot.

Δημοσ.

ρε παιδιά συγγνώμη δηλαδή...

αλλά γιατί δεν παίρνετε ένα τηλεφωνάκι την εταιρεία (Microsoft νομίζω λέγεται!! ;) ) και να σας κατατοπίσουν;

Δε θα ρωτήσετε τίποτα παράνομο πια!!

Δημοσ.
Αρα λες να παμε σε VISTA x32....?????

Πως μπορουμε να ξερουμε αν η cpu μας ειναι χ64???

grapse ti cpu exeis na sou poume an inai 64 bit.an den xeereis tora ti exeis parei e ntropi :P

Δημοσ.
H έκδοση που έχεις είναι ίδια με την RTM άρα δε δείχνει κάτι. Υπάρχει όμως ανεπίσημα ένα μικρό κόλπο για να δείχνει μια εικόνα κατα το loading.

Προσοχή όμως γιατί εμένα μου κόλλαγε κατα το boot και δε με έβαζε στα Windows. Με safe mode και απενεργοποίηση μου δούλεψε πάλι με το κλασσικό κατάμαυρο.

Τρέξτε το msconfig από τη μπάρα του search. Καρτέλα boot και μετά τσεκάρετε το No GUI Boot.

Και στα ελληνικα vista υπαρχει rtm εκδοση ??? Γιατι και σε μενα με τα ελληνικα vista μονο την μπαρα που φορτωνει δειχνει στην αρχη και μετα μια "μπαλα" περιστρεφομενη και μετα το "καλωσηρθατε" .Πηγα με msconfig στην εκκινηση αλλα δεν εχει την επιλογη No GUI Boot.

post-2288-129062942741_thumb.jpg

Δημοσ.
ναι υπάρχει RTM και στα Ελληνικά. Αυτή που κυκλοφόρησε είναι.

Άσχετο: Πωλείτε 120 ευρω,17αρα οθόνη ΕΙΖΟ FlexScan tft L550 --> Πωλείται 120 ευρω,17αρα οθόνη ΕΙΖΟ FlexScan tft L550

Φιλικά!

Ευχαριστω για την διορθωση.Η rtm δεν ειναι η τελικη ????

Δημοσ.

Παίδες, πολύ Blue Screen παίζει τώρα τελευταία, σε ανυποψίαστες φάσεις. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίνε τα Memory Modules, έγινε RMA, μετά νόμιζα ότι φταίει τo Dual Channel, τις εβαλα σε Single και εχθές μετά από 2 weeks άρχισε πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει κανένα software?

Το παράξενο είναι ότι το κάνει ακόμα και αν δεν τρέχω τίποτα. Οι μνήμες με Memtest ώωωωωωωωρες το αφήνω δεν βγάζουν Errors.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...